Stamping for two

Mun kuukauden herkkulakko on puolessavälissä. Tiedän että odotatte takuulla mahdotonta valitusta ja itkua ja hammastenkiristystä, mutta en oikeastaan ole edes huomannut olevani missään lakossa. Ainoa tiukka paikka on ollut se, kun tajusin missaavani LASKIAISPULLAKAUDEN. Ei hitto. Laskiaispullat on niiiiiiin hyviä ja joka vuosi ollaan IT-tuen kanssa perinteitä kunnioittaen maistettu suurinpiirtein kaikkia markkinoilla olevia laskiaispullia ja etsitty sitä parasta. Vieläköhän pullia on myynnissä maaliskuun puolessavälissä? Ei varmaan…korkeintaan niitä ikäviä Fazerin teollisuuspullia :(

Yhtenä vuonna olin muuten Fazerin kahvilan laskiaispullabuffetissa, jossa sai koota sellaisia pullia kuin halusi, ja perinteisten täytteiden lisäksi tarjolla oli kaiken maailman mariannecrushia ja muuta mieletöntä. Se oli hieno päivä mun elämässä.

opi sleigh ride for two essie penny talk stamping
.

Talveen liittyvistä laskiaispullista saamme löyhän aasinsillan OPI:n Sleigh Ride for Two -lakkaan, joka ilmestyi joulun Mariah Carey -kokoelmassa. Samasta kokoelmasta on kokeilematta vielä myös Underneath the Mistletoe ja on kuulkaa hieman outoa tarttua tuon nimisiin lakkoihin, kun ulkona linnut visertää ja lunta ei ole missään.

.
.

Sleigh Ride for Two on jouluisesta nimestään huolimatta kaunis lakka, vuodenajasta riippumatta. Luumuinen, punertava ja rusehtava sävy on moniulotteinen ja laatu on sitä parasta OPIa – peittää kahdella helpolla kerroksella ja lakka menee juuri sinne minne sen haluaa laittaa.

.
.

Jossain äkillisessä itsetunnon puuskassa koin, että pystyisin tekemään kaksivärisen leimauksen ja rupesin hommiin sen kummemmin lakkojen yhteensopivuutta testaamatta. Nappasin leimaukseen Essien Penny Talkin ja China Glazen Joyn. En sekoittanut lakkoja laatalla ennen skrapaamista ja se näkyy kyllä lopputuloksessa, mutta en yrittänytkään saavuttaa mitään liukuvärileimausta. Siihen ei vielä itsetunto riitä :D

.
.

Luonnossa violetti osa leimauksista näkyi aika paljon paremmin kuin näissä kuvissa. Tekovaiheessa mua sapetti tuo leimausten rajan suoruus, mutta loppujenlopuksi ihan tykkäsin näistä kynsistä. Itämaisia fiiliksiä!

.
.

Tuon Joynhan olen saanut tovi sitten Adeninalta (ja käyttänytkin sitä jo moneen otteeseen) ja siitä tuli mieleen, että en ole muistanut ollenkaan täällä blogin puolella kertoa Adeninan lopettamisesta. Nyt maaliskuussa verkkokauppa lopettaa toimintansa ja sen vuoksi käynnissä on nyt loppuunmyyntialet, kaikki jäljellä olevat tuotteet ovat alennuksessa. Kiitän nyt vielä tätäkin kautta Adeninan naisia yhteistyöstä ja toivotan heille kaikkea hyvää jatkossa :)

Loppuun vielä päivän kuumin kysymys: mikä kaupan laskiaispullista on PARAS? (Itse tehdyt on tietysti ihan omassa kategoriassaan, niitä ei lasketa tähän.)

Translation: It’s a really weird feeling using Holiday collection polishes now that spring is just around the corner, but I have a few of them in my un-trieds so here goes nothing. Today I give you Sleigh ride for two, a raisin-plum-brown-of-sort shimmer from the Mariah Carey Holiday collection. And it is friggin’ beautiful. Formula was top notch, two easy coats here. Then I got cocky and decided to stamp with two colors, Essie Penny Talk and China Glaze Joy. Whilst I was stamping I thought I was gonna hate the end result but somehow it turned out ok, although I should’ve blended the polishes on the plate before scraping. Well there’s always next time right? Thanks for reading :)

Kurkkasitko jo nämä?

25 kommenttia

 1. Kauniit kynnet. :) Laskiaispullaan kuuluu mantelimassa ja se syodaan lampiman maidon kanssa, voi NAM! :D Harmi kun naa britit ei ymmarra moisten herkkujen peraan, taytyy ite leipasta, jahka tasta muutosta selvitaan.. jos selvitaan..

 2. Kaikkia pullia maistelen, mutta en koskaan muista mikä oli se paras ja siksi maistelen monta kierrosta ennen kuin ne loppuu. Se kyllä näkyy myös vartalon mallissa. Tätä ennenhän maisteltiin kaikki Runebergin tortut.
  Ihanat kynnet! Jatkossa voisit kuitenkin lopettaa sen lumimanailun, koska nyt sitä tulee ainakin täällä Turussa niin, että maa on ihan valkoinen!!!

  1. SAMA! Aina unohtuu että mikäs se hyvä olikaan :D Runebergin tortut sen sijaan ei kiinnosta yhtään, onneksi.

   Kiitos… ja anteeksi :D

 3. Todella ihanat kynnet! Itselläni on tuo sama laatta, mutta en tuota kuviota uskalla lähteä vielä kokeilemaan, sillä en meinaa onnistua leimauksessa pienissäkään kuvissa :/ Ehkä sitten joskus.

  Jos totta puhutaan niin en ole koskaan maistanut kaupan laskiaispullia, kaikki maistamani ovat aina olleet itsetehtyjä.

  1. En minäkään pienissä kuvissa onnistu, nää koko kynnen kuviot on paaaaaljon helpompia!

   Itsetehdyt onkin tietysti parhaita :)

 4. Kiitän lumesta! Bloggaa useammin siitä, miten maa on ihan paljas, jooko? :)

  Laskiaispullat ovat hyviä, kunhan niissä on pullaa, kermavaahtoa ja hilloa. Merkistä viis.

  Ai joo ja kynnetkin on kauniit, meinasi unohtua kun aloin miettiä laskiaispullia…

  1. ole hyvä, ne tosin tais sulaa jo :D

   Kyllä niissä pullissa on eroja! Tiivis pulla vs. höttö, kardemummaa liian vähän vs. sopivasti, tomusokeri vs. raesokeri…tää on tarkkaa :D

 5. Kivat lakkaukset, katsoin aiemmin kännykällä että siinä oli vain kultaisia koristekiemuroita, mutta nyt näkyy vähän paremmin ja nehän onkin leimaukset jotka vaihtaa väriä puolimatkassa! :)

  Mä en oo pullan kannattajia myös, mutta kyllä oikein tuore pulla saattaa joskus otollisella hetkellä mennäkin. Saa nähdä jos sitä söisi vielä vaikka yhden laskiaispullankin – eikös tiistai kuulu vielä laskiaiseen?! Laskiaispullakin toimii parhaiten verskinä – kermalla ja hillolla/mantelimassalla!

  1. ne todellakin vaihtaa väriä suoraan, liukumatta toisiinsa yhtään :D

   En minäkään oo kova pullankuluttaja muuten, mutta korvapuustit ja laskiaispullat on heikkouksia. Tuoreena tietenkin :)
   SANO EI MANTELIMASSALLE!

 6. ihanat kynnet, tuo pohjaväri on jotain niin täydellistä…
  mutta helpoin tapa saada herkullisia laskiaispullia ympäri vuoden on ostaa pulla leipomosta, ja siihen kotona lisätä täytteet oman maun mukaan. ;)

  1. Kiitos :)

   Mä tässä vähän pohdinkin, että pitäiskö toteuttaa oma laskiaispullabuffetti kotona sitten kun lakko loppuu :D

 7. Voi ei mä olen niin jäljessä tässä kommentointihommassa =S Paras laskiaispulla on semmonen, että halkaistaan kahtia. Sitten kasataan molemmille puolille törkeän paljon täytteitä. Meillä on töissä jonkinlaista mantelivaahtoa yleensä tarjolla. Kermavaahtoa, jossa on manteli eee.. jauhetta? murua? jotain.. ja yleensä mätän sitä ja hilloa =)
  Aijoo.. Kynnetkin on hienot ;) Tykkään tuosta kultaisesta leimauksesta erityisest =)

  1. Musta on tosi kiva kun näin tunnollisesti kommentoit :) hei joo toi ON paras tapa syödä laskiaispullaa. Eksessiivisesti. Paitsi toi mantelivaahto, en hyväksy.

   Kiitos :)

Vastaa