L’Occitane ja The Body Shop -joulukalenterit, viikko 2

On aika niputtaa joulukalentereiden toinen viikko kasaan! Ensimmäisen viikon saldo löytyy täältä.

loccitane_the_body_shop_joulukalenteri_viikko2-13

L’Occitanen kalenteri tarjosi tällä viikolla runsaasti suihkugeelejä. Kalenterista tuli Thé Vert & Bigarade-, Aromachologie-, Cherry Blossom- ja Shea-suihkugeelit. Thé Vert & Bigarade oli todellinen yllätys, oon jotenkin onnistunut missaamaan tällaisen tuotesarjan Lokkitanelta ihan kokonaan ja tässä oli ihan tosi kiva ja raikas tuoksu! Aromachologie on sarjana tuttu, mutta näitä Relaxing-linjan tuotteita en ole käyttänyt. Pelkäsin että tuoksu on tymäkän laventelinen, mutta olin väärässä. Oikein kiva tuoksu oli. Cherry Blossom aiheutti riemunkiljahduksen, koska kirsikankukkasarjan tuoksu on yksi parhaimmista evör. Shea Shower Cream on ihan jepa, vaikkei tuoksukaan miltään. Tiedän tuotteen tekevän kuitenkin eetvarttia kovimmilla pakkasilla kun iho huutaa leipää.

loccitane_the_body_shop_joulukalenteri_viikko2-4

loccitane_the_body_shop_joulukalenteri_viikko2-8

Bodarilta tuli taas sitten enemmälti muuta kosmetiikkaa kuin ihonhoitoa. Joukossa oli kynsienkiillotusviila, punainen kynsilakka, eyeliner sekä puhdistusliina. Vähän nyrpistelin nokkaani kynsiviilalle, mutta ennemmin se kuin joku paperisälä tai piparimuotti.

loccitane_the_body_shop_joulukalenteri_viikko2-10

Vitamin E -sarjan päivä- ja yövoide ilahduttivat, koska tällaiset kätevät matkakoot kasvovoiteista ovat aina tervetulleita! Inhoan niitä näytepussukoita, kun ei koskaan tiedä montako sellaista pitäisi ottaa mukaan reissuun, ja muutenkin ovat ihan hanurista käyttää. Tämmöiset 15 ml purnukat ovat juuri sopivia. Kiva myös päästä kokeilemaan kyseistä sarjaa. Kasvovoide tuli myös Lokkitanen kalenterista, ja kun kerran jo käytin vastaavan tuubin luullen sen olevan käsivoide, voisin tällä kertaa käyttää tuotteen ihan suunniteltuun tarkoitukseen :D

loccitane_the_body_shop_joulukalenteri_viikko2-11

Luukuista paljastui myös Verbena-sarjan palasaippua (IHANA), Pioni-sarjan käsivoide (takuulla kuluu, tuoksu on ihana) sekä TBS:n Drops of Youth -tehotiiviste, jota mulla tosin on vielä täysikokoinenkin pullo puolillaan.

Oikein kiva viikko, sanoisin! Tosi paljon sellaista takuuvarmaa käyttökosmetiikkaa. Omasta näkökulmastani kynsiviila ja -lakka olivat ns. turhia, koska mulla on molempia niin valtava määrä, mutta vähemmän kynsitarvikkeita hamstranneille nekin olisivat varmasti olleet käyttökelpoisia.

Odotan jo innolla tulevia juttuja. Pitäis kyllä olla joku 365 päivän yllärikalenteri olemassa, joulukalenterit tekee aamuista niin paljon mukavampia!

Translation: A whole lot of goodies from week 2 of my Christmas calendars! <3

Kurkkasitko jo nämä?

2 kommenttia

  1. Hahahaa! Hyvä että luin täältä, että tuo Lokkitanen sheavoide olikin kasvoille eikä käsille. Ehdin jo nakata sen lapselle käsivoiteeksi, mutta taidan ottaa sen takaisn ja käyttää ihan itse.

    1. Hei todella lohduttavaa kuulla että en ole ainoa joka sekoittaa tuon käsivoiteeseen :D ehkä se on tuo hämäävä pakkausmuoto….tai sit mun lukutaidottomuus. Mutta oikein hyvin se käsivoiteenakin palveli :D

Vastaa