L’Occitane ja The Body Shop -joulukalenterit, viikko 1

Ihanaa että on joulukuu! Tämäkin virka-aikoihin orjuutettu aamuvihaaja saa päiviin ihan uutta nostetta, kun joulukalenterit odottavat aukaisijaansa aamuisin. En ole ihan hetkeen noussut yhtä räjähtävällä voimalla sängystä kuin 1. joulukuuta :D

Kuten tuli luvattua, julkaisen kalentereista yhteiset viikkokoonnit. Tunnustan, että jouduin heti vähän huijaamaan: lähden kotikonnuille pariksi päiväksi ja viikkokoostesuunnitelma olisi karahtanut kiville heti alkumetreillä, joten mun oli PAKKO avata etukäteen 3. ja 4. päivän luukut. Suretti kyllä vähän. Ajatelkaa nyt mitä kaikkea minä teidän vuoksenne teen! *hakee marttyyriviitan*

Mutta jospa menisimme asiaan.

loccitane_thebodyshop_joulukalenteri1-4

Olen sangen tyytyväinen ensimmäiseen satsiin kalenterituotoksia. Vähän tylsemmän puoleisia tuotteita oli vain kaksi, TBS:n kalenterista tulleet kuorintahanskat sekä Lokkitanelta tullut kosteuspyyhe. Tosin veikkaan että tulen käyttämään molempia, mutta yksittäinen kosteuspyyhe nyt vaan on ehkä vähän plääh. Tuoksu on onneksi paras mahdollinen eli Verbena!

loccitane_thebodyshop_joulukalenteri1-2

Minikokoinen Verbena-käsivoide ja matkakokoinen Fuji Green Tea -suihkugeeli ilahduttivat. Käsivoide kuluu aivan takuulla ja Fuji Green Tea -sarjaan on kiva tutustua, kun en ole sitä aiemmin kokeillut. Jännä tuoksu, sellainen napakan luonnollinen.

loccitane_thebodyshop_joulukalenteri1-5

Shea-sarjan vartalovoide on tuttua tavaraa, olen pari tällaista pikkupulloa käyttänytkin. Voide on aika kevyt ja liki tuoksuton. Amande Milk Concentrate lentää olan yli jonnekin, esim Sissille, koska en kestä karvasmantelin tuoksua. Mulla on hyvin ristiriitainen suhde tähän Lokkitanen mantelisarjaan, koska tuotteet on suorastaan ärsyttävän toimivia siihen nähden että tuoksu on mun makuun aivan kauhea :D Sarja on kuitenkin tosi suosittu ja tiedän olevani vähemmistössä tässä tuoksuasiassa.

loccitane_thebodyshop_joulukalenteri1-6

Edelliseen viitaten, olin seitinohuesti peloissani kun TBS:n kalenterista tupsahti mantelin tuoksuinen käsivoide. MUTTA! Tämä ei tuoksukaan karvasmantelille vaan ihan vain pähkinäiselle. Erittäin positiivinen yllätys! En ole vielä kokeillut voidetta käytännössä, mutta odotan siltä paljon, erityisesti koska voiteen olisi tarkoitus kohentaa myös kynsien kuntoa. Joulusarjan Frosted Berries -huulivoide oli myös tervetullut, koska olen kovasti kyseiseen tuoksuun nyt ihastunut.

loccitane_thebodyshop_joulukalenteri1-8

Lupaava alku, sanoisin! Eniten innostuin tuosta mantelikäsivoiteesta. Saas nähdä mitä seuraava viikko tuo tullessaan! Mites teillä, onko teidän kalenterit vastanneet odotuksia toistaiseksi?

(Kalenterit saatu.)

Translation: First week of my Christmas Calendars! So far so good!

Kurkkasitko jo nämä?

12 kommenttia

  1. Mä meinasin ton essencen hankkia, mutta päätin olla kerrankin järkevä ja ”tyytyä” kahteen :D viime vuonnahan essencessä oli vain kynsilakkoja, joten tää meikkiversio oli kyllä huomattava parannus!

 1. Lupaava alku kyllä molemmissa kalentereissa. Mä avasin tän päivän luukkua innoissani, olihan se tosi isokokoinen, ja sit sieltä tuli toi pyyhe. No, järkeilin, että mieluummin kuitenkin pyyhe kuin vaikka pakettikortteja.

  Otan ilolla vastaan kaikki sun kaltsusta tulevat mantelijutut:D

 2. Kivoja luukkuja täälläkin, olen ollut hurjan tyytyväinen omaan Look Fantsun-kalenteriin, paitsi silläkin oli tänään hieman vaisumpi anti.

 3. Siis kylläpä sieltä tulikin mahtavia tuotteita! Kerropa sitten mitä mieltä olet tuosta TBS:n käsivoiteesta kun saat testattua, olen muutamia niistä kokeillut mutta tuo on jäänyt ostamatta :)

 4. Mulla on essencen kalenteri, ja olin jo toisen luukun kohdalla ihan liekeissä :D Siis ihan erilaista jännitystä kun tulee tuote, eikä vaikka erimuotoinen suklaa..
  Mie en oikein tykännyt tuosta TBSn käsirasvasta, aivan liian kevyttä. Toki riippuu mihin tarkoitukseen ajattelee. Mut esim työkäyttöön jees (haju itsellekin vähän siinä ja siinä).

  1. Mä haaveilin että se olisi sopiva yökäyttöön, mutta täytyypä kokeilla onko se tosiaan sitten liian kevyttä tavaraa siihen tarkoitukseen!

 5. Juu et ole yksin tuoksuinhosi kanssa. Heti, kun luukun avasi se mantelin haisu hyökkäsi nenään. Ei ollut kovin vaikea arvata, mitä sarjaa purtilo oli ? Mutta muuten tyytyväinen kyllä nam ?

Vastaa