Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri, luukku 13: Lumene Sisu ja arvonta

banneri

Tervetuloa mun joulukalenteriluukkuun! Eilisen luukut löytyvät Dioriinan ja Charming Nailsin blogeista. Kosmetiikkabloggaajien virtuaalikalenteri on porskuttanut jo puoleenväliin ja kylläpä olen omaa vuoroani odottanut, mulla on nimittäin jotain aivan ihanaa teille arvottavana. Eikä siinä tietenkään kaikki, koska jaan tämän päivän luukun Kissiksen kanssa ja mitäs muutakaan se hullu kissanainen teille arpoo kuin SNOW FAIRYA! Eli tuplaluukku, tupla-arvonta, tuplaonni! Kissiksen puolella haviteltavana siis karkkituoksuja, mutta mulla jotain ihan muuta: Lumene Sisu.

lumene_sisu_tuotteet-11

Moni varmaan tietääkin, että Lumene uudisti ulkonäkönsä, tuotteensa ja koko brändinsä ihan äskettäin. Nyt myyntiin on tullut vielä yksi kokonaan uusi tuotesarja nimeltään Sisu. Sisu on tehty kosteuttamaan ja suojaamaan ihoa ilmansaasteilta ja muilta ulkoisilta haitoilta.

lumene_sisu_tuotteet-3

Sisussa hyödynnetään nerokkaalla tavalla pohjoisen luontoa niin brändäyksessä kuin tuotteiden sisällössäkin. Tuotteissa tehoaineina ovat mm. männynkaarna- ja kuusenoksatyviuutteet. Mikä sopisikaan paremmin tälle katajaiselle kansalle?

lumene_sisu_tuotteet-4

Sain tuotteet tätä arvontaa ja postausta varten viime tipassa, joten en ole ehtinyt kokeilla tuotteita kuin pari päivää, mutta uskallan silti sanoa että Urban Intense -seerumissa on kaikki kohdallaan. Se oikein hulahtaa ihoon ja kosteuttaa tehokkaasti jopa tällaista aavikkonaamaa. Pullokin on parasta a-luokkaa: pullon suu on niin tiukka, että yhtään tuotetta ei mene hukkaan pipettiä nostaessa, eikä pipetti vuoda vähääkään. Pieni asia, mutta näköjään yllättävän vaikea toteuttaa, sen verran harvoin hyviä pipettipulloja tulee vastaan. Urban Intensen tuoksu on aivan ihana, sama kuin kaikissa Sisutuotteissa: lempeän metsäinen. Kuvitelkaa tuore havupuu, kesämökin sauna ja saunavihta – sellainen tuoksu, että sitä nuuhkiessa tulee peräti sentimentaalinen olo, varsinkin näin itsenäisyyspäivän jälkimainingeissa. Tältä Suomi tuoksuu.

lumene_sisu_tuotteet-6

lumene_sisu_tuotteet-5

Pakkauksiakin täytyy kehua: niissä on kuva tuotteen oikeasta koosta ja perusteelliset kuvaukset tuotteista. Jokaisessa pakkauksessa on näkyvillä myös prosenttiluku, joka kertoo kuinka suuri osuus tuotteen ainesosista on luonnosta saatuja (tai miten tuo ”naturally derived” nyt pitäisikään suomentaa).

lumene_sisu_tuotteet-9

Moisture Remedy -kasvovoide jysähti heti kylppärin kaappiin ihan jäädäkseen. Ihastuin kertalaakista. Voide on henkäyksen kevyt ja imeytyy silmänräpäyksessä, mikä tekee siitä juuri passelin meikin alle. Samalla se kuitenkin riittää kosteuttamaan jopa minun vaativan ihoni, ainakin Urban Intense -seerumiin yhdistettynä. Ja se tuoksu!! Ah. On tosi virkistävää löytää tuotteita, joiden tuoksu on jotain aivan erilaista kuin ne mihin yleensä ihastun ja joita on paljon tarjolla, kuten sitrustuoksut vaikkapa.

lumene_sisu_tuotteet-10

lumene_sisu_tuotteet-8

Sisusarjasta löytyy myös Deep Clean Purifying Mask eli syväpuhdistava naamio. Naamiossa ei ole selkeitä rakeita, mutta sen koostumus on kuitenkin jännän karhea ja sellaisena se kuorii ihoa hellävaraisesti. Kuorivat ainesosat tulevat karpalosta. Naamio levitetään paksulti kasvoille, annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhdellaan sitten pois. Kokeilin tätä saunan jälkeen ja varmaankin sen takia ihoni punoitti aika paljon käytön jälkeen, mutta rauhoittui nopeasti ja tuntui ihanan pehmeältä ja sileältä. Suosittelen tätä erityisesti samealle tai epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle.

lumene_sisu_tuotteet-2

lumene_sisu_tuotteet-7

Oon kyllä jotenkin todella mehuissani Lumenen uudistumisesta, vaikken muita tuotesarjoja olekaan kokeillut kuin tätä Sisua. Lumene on onnistunut hyödyntämään suomalaisuutta ja Suomen luontoa niin pakkauksissaan kuin tuotteissakin todella onnistuneesti. Pakkaukset ovat eleettömän tyylikkäitä, arvokkaita ja kauniin skandinaavisia, ja tuotesarjojen jaottelu on selkeä ja jokaiselle ihotyypille löytyy omat tuotteensa. Mua kiinnostaisi erityisesti Lähde, koska se on tehty nimenomaan kuivalle iholle.

lumene_sisu_tuotteet

Mutta se arvonta! Joku onnekas teistä voittaa omakseen nämä kolme esittelemääni tuotetta. Toki uutena eikä mun klähmiminä :D Arvontaan osallistut kertomalla, milloin sinä olet elämässäsi kohdannut tai tarvinnut sisua. Arvonta päättyy 24.12.2016 ja arvonnan voittajaan otan yhteyttä henkilökohtaisesti sitten joulun jälkeen, joten muista jättää toimiva sähköpostiosoite sille varattuun paikkaan. Sähköpostiosoite näkyy vain minulle. Palkinto postitetaan vain Suomeen. Muista käydä osallistumassa myös Kissiksen arvontaan!

Huomenna luukku aukeaa RiaG Beauty Blogissa. Tässä vielä jo julkaistut luukut:

Tulevat luukut löytyvät näistä blogeista:
Huh. Se on siinä. Nyt sitä sisua sitte!
(Tuotteet saatu.)

Kurkkasitko jo nämä?

197 kommenttia

 1. Heih! Sun kuvailun perusteella pystyn melkein haistamaan nämä, pakko siis saaha testiin! Kokeillaan ensin näin arvonnasta, ja jos ei tärppää niin pitää käyä ihan kaupassa. :)

  Sisu, tuo suomalainen kansanviisaus. Kyllähän siihen tuppaa turvautumaan usein, jos nyt ei päivittäin niin viikottain. Äkkiseltään tulee mieleen kaikki isommat rojektit: gradu nyt viimeisimpänä. 6 viikkoa aikaa ja 60 sivua puuttui :D Hyvin meni, mutta kyllä sitä välillä meinas stressata, itkettää, naurattaa ja vähän kynsiäkin purra. Se nyt tylsänä esimerkkinä sisusta, tällee nou-laifferina kun kuljen. :) Lasketaanko saman piparkakkutalon kokoaminen kolmesti, kun se tippui kahdesti lattialle?

  1. Kiinnostava uutuus! Tähän täytyy tutustua.
   Sisua löytyy paljon mutta sisukkainta tapahtumaa olen seurannut sivusta. Siskonpoika syntyi kuusi vuotta sitten vajaa 900g. Se taistelu minkä poika kävi ja hänen vanhempansa on kyllä jäänyt ainaisiksi mieleen. Nykyään poika on jo ihan tavallinen pojan koltiainen.

 2. Tänä vuonna olen tarvinnut extra paljon sisua, kun keväällä minulla tuli avioero ja siitä selviämiseen on vaainut kaivaa esille kaikki sisu, mitä vaan voi itsestään löytää.

 3. Ihana arvonta!
  Pahoja paikkoja on elämässä ollut riittämiin joista yli päästäkseen on tarvinnut mustaa huumoria, realistista elämänasennetta ja sitä kuuluisaa sisua.

 4. Tämä houkuttelee kovasti, haluaisin päästä kauppaan tuoksutelemaan :)

  Sisua meinaa tarvita näin kaamosaikan päivittäin, mutta ainakin opparia tehdessä on tarvittu!

 5. Mukana tietenkin arvonnassa, on mukavat tuotteet. Viimeseksi varmaan oli kun tarvitsin todella kaikki voimavarani ja sisuni, kun äitini sairastui ja kuoli syöpään.

 6. Ihanat tuotteet. Kiva olisi kokeilla uutta Lumenea:)
  Sisua on tarvittu mm. silloin, kun tein ympäripyöreitä työpäiviä, opiskelin siinä sivussa korkeakoulututkintoa ja hoidin lapset ja huushollin. Mentiin läpi harmaan kiven;)

 7. Sisua tarvii aina! Esimerkiksi tuossa pakkasessa tarpominen, siihenkin tarvii sisua! ;) Mukana arvonnassa!

 8. Elämä on heitellyt eteen ihan riittävästi ikäviä käänteitä joista on ollut vaan pakko selvitä.
  Hankalinta oli menettää omat vanhemmat lyhyen ajan sisällä. Tuntui ettei siitä kuopasta enää nouse mutta näköjään aika parantaa ja pikkuhiljaa on oma elämä alkanut palautumaan normiuomiin …

 9. Voi kun näitä saisi testiin itselleni <3. Sisua tarvitaan tällä hetkellä talven pimeyden ja kaamosmasennusoireiden kanssa elämiseen.

 10. Sisua on tarvittu monessa eri elämäntilanteessa; surussa, työelämässä, arjessa. Ja ihailtavaa sisua on ollut ihmisillä, jotka ovat selvinneet sota-ajasta, niin kotona kuin rintamalla.

 11. Tätä luukkua oikein odotin, enkä pettynyt! :)
  Sisua.. no opiskeluaikoina mentiin ainakin sisulla kun valmistuin kolmessa vuodessa yomerkonomiksi ja kävinvielä töissä samaan aikaan. Asuin jo omillani silloin alle parikymppisenä..

 12. Nyt on tuotenimi kohdillaan… Sisua olen tarvinnut monta kertaa ja sen seuraksi mustaa huumoria…5 muksun äitinä olen sisua tarvinnut viimiset 4 vuotta joka aamu..sairastan nääs luustoon levinnyttä rintasyöpää ja juuri tällä hetkellä olen saanut maksa levinneisyys diagnoosin ja olen ilman hoitoa…mutta tuo suomalainen sisu on mahtava verenperintö!! Toivottavasti on siirtynyt mukuloillekkin! Muksaa tiistaita sinne!

 13. Kaikki havupuutuotteet on viime aikoina puhutelleet mua kovasti. Lisäksi vielä tuo Sisu nimenä ja design-uudistus, niin alkaa olla hyvin kohdallaan tämä sarja! Eniten olen tainnut lähivuosina tarvita sisua, kun tein korkeakoulusta lopputyötäni ja sairastuin samaan aikaan melko ikävästi. Tilanteen pakosta oli kuitenkin pakko saada työ pakettiin ajallaan.

 14. Oikeastaan tämä koko 2016 on vaatinut aika lailla sisua, on ollut sen verran hankala vuosi kaikin tavoin :/

 15. Ainakin pääsykokeisiin lukiessa tarvitsi roimasti sisua! Vaikka sisään en kouluun vielä päässyt, niin ensi vuonna sitten uudelleen. Uudella sisulla :)

 16. Kuulostaapas Sisu-sarja täydellisen ihanalta! Vaikuttaa toimivalta sarjalta ja erityisesti tuo tuoksu saa haluamaan sitä! Loistava palkinto!

  Sisua on tullut tarvittua elämän aikana useampaan kertaan, enkä usko, että jatkossakaan sen tarpeelta välttyisin. Toki sen ei aina tarvitse olla negatiiviseen asiaan liittyvä, voi sisua olla myös positiivisessa mielessä.

 17. Pätkäisi nettiyhteys, joten jos tulee kommentti kahteen kertaan niin pahoittelut.

  Tää Sisu-sarja on mua eniten kiinnostanutkin näistä uusista Lumenen tuotteista. Vielä ei oo vaan raaskinut ostaa. Ite on sisua tarvinnu tässä pikkulapsiarjessa. Ihmiselle, joka ei oikein kestä univajetta, on välillä melkosta vääntöä että saa kaiken oikeinpäin ees suunnilleen. Mutta sisulla siitä selviää. ;)

 18. Tämä uusi Lumene kiinnostaa kaikkien juttujen perusteella ihan hirveästi!
  Sisuahan tarvitsee jokainen jossain määrin, jopa päivittäin. Aina tulee tilanteita eteen jolloin usko meinaa loppua.

 19. Viime kevät oli erityisen raskasta aikaa, koska atopiani räjähti aivan totaalisesti. Jälkikäteen ajateltuna ihmettelin, että miten ihmeessä mä kehtasin olla asiakaspalvelutyössäni 90 prosenttisesti punaisella ja hilseilevällä naamalla ja käsillä, joiden sormet olivat useasta kohtaa halki. No, tämän postauksen luettuani SISUlla (ja ehkä tyhmyydellä, ois pitänyt aikaisemmin hakeutua hoitoon….:D)

 20. Sisua on tarvinnut niin työ- kuin yksityiselämän käänteissäkin… Esim. entisessä työpaikassani sitä tarvi roimasti. :D

 21. Nämä Lumenen uutuudet vaikuttaa niin ihanilta. Sisua on tarvittu lähiaikoina lemmikin sairastuessa pahasti ja muissakin vähemmän vakavissa asioissa toisinaan tarvitaan pientä sisua.

 22. Noin vuosi sitten, kun lapseni syntyi 2,5kk ennen laskettua aikaa. Se oli raskasta aikaa koko perheelle ja kyllä koko maailma pysähtyi. Nyt lapsi on onnellinen ja vilkas 1-vuotias :)

 23. Sisua tarvitsee kun asuu jatkuvan remontin keskellä, kun ei tuo mieheke taida vuosienkaan jälkeen saada taloa, tai edes keittiötä valmiiksi :D

 24. Sisua tarvittiin ainakin silloin kun esikoisen synnytys venyi kolme päiväiseksi maratooniksi. Sanomattakin selvää, että univelkaa kertyi kiitettävästi ja voimat oli loppu jo vuorokausi ennen h-hetkeä.

 25. Olen tarvinnut ja tarvitsen vastaisuudessakin sisua elämässäni. Olen ollut koulukiusattu, joten olen tarvinnut paljon sisua kestääkseni sen kaiken. Harrastan ratsastusta ja hoidan hevosia, joten niidenkin kanssa tarvitaan välillä melko paljon sisua. Lisäksi työskentelen miesvaltaisella alalla, joten pienikokoisena nuorena naisena sisua saa olla paljonkin, että tulee kuulluksi ja saa työnsä tehtyä.

 26. Tarvitsen sisua tälläkin hetkellä. Sairastan ahdistushäiriötä ja paniikkihäiriötä, ja minulla on jatkuva lääkitys. Kun kaikki menee hyvin, elän onnellisena. Mutta kuten viikonloppuna huomattiin, pelkästään terveyskeskuksen moka muuttaa asian täysin. Reseptin uusimattajättäminen (lääkärin, olin tehnyt uusintapyynnön ajoissa) aiheutti sen, että jouduin olemaan kolme vuorokautta ilman unensaannille välttämätöntä antidepressanttia. Jos pelkästään lääkärin määräämien lääkkeiden vieroitusoireet ovat näin hirveitä, miksi hitossa joku hankkiutuu riippuvaiseksi jostain joka ei ole välttämätöntä? No, resepti tuli eilen ja viime yön sain nukuttua. Valitettavasti sotku sekoitti kropan kemian ja ahdistuskohtaus on nytkin päällä. Tätä romaania kirjoittaessani on entisen terapeuttini puhelinaika alkanut. Taidan pirauttaa ja kysyä pääsisinkö vielä ennen joulua juttelemaan.

 27. Mä hykertelin tälle sarjan nimelle, kun siitä ensi kertaa kuulin. Meidän koiran nimi on nimittäin Sisu, niin voisin vastata, että kohtaamme joka päivä ja erityisesti sohvassa jalkojen lämmittäjänä Sisu on ihan ehdoton ;) <3

 28. Lumenea olen käyttänyt jo vuosia mutta tämä Sisu on vielä testaamatta. Innostuin kovasti tuosta seerumista ja kasvovoiteesta niin, kun nykyiset loppuvat testaan Sisua. Sisua olen elämässäni tarvinnut varsinkin vaikean sairauden selättämiseen. Nyt ollaan toistaiseksi ainakin selvillä vesillä.
  Ihana arvonta sinulla!
  Mukavaa joulun odotusta!

 29. Ihana arvonta ^.^
  Viime kesä oli miulla yhtä taistelua, silloin kyllä tarvitsin paljon sisua. Kesästä selvisin sisun ja rakkaiden ystävien ansiosta ♥

 30. Kiva arvonta :) sisua on tarvittu näin loppuraskaudesta että on jaksanut tehdä remonttia, toivottavasti valmistuu ennen vauvan tuloa :)

 31. Tänä syksynä, kun mielen terveys on horjunut ja olen joutunut jäämään töistä sairaslomalle ja painimaan vaikeidenkin asioiden kanssa pään sisällä. Nyt yritän etsiä jostakin joulumieltä, jotta saisin edes pari päivää olla vain ja rauhassa. <3
  Tämä arvontapalkinto piristäisi mieltä kyllä, en kiellä sitä. Hyvää joulun aikaa sinulle myös! Tykkään blogistasi tosi paljon.

 32. Ihanan näköistä ja upea palkinto! :) Sisua tarvitsin kun oli kylppäri ja vessa remontti ja ei voinut muutamaan viikkoon käydä omassa vessassa eikä suihkussa.

 33. Tänä vuonna olen tarvinnut sisua aivan uudessa mittakaavassa; isäni kuoli keväällä ja kesä kului opetellessa kaikkea sitä, mitä isä teki, eli traktorihommia yms. Luulin osaavani jotain, mutta monta kertaa on tullut todettua, että olen tällä taipaleella vielä alussa.

 34. Kivoja tuotteita!

  Mun elämässä on ollut sellaisia tapahtumia, että sisua on vaadittu paljon.
  Alkoholisti-isäpuolen heivaaminen mun elämästä on ehkä eniten sisua vaatinut teko. Muita on omat sairastelut, mutta niistä on selvitty komeesti!
  Kivaa viikkoa!

 35. Voi mikä ihana setti! Varsinkin tuo seerumi kuullostaa tooosi kiinnostavalta. Piti oikein alkaa miettimään, että milloin sitä sisua olisi oikein kunnolla viimeksi tarvinnut. Ehkä 4 vuotta sitten, kun erosin edellisestä miehestäni – pitkä suhde takana, joka päättyi kuin seinään, oli siinä hetkeksi sulateltavaa ja itsensä sai rakentaa palasista kokonaan uudestaan. Mutta selvisin ja myöhemmin löysin tilalle vielä sata kertaa paremman parisuhteen kuin mitä edellinen oli ikinä ollut, joten kyllä kannatti <3

 36. Nyt on kyllä loppulukukaudesta vaatinut sisua, että on saanut ajoissa kaikki esseet kirjoitettua ja lähetettyä, samalla kun on lukenut tentteihin!

 37. Pienten lasten kanssa kotona: vauva valvottaa ja päivät pitää jaksaa valvoa ja puuhastella isompien kanssa. Ei ole mahdollisuutta edes päiväuniin. Tämä pimein vuodenaika ei muutenkaan ole mukavaa, väsyttää jo pelkkä pimeyskin. Onneksi kevättä kohti aletaan mennä :).

 38. Mieleen muistui semmoinen tilanne, kun piti pyörä taluttaa hirmuisessa lumisateessa ja tuulessa kotiin koulusta neljän kilometrin matkan. Kyllä muuten tuntu mukavalta päästä sisälle sen jälkeen :D

 39. Ihania tuotteita! Sisua tarvii ihan jokapäivä täällä talvisessa pohjoisessa selviämisessä :D tälläkin hetkellä pakkasta -19 :s

 40. Ihania tuotteita! Sisua tarvii ihan jokapäivä täällä pohjoisessa selviämiseen :D nytkin pakkasta -19 astetta :s

 41. Sisua on tullut tarvittua pariin otteeseen pidempiaikaisen sairastumisen sattuessa ja nyt sen jälkeen työnhaussa ja opinnoissa.

 42. Nyt on ollut kaikenlaisia vastoinkäymisiä, sekä terveydellisiä että taloudellisia. Sisulla ja suklaalla on vaan eteenpäin menty.

 43. Sopisi hyvin viimeaikaisten tapahtumien teemaan ja sisulla olen itsekki selvinnyt vaikeista ajoista

 44. Sairastuin vakavasti vuonna 1996, Olin juuri päässyt opiskelemaan unelma-alaani. Kaikki oli muuten kunnossa, mutta huolestuttavien oireiden takia olin juossut lähes vuoden lääkäreiden pakeilla. Lopulta syy löytyi ja pitkät, raskaat hoidot alkoivat. Sisulla mentiin, hoidin opiskelukin, vaikka välillä piti mennä luennoille letkut käsissä.

 45. Mielenkiintoisia tuotteita. Mulla on tälläkin hetkellä Lumenen kasvorasva. Jos en voita, niin käyn itse ostamassa tuollaisen kasvovoiteen, koska mun nykyinen on melkeen loppu.

  Sisua olen tarvinut esimerkiksi opinnoissa ja töissä, jos on rankka päivä tai pitää heittäytyä johonkin uuteen juttuun, vaikka pelottaa.

 46. Kylläpä vaikuttaa ihanilta! Ei ole tullut vielä edes tuoksuteltua, joten ehkä täytyy seuraavalla kauppareissulla tehdä se.

  Sisua… Se on suhteellista, mutta oman vastaanhangoittelevan mielen kanssa tarvii sisua joka päivä ja työpaikka saa vielä erityismaininnan.

 47. Sisua olen käyttänyt koko elämäni, kunnes se loppui arvaamatta viime kesänä kokonaan. Nyt yritän haalia Sisua takaisin ja osa on jo saatukin :)
  Hieno uusi ilme Lumenella, Sisu-sarja on mielenkiintoinen!

 48. Nämä(kin) Lumenen uutuudet kuullostavat erittäin mielenkiintoisilta!
  Sisua on viimeksi tainnut työssä tarvita – syksy on ollut aikamoista harmaan kiven läpi puskemista ja välillä on meinannut väsy iskeä, mutta kyllä se tästä suomalaisella sisulla taas eteenpäin menee :D

 49. Omaa sisua on kyllä saanut käyttää ja siitä olen myös kuullut, että sisukas on pitänyt olla kun on tänne asti jaksanut! Onneksi suomalaisella sisulla jaksaa tehdä töitä paranemisen ja elämästä selviämisen eteen, uskon sen vahvistavaan voimaan:)

 50. Aamulla bussipysäkillä värjötellessä pimeässä ja pakkasessa tuli mieleen, että kyllä tällaisessa maassa tarvitaan sisua että talven läpi selviää!

 51. Työnhakeminen vaatii sisua, että jaksaa hakea aina uudestaan pettymyksen jos toisenkin jälkeen, että jaksaa tsempata itseään haastatteluun.

 52. Esikoisen kanssa olin paljon kahdestaan, kun puoliso työskenteli kaukana kotoa ja oli välillä pitkiäkin aikoja poissa. Samalla lapsiperheenä eläminen oli uuden opettelua ja kaikenlaisia tilanteita tuli, joissa vaadittiin enemmän tai vähemmän sisua. Mutta lopulta selvittiin aina kaikesta jollain tavalla.

 53. Tänä syksynä vaadittiin sisua, kun puristin töiden ohessa graduani ja opintoja kasaan. Ja sisukkuus palkittiin valmistumisella ;)

 54. No siis minähän tarvitsen sisua NYT! ? Raskausaika yhdistettynä kotona mellastavaan taaperoon aiheuttaa todellista sisuntarvetta! Olisi ihana saada omaan käyttöön nämä loistotuotteet!

 55. Sisua on elämän varrella tarvinut moneenkin otteeseen, mitään helppoa tietä ei ole tullut kuljettua. Ja päivittäisten kipujen kanssa elellessä, sisu on joskus koetuksella enemmänkin. Mutta sinnillä mennään! Ihania tuotteita arvonnassa :)!

 56. Tosi kiinnostavia nää uudet Lumenet!

  Sisua on tarvittu monesti silloin, kun kerrot muille jostain tavoitteestasi ja kuulet muilta vain ”et sä siihen pysty” ja nauravat päin naamaa. Aika monesti olen kaikille näyttänyt ja suoriutunut kunnialla! :D

 57. Sisua tarvitsee aina aika ajoin. Välillä töissä on niin kiire että selviää vain sisulla ja välillä kotona jokin isompi projekti vaatii sisua.

 58. Kyllä sisua eli sinnikkyyttä ja lannistumattomuutta tarvitsee ihan jokainen jo tästä Suomen pimeästä talvesta selviämiseen, mutta sen lisäksi mieleen tulee lähinnä erotilanteet ja läheisen sairastuminen.

 59. Sisua tarvittiin muutossa pari kuukautta sitten kun mikään ei oikein sujunut ennalta suunnitellusti ja tarvitaan edelleen vielä joulusiivouksen ajan.

 60. Sisua on kysytty viimeisen vuoden aikana niin parisuhteen kuin työstressinkin kanssa. Onneksi kummastakin on selvitty voittajina :)

  Sisu-sarja vaikuttaa mielenkiintoiselta, erityisesti tuo tuoksu kiinnostaa!

 61. Ihania nämä Lumenen uutuudet! Sisua on tullut tarvittua toki eniten vaikeissa elämäntilanteissa, mutta myös paljon ihan arkisemmissakin asioissa, viime aikoina eniten varmasti valtavan koulustressin kanssa pärjäämisessä. :)

 62. Ihana arvonta! Sisua on tarvittu elämässä moneenkin kertaan. Onneksi edellisestä pahasta sisua tarvinneesta tapahtumasta on aikaa: jalka hajosi ja se piti leikata ja kuntouttaa…

 63. Mukana arvonnassa, olisi ihana päästä kokeilemaan näitä tuotteita!
  Sisua olen tänä vuonna tarvinnut, kun opiskelin työni ohella uuteen ammattiin! Olen tyytyväinen itseeni!! :)

 64. Sisua olen tarvinnut varsin paljon viimeisen viiden vuoden aikana kun elämässä on tullut vastaan suuria ja suurempia vastoinkäymisiä, surua ja murhetta. Mutta sisulla niistä on selvitty ja nyt elämä hymyilee :)

 65. Kulunut vuosi on koitellut kovasti, olen opetellut pitämään puoliani ja opetellut myöskin elämään ilman katkeruutta. Pelkkä tahto ei ole riittänyt, on tarvittu rutkasti sisua!

 66. Ihana arvonta, näitä olisi niin kiva päästä kokeilemaan.
  Sisua tarvittiin muun muassa silloin, kun äiti sairastui syöpään.

 67. Tässä pimeydessä jaksamiseen tarvitsee lähes joka päivä sisua, jotta jaksaa tehdä muutakin kuin nukkua koko päivän. Etenkin, kun elämässä oli rankempi vaihe (useampi kuolintapaus lähipiirissä), pelkkä elämä vaati sisun löytämisen itsestä.

 68. Elämä taitaa mennä niin, että sisua tarvitsevat kaikki joskus. Olen nähnyt muiden ja myös itseni nousevan tosi rankkojen juttujen jälkeen taas jaloilleen. Lopulta kaikki kääntyy hyväksi. :)

 69. Sisua on tarvittu terveyden pettäessä ja työstressissä. Kyllä ei olisi tällainen lisä SISU haitaksi :)

 70. Lumene on kyllä uudistunut edukseen! :)
  Sairastuin 5 vuotta sitten ja luulin etten selviä normaalista arjesta. Mutta tässä sitä ollaan! Vuosi sitten jäin työttömäksi ja mieli oli maassa pitkään. Kaiken jälkeen uskon, että kaikesta selviää!

 71. Minulle sisu tarkoittaa lannistamatonta tahdonvoimaa ja itsepäisyyttä tehdä asioita oman pään mukaan. Olen ollut parisuhteessa ulkomailla asuvan poikaystäväni kanssa nyt kaksi vuotta, ja on kestänyt aikansa että on oppinut hyväksymään sen tuottamat huonot puolet, ja yrittää keskittyä hyviin hetkiin ja siihen, että on rakastettu rajojenkin takaa. Välillä on tullut hetkiä jolloin ikävä tai perisuomalainen temperamentti on aiheuttanut mielipahaa, mutta se on myös kasvattanut luonnettani ja opettanut olemaan antamatta periksi vaikkei kaikki aina olisikaan annettu hopealusikalla nyt-ja-heti-periaatteella :) Opin arvostamaan yhteistä aikaamme enemmän ja elämään itsenäisesti ilman kumppanin seuraa arkena. Siihen tarvitaan sisua!

 72. Jäin pohtimaan, että mikä on ollut eniten sisua vaativaa niin kyllä perheestä huolehtiminen pienillä rahavaroilla ja velkojen kanssa vaati sisua ihan päivittäin

 73. Onpa kauniit purkit ?sisua tarvittaisiin nyt tällä hetkellä että jaksaisi olla töissä vielä jouluun asti!

 74. Olen tarvinnut sisua epävarmoissa elämäntilanteissa. Olen luonteeltani ihminen, joka haluaisi suunnitella kaiken tarkasti ja sietää epävarmuutta todella huonosti, joten niissä tilanteissa olen kaivannut sisua selvitäkseni täysjärkisenä.

 75. Kyllä pahemman kerran sisua on tarvinnut kun on opinnäytetyötä vääntänyt ja varsinkin aiheen etsintä oli ihan järkyttävää kuraa! Otat yhteyttä kymmeniin ja kymmeniin yrityksiin ympäri maata ja suurimmasta osasta ei edes mitään vastausta. Huh, en muistele lämmöllä :D

 76. Tarvitsin sisua nuorena naisena, kun kärsin paniikkihäiriöstä. Sisulla sain sen häädettyä :)

 77. Sisua olen tarvinnut vammaudutttuani onnettomuudessa nuorella iällä, kovat kivut ja liikuntarajoitteisuus ovat kulkeneet elämässä mukana päivittäin jo 17vuotta. Lisäksi olen tarvinnut paljon Sisua selviytyäkseni läheisten menetyksestä.

 78. Kuulostaa juuri sellaisilta tuotteilta, joita näin talviaikaan ihoni kaipailee! Ostolistalle saman tien :)
  Sisua taisin eniten elämässäni tarvita kuutisen vuotta sitten, kun mies sairastui keskivaikeaan/vaikeaan masennukseen ja itse odotin toista lastani ja piti vielä jaksaa esikoinen ja iso koirakin hoitaa kaiken muun lisäksi. Jälkeenpäin ajatellen en ymmärrä miten jaksoin ja selvisin kaikesta yksin, mutta sitä se sisu varmaan on: periksi ei anneta ja KAVERIA EI JÄTETÄ. Nyt kaikki ollut onnellisesti takana jo kauan ja kun ei sen kaiken alle silloin sortunut, niin se vaan vahvisti ja lähensi meitä sekä puolisoina että vanhempina. Olisi voinut käydä toisinkin, onneksi on nyt näin <3

 79. Tänä syksynä on kyllä tarvittu ennätysmäärä sisua, kun moni asia on vaan pitäny tehdä. Kiva on ollu huomata, että sisua löytyy enemmän ku on ajatellutkaan. Mutta haluaisin sisua vielä purkitettunaki! ;)

 80. Sisua on tarvinnut kun läheisten ongelmat ovat koskettaneet läheltä itseäni. Tämä Lumenen tuotesarja vaikuttaa kyllä hurjan mielenkiintoiselta :)

 81. Viime vuosina on kaiken kaikkiaan tullut sisuiltua superpaljon. Ruuhkavuosien keskellä on mm. muutettu, opiskeltu uusi ammatti, sairasteltu, vaihdettu työpaikkaa ja rimpuiltu huonossa työyhteisössä. Lumenen uudet tuotteet ovat olleet hyvin mieleisiä!

 82. Sisua on omassa elämässä vaatinut monikin asia. Ensimmäisenä tulee mieleen asia, että en voi saada lapsia ja miten se vaikuttaa joka päiväiseen elämään.. Vaatii todella paljon sisua jaksaa joka päivä kun ympärillä saman ikäiset saavat lapsia jne..tiedän ettei toivo ole ikinä pois heitetty, mutta olen jo vuosien aikana hyväksynyt asian että omat lapset eivät kuulu mun elämään ikinä.. Ei tämä mun elämä muutenkaan ole ollut ruusuilla tanssimista. Nyt onneksi olen löytänyt elämäni miehen ja olen naimisissa. Ihana koirakin meillä on ?ja siskon ja ystävien lapset tuovat minulle iloa. Eihän sitä ikinä tiedä, vaikka jonain päivänä saisin omankin, elämä voi yllättää ?Siihen saakka jatkan elämääni onnellisena tämän hetkiseen elämään !

 83. Kyllähän sitä sisua on tarvittu ihan riittämiin viime vuosien aikana. Ja kun luulee, että helpottaa, elämä läppäsee päin näköö ja nauraa päälle. Joten sisut esiin vaan ja tulta päin. Luovuttamaan tänne ei tultu!

 84. Sisua tarvittiin kun tein kirjallista opinnäytetyöstäni, mutta nyt se on ohi. Kunhan todistus vielä saapuu postitse, niin uskon että olen vihdoinkin valmistunut.

 85. Ihana arvonta. Sen enempää julkisesti avautumatta, voisin sanoa että tässä elämän hetkessä tarvitsen sisua päivittäin.

 86. Sisua tarvitsee olla aina hankalissa elämäntilanteissa. Nyt loppuvuodesta on ollut surua ja harmia, toivottavasti ensi vuosi on parempi! :)

 87. Onpas kiva uudistus tosiaan! Vaikuttavat mieluisilta niin kokeillaan josko tärppäis.

  Sisua olen tarvinnut ainakin harrastukseni parissa. Toisaalta mtös siksi siitä niin pidänkin. Enemmänkin tynnyriä muistuttavalla ponilla on ihanaa ratsastaa luonnonhelmassa – paitsi kun poni pysähtyy joka askeleella syömään. Eli vetää päänsä alas ylettyäkseen johonkin vaivaiseen lehteen tai päättää vain että nytpä menen tästä polulta tuonne umpipusikkoon, siellä on herkkuja. Siinä ei pienen tytön käsivoimat ja jalat paljoa vaikuta.

 88. Onpas ihana paketti ^_^
  Ihan ensimmäisenä mulle tuli mieleen, että sisua tarvitsin silloin kun isäni kuoli vuosia, vuosia sitten. Mutta sitten ajattelin sen olevan aika masentava vastaus ja pohdiskelin lisää ja tulin siihe loppupäätelmään, että se että selviät hengissä nykyisestä Suomen talvesta, pimeydestä ja harmaudesta vaatii jo aikamoista sisua :D

 89. Ihania tuotteita! Sisua on tarvittu jo viimeisen kuukauden ajan että jaksaa rämpiä töissä tällaisena kaamosaikana, pimeää aamusta iltaan :D

 90. Viime aikoina sisua on tarvinnut siihen, että selviää sekavasta unirytmistä. Toivottavasti tässä joulunpyhinä ehtii univelkaa lyhentää.

 91. Hahah, sisu tuli tarpeeseen kun lähdin opiskelemaan kandin ulkomaille ja homma ei toiminutkaan ihan niin idyllisesti kun olisi toivonut… Joka tapauksessa neljän vuoden jälkee sain paperit ja erilaiset yliopistokokemukset ja pääsin sit kokeen opiskeluja suomessaki ku päätin jatkaa maisteriin. Sisu tulee varmasti taas tarpeeseen kun ensvuonna alkaa gradun vääntäminen!

  Lumenen uudet pakkaukset on kyllä kauniita, huonona puolena että hintaluokka alkaa menemään oman budjetin ylärajoissa :P

 92. Sisua olen tarvinnut, kun läheinen ihminen sairastui ensin vakavasti, jo tovin kuluttua nukkui ikuiseen uneen. Ja töissä monta kertaa on sisu tullut tarpeeseen!

 93. Eniten sisua on multa vaadittu 2016 kevät-alkusyksy. Jäin keväällä asunnottomaksi ja työttömäksi, ja samalla oli vielä korkeakouluhaku päällä. Oli melko vaikea yhdistelmä lukea pääsykokeisiin ja hakea töitä sekä asuntoa kun ei ollut edes omaa kotia. Onneksi sisu sitten palkitsi; sain ensin työpaikan, sitten selvisi että sain myös opiskelupaikan ja lopulta syksyllä maailman ihanimman asunnon. Näin jälkikäteen ajateltuna olen melko varma että joku maaginen voima vei mua tossa vaikeessa tilanteessa eteenpäin, mutta ehkä se oli juurikin se sisu :)

 94. Olinpa kerran kolmannella luokalla. Muutimme ulkomaille ja ensimmäisenä koulupäivänä minulla oli se kolmannen luokan englanninkirja ja sanakirja matkassani. En osannut keiltä, jolla minun tuli käydä koulua seuraavat kolme vuotta. Siinä sitten temmellettiin ja yritettiin kovasti oppia kieltä JA pysyä perässä kaikessa muussakin opetuksessa. Eihän siinä mennyt kuin n. vuosi, kun jo puhuin englantia unissanikin. Kyllä sitä vain sisulla jaksoi yrittää pysyä mukana ja on kyllä roimasti ollut hyötyä vuosien saatossa hieman karullakin tavalla opitusta kielestä.

  P.S. En ole välttämättä tavoitettavissa ennen loppiaista, joten jos onnetar minua suosii, pyydän armonaikaa vastaamisen kanssa!

 95. Näiden tuoksu kuulostaa siltä, että sitä pitää päästä kokeilemaan, joten jos ei ole onni myötä, taitaa olla pakko suunnata kauppaan. :)
  Huh, sisu on ollut tarpeen turhan usein, eikä tähän osaa oikein antaa hyvän mielen vastausta. Menetyksiä ja surua, taloudellisia huolia, käsiin hajoava kroppa, ihmissuhdehuolia… Esimerkiksi kun ensin lähti työkyky ja sitten liikuntakyky ja piti keksiä 22-vuotiaana uudet haaveet opiskelun, työuran ja perheenperustamisen sijaan. Ja ehkä tuotakin enemmän tarvitsi sisua kun piti pystyä lähtemään väkivaltaisesta avioliitosta, sellaisessa on niin jumissa, kun vähitellen koko elämä on alkanut pyöriä vaativan kumppanin ympärillä. Nykyään osaa olla ylpeäkin sitkeydestään ja siitä, että tilanteessa kuin tilanteessa muistaa olla kaikesta huolimatta pohjimmiltaan onnellinen!

 96. Sisua tarvitsen monessa asiassa, mut eniten kyllä koulun suhteen. Oli mahtava fiilis valmistua kun muutamaankin otteeseen olin toiset opinnot keskeyttänyt.

  Ihana arvonta ja blogi! :)

 97. Esimerkiksi silloin, kun muutin Englantiin hevosia hoitamaan ja tyonantaja teki temput eli havisi kuin pieru saharaan, ja pankki palautti katteettoman palkkashekin. Ei ollut varaa syoda kuin paahtoleipaa ilman paallisia, ja silti joka aamu poljin fillarilla tallille hoitamaan hevoset, koska eihan niita nyt voinut hoitamattakaan jattaa. Laihduin 20 kiloa parissa kuukaudessa ja kaikki ymparillani ihmettelivat, etta miksi ma edelleen tulin joka paiva toihin. Sisulla siita selvittiin, ja rahanikin sain lopulta joskus pari vuotta myohemmin..

 98. Olen ensimmäistä kertaa raskaana ja vaikka onkin ihana tila niin oksennan vuorokauden ynpäri, alotin uuden haastavan työn syksyllä ja näiden kahden yhdistäminen on ollu haastavaa, ja koska olen vielä tyhmä kaiken lisäksi, teen toistakin työtä sivussa. Vähän tuota sisua on joutunut kaivelemaan että yleensä jaksaa koko homman ja kun se on vielä pakko tehä hymyillen:D

 99. Sisua tarvitsin kun en päässyt haluamaani korkeakoulututkintoon en sitten ekalla, enkä tokalla vaan kolmannella kerralla tärppäsi ! Päätin etten luovuta ja se palkittiin : )

 100. Sisua on tarvittu jos jonkinmoisessa elämäntilanteessa, mutta jokavuotisesti ajateltuna niin tämä kaamos vaatii sitä erityisen paljon. Ollaan me suomalaiset sisukkaita kun jaksetaan elää maassa missä talvi kestää melkein puoli kuukautta ja sitä pimeyttä melkein yhtä kauan!

 101. Valtavasti sisua ja asennetta löytyy ystävältäni, joka taistelee rintasyöpää vastaan. Ei voi kun nostaa hattua, ja yrittää ottaa oppia. :)

 102. Oih nämä uudet lumenen tuotteet houkuttaa tosi paljon :) Sisua tarvitsin muutama vuosi sitten erityisesti, kun kouluttauduin miesvaltaiselle alalle ainoana naisena luokalla.. :D

 103. Kyllä nuo opiskeluni vaativat sisua joka päivä. Nyt on ollut todella rankka lukuvuosi, tunnen itseni osaamattomaksi ja lannistetuksi mutta toistaiseksi on sisulla rämmitty eteenpäin.

 104. Monessakin tilanteessa, mutta sisukkain taisin olla silloin, kun pienenä sain kolmannen asteen palovamman käsivarteen. En itkenyt kertaakaan, ei edes silloin, kun siteitä vaihdettiin ihonsiirron jälkeen. Hoitajat totesivat, että onpa sisukas lapsi :D

 105. Sisua tarvittiin toissakesänä, kun yhtä aikaa oli talonrakennusprojekti meneillään sekä myös häiden järjestely. Onneksi ei yksin joutunut asioita hoitamaan, vaan mies oli siinä suuresti apuna ja hoiti enimmäkseen rakennuspuolta ja minä sain keskittyä häiden järjestämiseen. Ja niin saatiin ihanat ja ikimuistoiset häät järjestettyä sekä oma koti rakennettua valmiiksi :)

 106. Sisua on tarvittu elämän aikana useassakin tilanteessa. Tällä hetkellä on seesteisempää, jos nyt ruuhkavuosia voi koskaan seesteisiksi sanoa. Ei ole kumminkaan sen suurempia vastoinkäymisiä nyt.

 107. Viime kesänä tarvitsin todellista sisua jouduttuani taas työttömäksi. Sisukkuus palkittiin ja syksyllä aloitin jo uudessa paikassa!
  Voihan jehna miten Lumenella on paaaaaljon kaikkea uutta ja kiinnostavaa! Ihan mahtavaa Lumenelta!

 108. Sisulle on kysyntää, kun kaksi läheistä kaveria muuttaa nyt yllättäen eri kaupunkeihin. On löydettävä keinot pitää yhteys yllä ja uusia ystäviä :)

 109. Voi lääh, mikä arvonta! :o Mä niin haluaisin päästä kokeilemaan näitä, vaikuttivat nimittäin Sokoksessa tutkailtuna ihan täydellisiltä. <3

  Mä tarvitsin _viimeksi_ sisua ikävän työvuorolistan selättämiseen. Ehkä eniten sisua elämässäni olen tarvinnut menneisyyden ikävien asioiden unohtamiseen ja eteenpäin jatkamiseen.

 110. Sisua on tarvittu kyllä tänä vuonna paljon, sen verran rankka vuosi! Esimerkiksi läheisten sairastuminen vei paljon voimia, mutta sisua löytyi kyllä varsinkin heiltä itseltään!

 111. Juu..kyl sisua on tarvittu oikeestaan koko elämä.
  Lapsuuden hyväksikäyttö,alkoholisti vanhempi,,narsisti ex-puoliso,ms-tautiin sairastuminen..onhan näitä☺
  Sisu pitää vissiin hengissä.
  Mukavaa joulua Sinulle?

 112. Useinkin, vaikkapa nyt kuntoutumisessa leikkauksen jälkeen, opiskeluissa ja työprojekteissa. Ja silloin, kun läheisellä ihmisellä on rankkaa ja tiukkaa, voi omalta osaltaan yrittää kannatella eteen päin.

 113. Sisua vaati kun lähti ensimmäistä kertaa vaihtoon ulkomaille 17-vuotiaana kokonaiseksi vuodeksi :) p.s. ihan älyttömän ihanan oloisia tuotteita!

 114. Sisua on tarvittu viimeaikoina paljon! Äidin vakava sairastuminen on pistänyt kaiken vähän uusiksi.. itsensä kasassa pitäminen pikkusisarusteni nähden! kohti parempaa!❤

 115. Sisua on tarvittu elämän aikana moneen kertaan. Esim. kirjoittaessani ylioppilaaksi aikuislukiosta 35-vuotiaana.

 116. Kattelin näitä kaupassa ja järkytyin, kun huomasin seerumin maksavan neljäkymppiä! Vanha kunnon Lumppu on jo selektiivisissä hinnoissa <3 Mutta todella kivalta vaikuttava sarja ja herätti eniten ihastusta näistä uudistuneista linjoista.

  Sisua on tarvinnut tänä syksynä aika paljon, eikä lisäsisusta olisi haittaa.

 117. Meikällä on on ollut kyllä ihana vuosi, mutta lähipiirissä sen sijaan ei. En voi kommentoida mitä,mutta elämää ja mieltä ärkttäviä juttuja. Yritän parhaani mukaan tukea ja sisua vaaditaan. On muuten kaunis esillepano kuvissa! :)

 118. Viimeisen kahden vuoden aikana olen tarvinnut paljon sisua. Kahteen vuoteen on mahtunut muutto ensimmäistä kertaa omilleni pikku kunnasta suureen Helsinkiin, sairaanhoitajaopinnot ja niissä hyvin pärjääminen (koska hei, mä en oo luovuttaja niin alle 2 ei hyväksytä todistukseen,) ja ero ja siitä yli pääseminen. Suomalaisella sisulla eteen päin ja kyllä se elämä hymyileekin!

 119. Tänä vuonna sisua on pitänyt kaivella esiin vähän väliä, sillä tulin äidiksi viime joulukuussa. Ihanaa ja kamalaa :)

 120. Mä olen tarvnnut sisua viimeksi kesällä, kun vaellusreissun vika päivä ja viimeset kilometrit alko ottaa vähän liian pahasti vastaan. Mutta ei siinä voi muuta kun laittaa töppöstä toisen eteen, jotta pääsee vielä pois puskasta!

 121. Olen tarvinnut sisua tänä syksynä kouluhommien kanssa! Niitä on ollut paljon. Esityksiä, ryhmätöitä, projekteja sekä yksilötentit, kyllä on joululoma ansaittu! :) ja mukana arvonnassa

 122. No näihin tyhmiin ja ikäviin kroonisiin sairauksiin, mutta varsinkin tulevaan leikkaukseen, joka on kuukauden sisään, joten sisua täällä kasvatellaan koko aika :D

 123. Arki on tuntunut tällä hetkellä astetta raskaammalta elämän kiemuroiden vuoksi, joten tuntuu, että sisua on tarvittu ihan päivittäin. Sisukkuus ja ripaus huumoria vievät onneksi eteenpäin. :)

 124. Erityistä sisua tarvittiin jo syntymässäni kun olin hätäkastettu sairaana syntynyt pieni vauveli, sitä sisua sitten löytyikin suomalaisena vahvana olentona ja olen saanut kasvaa aikuiseksi terveys ja sisu mukana kulkemassa rinnallani.Sitä sisua on tarvittu myös arkielämässä mutta aina sillä on selvitty kaikista ongelmista!toivon kaikille hirmusti sisua elämän koitoksiin,ihan kaikissa asioissa mitä eläm tiellesi heittää!:)/ sandi.osterlund@gmail.com

 125. Aivan ihana arvonta! Olen tarvinnut sisua pikkulapsiarjen, korkeakouluopintojen ja töiden yhdistämisessä. Kaksi vuotta jo takana, huh! Opintojen loppumista odottaa kuin kuuta nousevaa, mutta sisulla mennään! <3

 126. Erityisesti muistan tarvinneeni rutkasti sisua oli, kun viimeistelin graduani sekä maisterin tutkintoa ja olin jo kokopäiväisenä työelämässä. Illatkin kuluivat treeneissä, joten aikaa levolle, perheelle tai parisuhteelle ei juuri ollut. Lopussa se kiitos kuitenkin seisoi papereiden ja palkankorotuksen muodossa!

 127. Sisua tarvittiin kun yo-kirjoitusten jälkeen piti vielä lukea pääsykokeisiin koko kevät. Mutta oli sen arvoista kun pääsin yliopistoon unelma-alalleni <3

 128. Sisua tarvitsee joka päivä! Työssä ja opiskeluissa on oltava sisukas. Eniten olen tarvinnut sisua eron jälkeen ja silloin, kun ei ole ollut paljon rahaa. Periksi ei anneta ja aina pitää yrittää on mottoni.

 129. Sisua tarvittaan joka päivä, kun elämä on jatkuvaa taistelua. Jotenkin on tähän asti selvitty, mutta huomista ei uskalla edes ajatella…

 130. Lumenelta ihania tuotteita, olen näitä katsellut kaupassa. Sisua olen useinkin tarvinnut työelämässä.

 131. Meinasi mennä multa ihan ohi tällainen arvonta! Ihanat tuotteet palkintona, tykkään todella paljon Lumenesta <3 Sisua on tarvittu kaamoksen yli pääsemisessä ja koulussa, mutta sitä löytyy onneksi jo omasta perheestä kun pikkuveli on Sisu :)

 132. Varmaan silloin kun äiti 2001 kuoli pati viikkoa 911 tapahtumien jälkeen syöpään josta tiedettiin liian myöhään kun vasta pari päivää ennen sanottiin ettei mitään voi tehdä enään.

 133. Muiden ihmisten pitäminen sovituissa aikatauluissa vaatii SISUA varsinkin näin Joulun aikaan kun on miljoona asiaa hoidettavana.

 134. Kyllä sisua tarvitsen jokapäiväisessä elämässä! Mukava olisi näihinkin tuotteisiin tutustua! Hyvää joulua!

 135. Sisua on tarvittu tänäkin syksynä monta kertaa kun kouluhommia on ollut valtavasti ja välillä on tuntunut, että kaikki kaatuu päälle. Kaikista tehtävistä kuitenkin selviydyin ja vieläpä hyvin arvosanoin. Nyt saa hyvillä mielin lepäillä ja rentoutua pari viikkoa ennen ensi vuoden koitoksia :)

 136. Sisua on tämän vuoden aikana tarvittu läheisen sairastuessa ja hiljalleen parantuessa välillä takapakkia ottaen. Onneksi vuosi alkaa olla lopuillaan ja ensi vuonna toivottavasti ihan uudet tuulet. Ihanaa joulunaikaa!

Vastaa