Syysuutuuksia The Body Shopilta: Vanilla Pumpkin, Moringa-hiustuotteet ja monta muuta

Tuotteet saatu.
Mainoslinkit on merkitty tähdellä. 

Kun tämä juttu tulee ulos, olen toivottavasti nenä pitkällä nuuhkimassa The Body Shopin uusia joulutuotteita. Kronologisesti lienee siis järkevää esitellä näitä syysuutuuksia ensin!

*Vanilla Pumpkin on The Body Shopin ystäville vanha tuttu. Sarja on nähty syksyn kausisarjana ennenkin ja on käsittääkseni ollut valtavan suosittu. En tiedä onko tuoksua nyt muutettu, mutta omaan nenääni tuotteiden tuoksu on nyt paremmin tasapainossa kuin aiemmin. Tuoksu on edelleen vahvasti karamellisen vaniljainen, mutta mukana on myös mukavaa mausteisuutta. Vanilla Pumpkin-sarjaan kuuluu suihkuvoide, vartalovoi, käsivoide ja kylpypommi.

Koska makea vanilja ei tunnetusti ole aivan mun juttu, ilahduin kovasti siitä, että kurpitsaa löytyy parista tuotteesta myös yksinään. Erityisesti *Pumpkin-suihkukasvonaamio sykähdytti. Olen pahamaineisen huono käyttämään kasvonaamioita (kangasnaamioita lukuunottamatta), koska en jaksa sitä sotkemista ja vaikutusaikaa ja poispesemistä. Tämä Pumpkin-kasvonaamio on tarkoitettu suihkussa käytettäväksi (tai no nyt kun kirjoitan tätä, mietin mikä estää käyttämästä mitä tahansa kasvonaamiota suihkussa ja miksi en ole tajunnut tätä aikaisemmin) ja sen vaikutusaika on ihanan lyhyt, vain 5 minuuttia! Kyllä kiitos! Naamio levitetään kasvoille suihkussa, annetaan vaikuttaa sen aikaa kun hääräilee muita suihkuasioita, ja sitten huuhdellaan pois. En yleensä hengaile suihkussa kauemmin kuin on pakko, joten 5 minuutin vaikutusaika on juuri sopiva. Kurpitsanaamiossa on hauska mausteinen tuoksu. Koostumus on moussemainen ja vaikkei kyse olekaan kasvokuorinnasta, mukana on karpalojauhetta, joka hyvin kevyesti kuorii ihoa.

Toinen kurpitsatuote on Pumpkin Lip Juicer. Lip Juicerit ovat kosteuttavia, kevyttä sävyä huulille antavia tuotteita, joita löytyy monessa eri tuoksussa ja sävyssä. Jos eläisin vielä aikaa jolloin tarvitaan penaaleja ja kyniä ja kumeja, tällainen Lip Juicer löytyisi ihan takuulla mun penaalista erinäisten tuoksupyyhekumien sun muun sälän joukosta :D

*Moringa-sarja on ollut valikoimassa jo pitkään, ja nyt se on täydentynyt mm. kosteuttavalla shampoolla ja hoitoaineella sekä kiiltosuihkeella. Moringa-sarjan tuotteissa on melko vahva yrttisen kukkainen tuoksu.

*Drops of Youth on mulle hyvinkin tuttu sarja jo vuosien takaa. Pidin heti sarjan rakeettomasta kasvokuorinnasta, tehotiivisteestä ja hoitonesteestä. Sarja on täydentynyt näemmä monellakin tuotteella sitten viime näkemän, muun muassa tällä kasvosuihkeella, joka lupaa suojata ihoa ympäristötekijöiltä kuten tietokoneen siniseltä valolta ja ilmansaasteilta. Suihke on tarkoitettu meikin alle lisäkosteuttajaksi ja -suojaksi ja voisin kuvitella tämän toimivan vähän primerin tapaan. Suihke nimittäin jättää iholle sellaisen napakan tarttumapinnan, jolle meikkivoide yleensä istuu tosi hyvin. Tuoksu on Drops of Youthille ominainen eli raikas ja ”vihreä”.

Viimeinen, muttei vähäisin uutuus on *kestovanulaput! Kiva että myös mainstream-merkit ovat alkaneet tuottaa tämänkaltaisia tuotteita, jotka tähän saakka ovat olleet valikoimissa lähinnä pienyrityksillä ja erikoisliikkeissä. Mitä laajempaan jakeluun näitä fiksuja tuotteita saadaan, sen parempi. Olen vanulappujen suurkuluttaja ja otan ehdottomasti tästä itselleni haasteen vastaan, sillä olisi jo korkea aika siirtyä uudelleenkäytettävien ja pestävien kestovanulappujen pariin. Nämä The Body Shopin vanulaput maksavat 14,50 euroa ja pakkauksessa on 7  bambusta ja luomupuuvillasta valmistettua lappua. Mukana on myös luomupuuvillasta valmistettu pesupussi. Kiitos tästä, käyttöön menee heti!

Onko teillä muuten suositella jotakin tiettyjä kestovanulappuja jotka olette todenneet hyviksi? Olisi kiva kokeilla muutamaa erilaista. Garnier on myös julkaissut näitä kestolappuja ja ne itseasiassa sainkin kokeiluun. En ole kovin systemaattinen pyykinpesijä, joten tulen tarvitsemaan lappuja enemmän kuin seitsemän. :D

(Tuotteet saatu. Mainoslinkkien kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission. Mahdolliset komissiot käytetään blogin ylläpitokulujen kattamiseen.)

Kurkkasitko jo nämä?

4 kommenttia

  1. Kiinnostuin tuosta lip juicerista. Just tarvinkin kaikkia huulivoiteita, not. Ja oon tykännyt drops of youthin tuotteista, suihke kuulostaa hyvältä. Se essence lotion on ihan mun suosikki, tykkään paljon enemmän siitä kuin esim Holika Holikan 3 second starterista, jota kaikki kehuu ihan possuna. Ai vitsi kun ei olis jemmoja nyt niin paljon, tekis mieli käydä hamsteroimassa noita nuoruuspisaroita. Ehkä joululahjaksi saisin itelleni ostaa :D Joulu-/talvituotteet kiinnostaa toki myös, monet suosikit ollut niissä.

    1. JOOOO se essence lotion on sikahyvä! Mut käytin sitä niin kauan aikaa sitten, etten muista miten se vertautuu Holika Holikaan, josta myös tietty tykkään.

      Joulutuotteet on tänä vuonna saiiiiraaan hyviä! Ne tuoksut <3 pitäisi niistäkin julkaista juttu, mutta tällä tahdilla saan sen ulos joskus kesällä 2024 :D

  2. Koska kolme lasta ja krooninen ajanpuute, mä hoksasin tän kasvonaamioasian joskus pari-kolme vuotta sitten ja käyttelen siis loputtomia jemmojani pois suihkussa. Suosittelen!

Vastaa