The Body Shop Cool Cucumber, Coconut Bronze ja kesäale

Tuotteet saatu.
Linkit mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä.

Silmäilin varovaisesti The Body Shopin juuri alkanutta kesäalea, ja voi yhen kerran mitä herkkuja siellä onkaan tarjolla. Samalla kun jaan aletärpit, saan myös esiteltyä teille The Body Shopin kesäuutuuksia, kuten Cool Cucumberia ja Coconut Bronzea. Zesty Lemonista mellastinkin jo aiemmin!

Mua suorastaan jännitti ottaa ensipuraisu *Cool Cucumberista, sillä kurkkutuoksut on aina vähän riskejä. Parhaimmillaan ne on uskomattoman raikkaita ja miellyttäviä, huonoimmillaan taas todella esanssisia. Ja niitä esanssisia on valitettavasti enemmän. Cool Cucumber on tosi jännä tapaus, sillä tuoksu on ihan erilainen kuin ajattelin. Kurkun tuoksu on toki selkeä, mutta mukana on myös hieman mentholin tyyppistä tuoksua ja tuntumaa. Nimensä mukaisesti tuotteet tuntuvat iholla viilentäviltä! Näissä poskettomissa kesäkuun helteissä otan kyllä mielelläni kaiken viilennyksen mitä on tarjolla. Cool Cucumberin tuoksussa on kyllä hitunen myös sitä esanssisuutta, minkä vuoksi rankkaan Zesty Lemonin edelleen TBS:n parhaaksi kausituotesarjaksi (…siis heti Virgin Mojiton jälkeen). Hauska yksityiskohta on se, että Cool Cucumber -tuotteisiin käytetään elintarviketeollisuuteen kelpaamattomia käyriä kurkkuja :)

Coconut Bronze on uusi tuotesarja, joka on juuri tullut myyntiin. Sarjaan kuuluu *aurinkopuuteri (kolmessa sävyssä), *asteittain ruskettava vartalovoide, *ihoa sävyttävä voide, *shimmer-kuivaöljy ja *highlighter-aurinkopuuteri. Minulla on nyt testissä aurinkopuuteri, Glowing Wash-off Tan eli sävyttävä vartalovoide (joka ei siis ole itseruskettava vaan poispestävä tuote) ja asteittain päivyttävä voide eli Gradual Tan Lotion. Kerron näistä vielä muissa yhteyksissä enemmän, kun saan testailtua näitä vähän perusteellisemmin. Sävyttävää vartalovoidetta olen kokeillut ja vaikka se on purkissa lähes mustaa, niin pelko pois: sävy sopii myös ihan kaikista vaaleimmille henkilöille, sillä sävy on hyvin hento ja luonnollinen.

*British Rose on monelle jo vanha tuttu, mutta muistuttelen sarjan olemassaolosta nyt uudestaan, sillä raikas kukkaistuoksu on nappivalinta kesään. British Rosehan on kuuluisa siitä, että se on (ainakin toistaiseksi) maailman ainoa ruusutuoksu josta pidän :D Tässä ei ole mitään tunkkaista, hajuvesimäistä tai ”mummomaista”, vaan tuoksu on raikas, feminiininen ja miellyttävä. Sarjaan on nyt tullut myös käsisaippua!

Mainitsin joskus 1000 sanaa sitten kesäalesta, joten palataanpa siihen asiaan: ensinnäkin, 2 suihkugeeliä = 10 euroa, ja 2 vartalovoita = 20 euroa. Hyvä diili! Nään tulevaisuudessani kaksi (tai neljä…kuusi…) Zesty Lemon -suihkugeeliä, sillä oma pulloni on pian jo loppumaisillaan vaikka avasin sen mielestäni ihan vasta! En oo ainoa tässä huushollissa joka on ihastunut Zesty Lemoniin, ja sen kyllä huomaa.

Zesty Lemonista puheenollen: molemmat kausisarjat, sekä *Zesty Lemon että *Cool Cucumber, ovat alessa. Jos haluaa näitä raikkaita ihonhoitotuotteita hamstrata niin nyt on sen aika. Niiden lisäksi supersuosikkini Ginger ja kaikkien muiden supersuosikki Banana ovat myös alessa! Alevalikoimaa pääset selaamaan *tästä.

Jos olet The Body Shopin liikkeissä käynyt tuoksuttelemassa tuotteita, niin vastaa ihmeessä tähän kysymykseen: lemon vai cucumber – vai kenties se banaani?? :D

(Tuotteet saatu. Linkit ovat mainoslinkkejä, joiden klikkailusta en hyödy, mutta joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission. Mahdolliset komissiot käytetään blogin palvelinkulujen kattamiseen. )

Kurkkasitko jo nämä?

4 kommenttia

  1. Puristelin juuri loppuun tuon Zesty Lemonin suihkugeelin ja nyt korkkasin ehtymättömästä varastostani Juicy Pearin. Vähän joulufibat tulee, mutta ei haittaa:D Tykkäsin kyllä kurkkusarjastakin kovasti!

    1. Mullakin saattaa olla vielä jossain joulutuotteita korkkausta odottamassa…jospa säästän suosiolla ens jouluun? :D

Vastaa