Kiinnostavimmat kosmetiikkajoulukalenterit 2021

Tähdellä merkityt linkit ovat mainoslinkkejä.

Tässä sitä taas ollaan: vuosikello on nilkuttanut hädintuskin lokakuulle, mutta joulukalenterituuttaus on jo täysillä menossa ja tuntuu että olen jopa vähän jälkijunassa koko aiheessa. Etsin huvikseni viime vuoden kalenterilistaukseni, ja jo silloin tuskailin sitä että kalenterigame tuntuu alkavan joka vuosi vain aikaisemmin. Viime vuonna kirjoitin juttuni lokakuun puolessavälissä. Tähän vedän rajan: ennen lokakuuta en ala joulukalentereista keuhkoamaan! Tiedoksi vaan ensi vuoden itselleni.

Tänä vuonna onkin kivaa ostaa jokin kosmetiikkakalenteri, sillä olen onnistuneesti kotioloissa käyttänyt loppuun matkakokoisia tuotteitani JA enää ei tarvitse koronakurimuksessa istua yksinomaan kotona! Matkakokoisille tuotteille on siis mahdollisesti jatkossa ihan oikeaa käyttöäkin. Lisäksi olen ostanut niin vähän kosmetiikkaa (eikä pr-tapahtumiakaan ole koronan vuoksi ollut), että mulla on oikeasti ihan uupeloakin tietyistä tuotteista. Tuttuun tapaan listaan teille omat poimintani alati laajenevasta kalenterivalikoimasta ja pohdin samalla, minkä kalenterin itse ostan.

Vuoden 2021 kosmetiikkajoulukalentereiden TOP 5 by minä (eivät ole paremmuusjärjestyksessä):

Skincityn Skincare Calendar pitää nyt ehkä ykköspaikkaa kiinnostavimpien kalentereiden listalla. Viime vuonna jätin kalenterin ostamatta, koska se painottui kovasti pariin tuotekategoriaan ja mulla oli jo entuudestaan useita kalenterissa olleita tuotteita. Tänä vuonna kalenterissa on Skincityn tiedotteen mukaan muutakin kuin ihonhoitoa, ja brändeinä on mainittu mm. Barbara Sturm, Makethemake, Paula’s Choice ja Hourglass (!!). Kalenterin ulkoasun on toteuttanut taiteilija Veronica Ballart Lilja. Kalenteri näyttääkin oikein kauniilta. Tiedotteessa lupaillaan että kalenterilaatikkoa voisi käyttää esim. meikkien säilytykseen jatkossa, mutta olen sen suhteen melko skeptinen. Toisaalta, ainakaan kalenterin ulkoasu ei ole jouluinen eikä muutenkaan liian kirjava. Harvemmin silti nämä pahviset systeemit ovat kovin käytännöllisiä säilytysjärjestelmiä. Mutta 5 siitä, Skincityn saatan itselleni kotiuttaa. Hinta on 159 euroa ja arvoksi luvataan 558 euroa. Kalenteri tulee myyntiin keskiviikkona 6.10.2021 klo 11 *Skincityn sivuille.

EDIT: top vitosesta tuli juuri top kuusi, sillä bongasin Whamisan kalenterin! 26 Whamisan matkakokoista tuotetta, yes please!!! Skincity sai juuri kovan haastajan. Kalenterin voi ostaa *Jolien nettikaupasta.

Meikkipuolella potin räjäyttää MAC. Kicksissä myynnissä oleva *MAC Advent Calendar sisältää 24 ti-mant-tis-ta meikkituotetta, ja vaikka kuinka moni niistä on sellainen, jota olen jo pidempään halunnut kokeilla tai jotka jo tiedän superhyviksi. Ennen tämän jutun kirjoittamista en edes tiennyt että MACilta tulee kalenteri, ja nyt kun sen näin, mun suunnitelmat heittikin häränpyllyä. Pitäisikö sittenkin kääntyä laatumeikkien puoleen ihonhoidon sijaan? Hitto kun ehdin spoilaantua jo sisällöstä! Toisaalta, jos en olisi spoilaantunut, en olisi myöskään vaikuttunut näin paljon. :D MACin kalenteri maksaa 154,50 euroa ja sisällön arvo on 370 euroa.

MACin kalenteri ei ollut ainoa asia, josta Kicksin sivuja selatessa vaikutuin. Kicks on julkaissut kaksi omaa kalenteria, joista toinen on *meikkikalenteri ja toinen *ihonhoitokalenteri. Molempiin on koottu tuotteita Kicksin suosituimmilta merkeiltä ja molempien sisältö oli oikeasti todella hyvä!! Sekä meikki- että ihonhoitokalenterin hinta on 149, 90 euroa, meikkikalenterin sisällön arvo on reilut 350 euroa ja ihonhoitokalenterin noin 380 euroa.

The Body Shopin joulukalenterishow vaikuttaa tänä vuonna äärettömän lupaavalta: erilaisia kosmetiikkakalentereita on NELJÄ. Kaikissa on vinkeä 3D-ulkoasu, joka tuo mieleen ne lapsena maailmaa järisyttäneet popup-kirjat :D Shokeeraavin kalenteriuutuus on *Share Love, Joy & Kindness Exclusive -jättiläinen, joka sisältää hengästyttävät 44 tuotetta ja maksaakin hengästyttävät 460 euroa. Jokaisessa luukussa on 1-3 tuotetta ja käsittääkseni kaikki tuotteista ovat täysikokoisia. Kalenterin sisällön arvo on yli 700 euroa ja sen voi ostaa vain verkkokaupasta. Olen sanaton! Tämän überkalenterin lisäksi myynnissä on aiemmilta vuosilta tutut kolmen hintaluokan kalenterit: 79 euron *Share the Joy, 99 euron *Share the Love ja 149 euron *Share Love & Joy. Halvinkin kalenteri on ostohinnaltaan arvokas ja tavallaan parempi niin, sillä halvoissa kalentereissa on usein liikaa sälää. Sen kuitenkin sanon, että (SPOILER ALERT) Share the Joyssa on yllättävän paljon kylpytuotteita. Jos niille ei ole käyttöä, suosittelen jotakin muuta vaihtoehtoa. 99 euron Share the Lovessa kattaus on monipuolisempi. Mulla on parinakin vuonna ollut The Body Shopin Ultimate (viime vuoden kalenteriarvion löydät täältä), joka vastaa tämän vuoden Share Love & Joyta, ja se on kyllä ollut sellainen kalentereiden luottopakki. Niin myös tänä vuonna. Kattava sisältö ja tuotteet pitkälti täysikokoisia.

Lumenen joulukalenterit ovat vuodesta toiseen olleet aivan timanttisia. Viime vuonna jätin Lumenen väliin, mutta tänä vuonna se kiinnostelisi kovasti. Hintakin on jälleen maltillinen, ostopaikasta riippuen 80-90 euron luokkaa – tosin tätä kirjoittaessani kalenteri on *Elevenillä -25% alessa ja maksaa vain 65 euroa!! Tuolla hinnalla se on suorastaan rikollisen hyvä ostos. En uskaltanut kovin tarkkaan syynätä sisältöä, sillä saatan ostaa Lumenen itselleni ja haluan säilyttää yllärielementin. Ihonhoitoon tuotteet kuitenkin hyvin vahvasti painottuvat, vaikka mukana onkin pari meikkituotetta. Lumenen matkakokoiset tuotepakkaukset ovat olleet äärettömän näppäriä kaikilla reissuilla, ja tuotteiden laatu on jo moneen kertaan todettu loistavaksi. Jos Elevenin ale menee ohi suun, niin kalenteri löytyy myös esim. Cocopandalta, *sielläkin se on nyt näemmä -15% alessa :)

Muita maininnan arvoisia kalentereita:

*Elevenin joulukalenteri on tänäkin vuonna julkaistu vähän tutkan ulkopuolella, tai ainakaan en ole somepöhinää kalenterin ympärillä nähnyt. Sama oli viime vuonna, jolloin itse kalenterin ostin. Olin tyytyväinen sisältöön kyllä (arvioni täällä). Tämän vuoden kalenterissa on pikavilkaisulla pari samaa tuotetta kuin viime vuonna, mutta loput uusia. Merkkeinä mm. Sense of Beauty, Filorga, Medik8 ja Estelle & Thild. Kalenterin hinta on 127,50 euroa ja sisällön arvo noin 400 euroa.

Essencen *Made With Love DIY -kalenteri yllättää. Sisältö on oikeasti aika kiva sellaiselle joka tykkää Essencen meikeistä, ja hinta on kokonaiset 23,90 euroa! :D Kalenteri on pakattu pahvilaatikkoon, jonka sisällä on 24 paperipussia, suljintarrat sekä 24 meikkituotetta. Kalenterin voi siis koota itse ja halutessaan lisäillä pusseihin meikkien lisäksi jotakin muutakin. Tää olis aika kiva lahjaidea jollekulle! Myös Catrice tarjoaa *kalenterin samalla idealla, joskin tuotteet ovat hieman aikuisempia tyyliltään ja hinta on 39,90 euroa. Meikkejä suosivalle vinkkaan myös *MakeUp Revolutionin kalenterista, jossa on 25 luukkua ja hinta on 49,95 euroa. Kalenterissa on tasaisesti silmä-, huuli- ja kasvomeikkejä sekä meikkausvälineitä. Myös *Nyxiltä on jälleen tullut kalenteri, mutta kuten niin monena vuonna aikaisemminkin, se on suurimmaksi osaksi täynnä huulimeikkejä (ja niissäkin vain kahta eri laatua, eri sävyissä toki). Milloinkahan Nyxiltä saataisiin kalenteri, jossa olisi monipuolinen kattaus heidän meikkejään?? Ostaisin.

Glossyboxin joulukalenteri on sikäli musta hevonen, että en ole Glossyboxia koskaan tilannut enkä siksi osaa arvioida mitä kalenterilta voisi odottaa. Muutaman jo julkaistun spoilerin perusteella kalenteri kuitenkin vaikuttaa varsin lupaavalta. Mukana on mm. Benefitin ja Pixin kaltaisia brändejä ja sisällön arvoksi on ilmoitettu messevät 680 euroa! Kalenterin hinta on maltilliset 129 euroa ja siitä saa 30 euron alennuksen, jos samalla ryhtyy Glossyboxin kuukausittaisen kosmetiikkaboksin tilaajaksi.

Uusiakin kivoja kalentereita saattaa vielä tulla, ja oma listauksenihan on vain pintaraapaisu koko valikoimasta. Suosittelenkin kurkkaamaan verkkokauppojen kalenterisivut: *Kicks, *Lyko (täällä on muuten miesten kosmekalentereita myös!!),* Cocopanda ja *Eleven noin muutaman mainitakseni.

No niin MITÄ MÄ TEEN. Skincityn ihonhoitoa vai MACin meikkejä? Taattua laatua Lumenelta vai uusia tuttavuuksia Glossyboxilta tai Kicksiltä? Voiko vaan tilata kaikki asiat? Mitä te aiotte tehdä?!?!

 

(Mainoslinkkien klikkailusta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission. Mahdolliset komissiot käytetään blogin ylläpitokulujen kattamiseen.)

Kurkkasitko jo nämä?

2 kommenttia

  1. Mulla on yhä suurin osa Lumenen viime vuoden kalenterin tuotteista käyttämättä, joten en usko ostavani mitään kosmetiikkakalenteria tänä vuonna. Fazerin patukkakalenterin jo hommasin ja se oli niin iso että se vie yhden keittiön sivupöydistä kokonaan. Kalenteri hömpötys pahenee kuitenkin aina joulun lähestyessä ja varmaan joulukuussa huomaan omistavani vähintään 7 kalenteria.

    1. Ai vitsi se patukkakalenteri ois ollu niin herkku! Lucky you! Sipsikalenterinkin missasin viime vuonna :( haha 7 kalenteria ois ihan hyvä määrä!

Vastaa