Arkinen ihastus: Bliw saippuat

Tähän ollaan tultu: hypetän blogissa käsisaippuoita kokonaisen postauksen verran. Noh, puolustuksekseni sanottakoon, että lähiaikoina käsisaippua on sattuneesta syystä tullut varsin läheiseksi tuotteeksi ja on syytäkin löytää sellaiset yksilöt, jotka tekevät käsienpesusta kivaa.

Käsisaippuoissa mun ykköskriteeri on tuoksu, ja kakkoskriteerinä tulee pakkauksen muoto: meillä on kotona todella ärsyttävän malliset maljalavuaarit, joiden reunalle ei mahdu isot saippuapullot. Saippuaa ei voi pitää korkeareunaisten lavuaarien vieressäkään, koska sitten tasot olisivat litimärät aina.

Olen elänyt kosmetiikkabloggaajan kuplassa niin pitkään, että saippuatkin ovat usein olleet verkkokauppatuotteita tai muuten hieman ”ylellisempiä” merkkejä, enkä ole luonut kovinkaan montaa katsetta päivittäistavarakaupan saippuahyllyille. Tämä asia muuttui kertaheitolla kun kokeilin Bliwin Mansikkapaikka -käsisaippuaa vanhempieni luona ja _sekosin_ siitä tuoksusta. Joku saattaa muistaakin, että ränttäsin tuoksun ihanuudesta jo täällä vanhassa Trash talk -postauksessa. Mansikkapaikka on nytkin käytössä ja olen tyhjentänyt sitä lukemattomia pulloja, mutta korona-arjen myötä olen vaellellut myös Mustikkapaikan, Valkovuokon, Tyrnin ja Keittiö-saippuan limetuoksun puoleen.

Joka ikinen kokeilemani tuoksu on ollut aivan älyttömän hyvä! Suosikkini Mansikkapaikan lisäksi on tuo Keittiö, sillä sen tuoksu muistuttaa erehdyttävästi Virgin Mojitoa. Aaaaaaivan ihana!

Mikä parasta, Bliwin saippuathan ei maksa kuin pari euroa ja niitä on tarjolla kokolailla jokaisessa ruokakaupassa. Elämäntehtäväni on kokeilla läpi kaikki tarjolla olevat tuoksut :D

Mikä saippua teidän lavuaarien reunalla kuluu?

Kurkkasitko jo nämä?

6 kommenttia

 1. Meillä tuo Keittiö on ollut käytössä jo useamman vuoden tai siitä lähtien, kun superhyvä Bemina katosi kaupoista. Onneksi hamstrasin tuota Keittiötä ennen korona-aikaa, koska nyt saatavuus on todella huono, ainakin täällä meilläpäin.
  Bliwin saippuat ovat kyllä hyviä.
  Kylppärin/vessan altaan reunalla on Dermosilin Kaura käsisaippua. Tykkään tuoksusta valtavasti.

 2. Meillä on ollu näistä käytössä monta vuotta muistaakseni mustikka, ihan lemppari <3 pitäis varmaan testata näitä muitakin, mut miten sitä meinaa jumiutua siihen yhteen ja samaan.

 3. Bliwin saippuat on ihania. Muistan jo lapsuudesta ne toisenmalliset pullot, vaikka ne epäkäytännöllisiltä nykyään tuntuvat. Mutta keittiösaippua on paras, ja harmittavasti yksi niistä Bliwin tuotteista, joilla ei ole Joutsenmerkkiä. Sarjassa plussana myös muutamiin tuoksuihin löytyvät täyttöpakkaukset.
  Käsisaippuaa kuluu valtavasti. Tällä hetkellä käytössä Lidlin Romance- omena&raparperi, sekä Palmoliven(ainoa mitä lähikaupassa enää oli) maito&hunaja. Toki unohtamatta Onnenpussin suolasaippuapalaa, Aurora Borealis on aivan ihanan vihermintun tuoksuinen :)

 4. Oon nykyään niin hajusteettomien ystävä, että joku apteekin versio on nyt tyhjennetty täyttöpulloon…mutta bliwin hajuusteton on myös tosi hyvä.

 5. Meillä tällä hetkellä käytössä töistä saatu litku, jonka kaadoin toiseen pulloon. Asiakas oli tiputtanut lattialle niin pumppu oli rikkoutunut. Jos ihan omalla rahalla arkisaippuaa ostan niin LactoLinen pesuneste on edullista kotimaista ja vegaanistakin. Ei tarvii itkeä, kun herra eskarilainen kuitenkin annostelee reilummin ;) Tosin kyllä jäbä hyvän päälle ymmärtää. Dermosilin vihreä Saga-saippua kuulemma tuoksui ihanalle. Samoin kaipailemme molemmat parin vuoden takaista Dermosilin lakusaippuaa, vois tilaa joskus uudestaan? Keittiöön ostin Organic Shopin Rose and Peach-saippua. Aika kiva, ei mitenkään ällömakea tuoksu vaikka siltä kuulostaakin. Oikeastaan tuoksuu vähän ekokaupalle :D

 6. Rakastan & Other Storiesin saippuoita, mutta nyt kun ei tule pyörittyä keskustan kaupoissa, olen tyytynyt marketista ostettuun Sanytol-nestesaippuaan, joka on desinfioiva. Sekin on on nyt ollut aina loppu ja ostin korvikkeeksi Palmoliven lime-vaahtosaippuan, jossa on ihana tuoksu. Tykkään vaahtosaippuoista, koska siinä mekanismissa on jotain kiehtovaa:D Harmillisesti ne on aika usein tosi kuivattavavia.

Vastaa