Kun saapui syys

Puuh, tein rapsakan 10 tunnin työpäivän tänään ja univelkaa on kertynyt ihan riittävästi yhden viikon tarpeisiin, joten pikkasen nyt emäntää ramasee. Väsyttävää viikkoa on kuitenkin piristänyt se, että pääsin Adeninan järjestämän lakkauskilpailun finaaliin! *party dance*

.
.

Lakkauskilpailun teemana oli syksy, ja tiesin heti mitä lakkoja haluan käyttää: OPI:n Suzi Loves Cowboys, Illamasquan Faithful ja ILNP:n Goldie…Boo Boo.

.
Illamasqua Faithful, ILNP Goldie…Boo Boo

Nimettömässä Illamasquan Faithful, ihan älyttömän kaunis ja hyvälaatuinen vaaleanruskea shimmerlakka, sekä ILNP:n syksyinen glitterlakka Goldie…Boo Boo. Muissa sormissa tein lakkapintaan marmorikuviota tuorekelmulla töpöttämällä: alle kaksi kerrosta Suzi Loves Cowboysia ja pikakuivattaja, päälle yksi kerros Faithfulia ja sitten töpsöttelin menemään tuorekelmupalasella. Lehdet/sulat ovat siirtokuvia ja niiden kaveriksi lisäsin vielä vähän Goldie…Boo Boota, koska enemmän on enemmän. Loppusilauksena OPI:n mattapäällyslakka, joka teki kelmukynsistä jännästi vähän nahan näköiset :)

.
.

Tykkäsin lakkauksesta kovasti, vaikka vähän harmitti kun aivan sopivan värisiä siirtokuvia ei mun arsenaalista löytynytkään.

Kaikki kisan finalistit löytyvät Adeninan fb-sivulta, kas tässä. Kuvien yläpuolelta löytyy äänestyslomakkeen linkki, ja suoraan lomakkeeseen pääset tästä. Sieltäkin löytyy pikkukuvat lakkauksista. Käykää äänestämässä suosikkianne, äänestämällä voi halutessaan osallistua Adeninan lahjakortin arvontaan myös! Mun lakkaus kilpailee numerolla 1. Lopuksi vielä virallinen kisakuva:

Adeninan Suuri Lakkauskilpailu
Adeninan Suuri Lakkauskilpailu

Äänestää voi 10.10. saakka. Onnea kisakumppaneille :)

Translation: Webshop Adenina put together a Fall-themed nail art competition and I made it to the finals! You can vote your favorite here :)

Kurkkasitko jo nämä?

16 kommenttia

  1. Nää on kyllä upean syksyiset, eikä ainakaan omaan silmään yhtään överit! Näille meni ääni, ennen kuin edes tiesin mitkä kynnet on kenenkin :)

  2. Nää on niin kauniit! Mun ääni meni näille, ei tarvinu kahta kertaa miettiä :). Hämmästelin noita lakkoja kun ne on niin ihanan värisiä, ja nyt kun nimet selvis niin ei muuta ku shoppaileen :D

    1. Jes, kiitos! :) Noi kaikki on kyllä ihan älyttömän kivoja lakkoja! Toki ne myös näyttää ihan eriltä ilman mattapäällyslakkaa, mutta kuitenkin :)

Vastaa