Eye candy

Tällaisia lakkauksia voisin tehdä loputtomasti: ei käsinmaalailua, marmorointia eikä mitään muutakaan hankalaa, ei vaadi erityisen vakaata kättä ja virhemarginaali on pieni. Suurimmat riskit liittyy kynsiliimapullon kaatumiseen, ja siitäkin olen selvinnyt jo kerran.

Essie The Girls Are Out, KBShimmer Lottie Dottie
Essie The Girls Are Out, KBShimmer Lottie Dottie

Kynsillä Essien The Girls Are Out sekä KBShimmerin Lottie Dottie. The Girls Are Out on kesäsuosikin Madison Ave-Huen tummempi sisar, koostumus on samanlainen ja molemmissa on tuota Essielle tyypillistä hopeista hitulaa. Erittäin hyvälaatuinen ja lakkaaminen sujui kuin tanssi, kynsillä kolme kerrosta.

.
.

KBShimmerin Lottie Dottie on söpö cremeglitter, valkoisessa lakkapohjassa vaaleansinisiä ja pinkkejä pyöreitä (!) glittereitä, miniglittereitä sekä pieniä tikkuglittereitä samoissa väreissä. Tämä on varmaan ainoa lakka maailmassa jossa tikkuglitterit ei mua ärsytä. Tikut ovat sen verran pieniä, että sulautuvat vaivatta lakkaan eivätkä edes näytä säärikarvoilta. Aina plussaa! Lakkasin nimettömät ensin Essien Blancilla ja sudin sen päälle kaksi kerrosta Lottie Dottieta. Tällaisten cremeglittereiden kanssa saa aina vähän kikkailla, sillä ne harvoin peittävät kahdellakaan kerroksella mutta niiden kerrostaminen on hankalaa, koska glitteriä on yleensä runsaasti ja lopputuloksesta tulee siksi helposti möykkyinen ja epäsiisti. Siitä huolimatta oon keräillyt tällaisia lakkoja valikoimiini jokusen…tai siis ihan järjettömän määrän siihen nähden, että näitä ei voi edes koristella mitenkään.

.
.

Loppusilauksena laitoin kynsille vaaleansinisiä ja valkoisia pyöreitä niittejä, ja tykkään lopputuloksesta kovasti. Tulette todennäköisesti näkemään useampiakin vastaavia lakkauksia, koska värilliset niitit ihastuttaa nyt mahdottomasti ja cremeglittereitä riittää jokunen kokeiltavaksi.

IMG_1897
.

Mä lähden muuten kuuden päivän kuluttua Nizzaan! Sitä ennen on edessä aivan järjettömän kiireinen työviikko, treenejä, treffit blogikollegoiden kanssa ja muuta sellaista. Jossain välissä pitäis ehtiä ajastaa postauksia lomaviikolle ja siivota ja pestä koirat ja pakata ja….eih. Jospa mä nyt ensin syön vaikka vähän pizzaa.

Translation: I liked this manicure a lot, it’s simple but still interesting and pretty. First and foremost it was easy as pie to create. I used Essie The Girls Are Out and KBShimmer Lottie Dottie and added some coloured nail studs. Quick and hassle-free :)

Kurkkasitko jo nämä?

14 kommenttia

    1. Tajusin just, että kuuden päivän kuluttua vapauteni on mennyttä ja tilalle tulee karvaa, kuratassuja ja öisiä tuijottelijoita. Voisko tän vielä perua jotenkin?

  1. Tosi kivat! Noi niitit mätsää ihan mahtavasti yhteen tuon Lottie Dottien kanssa ♥ Toivottavasti munkin niittini saapuvat pian…

    1. Kiitti :) miten ne sun niitit ei oo vieläkään tullu? o.O mehän tilattiin melkein samaan aikaan ja mun toinen satsi niittejä tuli ihan muutaman päivän kuluttua tilauksesta :o

    1. Kiitos! :) Joo lakkakauppojen sijainnit on tiedossa, kävin jo vuosi sitten Nizzassa tyhjentämässä Kikon ja aion tehdä saman myös tänä vuonna :P

Vastaa