Joululomalotto

On joulukuu vuonna 2014.

Onko Helsingin sää a) puhdasluminen ja kipakan talvinen b) apokalyptinen, valoton vesihelvetti, jossa jokainen pisara sisältää painonsa verran v*tutusta?

Herätyskello soi. Haluanko herätä? a) kyllä, koska sitten ehdin tehdä aamutoimet rauhassa ja aikainen lintu se madonkin nappaa b) en, koska paniikinomainen sekuntiaikataulu ja henkihieverissä junaan juokseminen on niin mukavaa, sitäpaitsi en halua jotakin typerää matoa

Olen varannut töissä runsaasti aikaa rästitöiden tekemiseen ennen joululomaa. Olenko käyttänyt nämä hetket rästitöiden tekemiseen? a) kyllä b) en, mutta netistä on löytynyt tosi paljon joulukalentereita

powder perfect around the salvatore fireplace
.

Työhuoneeseeni tulee joku ja haluaa antaa minulle uuden työtehtävän. Mitä haluan sanoa? a) ”Kiitos! Pidän haasteista.” b) ”SILENCE!!!! Step away from the door and keep your hands where I can see them!!”

Kahvihuoneessa ehdotetaan, että kokeilisimme teen juontia ainaisen kahvin sijaan. Miten todennäköisimmin reagoin? a) ”Hmm, tee olisi kyllä terveellisempää, eikä kofeiiniriippuvuus tee hyvää kenellekään.” b) ”HAHAHAHAHA LOL LOL LOL TÄNNE SITÄ KAHVIA”

.
.

Kun käytän koiria lohduttomassa sadesäässä, miten koirat suhtautuu lätäköihin? a) kiertää ne b) snorklaa

Lenkillä mukana on huushollin viimeiset kakkapussit, kaksi kappaletta. Montako kertaa koirat kakkaa? a) kaksi b) neljä

Vettä sataa vaakasuoraan, tuulee järjettömästi eikä sateenvarjoa ole mukana. Miten koira tässä tilanteessa valitsee kakkapaikkansa? a) tekee tarpeensa heti kun siltä tuntuu ja alkaa sitten kiskoa kotia kohti b) pyörii ympyrää ja pyrkii varmistamaan että kuono-häntä -linja on on varmasti säntillisessä koillinen-lounas -suunnassa eikä yksikään heinänkorsi osu pyllyyn

Kuinka monta koirien mielestä äärimmäisen kiinnostavan tuoksuista lehteä lenkin varrelta löytyy? a) yksi b) 800 + muutama kiva keppi

.
.

Asetteleeko koirat lenkin jälkeen eteisessä kuratassunsa a) kumppareiden päälle b) valkoisten tennareiden päälle?

Kun olen pessyt koirat kuraisen lenkin jälkeen ja kylppärissä annan käskyn ”ravista”, ravisteleeko koira a) heti käskyn kuultuaan eli kun on vielä suihkuseinän takana b) kahta minuuttia myöhemmin, kun olen tottelemattomuudesta lannistuneena kumartunut kuivaamaan koiraa?

Olen tsempannut ja imuroinut koko asunnon. Ovatko koirat vuorokautta myöhemmin a) tiputtaneet muutamia karvoja b) silpunneet kynsipöydän alla olleen roskiksen ympäri asuntoa?

.
.
.
.

Nyt kun töissä joutuisi kirjoittamaan koneella vielä enemmän kuin normaalisti, mitä mun oikea käsi tekee? a) on normaali b) yllyttää jännetuppitulehduksen täyteen laukkaan

Teen netistä lohtushoppailutilauksia neljä kappaletta. Kuinka monesta joudun reklamoimaan? a) en yhdestäkään b) kaikista

.
.

Jos vastasit kaikkiin kysymyksiin B, olet melko hyvin kartalla siitä, kuinka kipeästi tarvitsen joululomaa.

Kynsillä Powder Perfectin Another Time and Place (lila) ja Around the Salvatore Fireplace, jolla on sietämättömän pitkä nimi. Molemmat oli todella miellyttäviä ja helppoja lakkoja. Lakkaus on jo vanha, mutta muistelen käyttäneeni kaksi kerrosta molempia lakkoja. Leimaus on Moyou Londonin laatasta Pro 04 ja leimalakkoina käytin Konadin mustaa sekä Vivid Pinkiä. Ja NYT mä menen peiton alle tuijottamaan sarjoja Netflixistä ja lasken minuutteja lomaan. Kiitos ja aamen :D

Translation: I’m counting minutes to my Christmas vacation. I’m so sick and tired of this crappy weather and work and lack of sleep that the short vacay can’t come fast enough! And of course my right hand’s tenosynovitis (or carpal tunnel syndrome or whatever the heck it’s called) is acting up YET AGAIN. Fortunately today’s polishes are really pretty and excellent! Powder Perfect Another Time and Place (middle finger) and Around the Salvatore Fireplace were both very easy to apply and opaque with two coats. Stamping was done with Konad Black and Vivid Pink and MoYou London Pro Collection 04 plate. Thanks for visiting :)

Kurkkasitko jo nämä?

34 kommenttia

 1. Emma, you make my day! Hörönauran täällä taas, mutta onneksi olen tällä kertaa kotona enkä julkisissa :). Jos mut joku kerta kiikutetaan suljetulle sun takia niin tulethan selittämään tilanteen paikan päälle, tulethan? Ai niin, kynnet olivatten kauniit kuten aina. Violetilla voi harvoin mennä kovin paljon vikaan :). Toivottavasti lomasi alkaa pian ja se sujuu rauhallisissa merkeissä. Itse luultavasti saan tyypilliseen tapaan jonkun noron tai influenssan jouluksi, mutta se nyt on sitten sen ajan murhe.

  1. Jo tietty tuun :D

   Kiitos! Mä oon jo aivan täysin varma että sairastun joululomaksi. Töissä on melkein kaikki ollu kipeenä ja oon niitä harvoja jotka on säästyneet, eli enköhän sitten oo jossain hullussa kuumeessa jouluna…

 2. Voi ei! Sä todellakin oot loman tarpeessa! :D Mä niin samaistuin noihin koirakohtiin, mutta samalla kiitin itseäni siitä, että meillä on vain yksi noutaja ja sillä on lyhyt karva. Meillä on aina tuo sama juttu, kaikki lätäköt ja ojan pohjat käydään läpi. Suihkun jälkeen koira ravistelee yleensä silloin, jos pääsee livahtamaan pesuhuoneen ovesta keittiöön. Onneksi kuitenkaan tuota roskistemppua se ei osaa. :D

  1. Tjooh seuraava rotuvalinta vois ehkä olla se labbis, jos vielä noutajissa haluaa pysyä :D

   Mä en käsitä mikä toi roskisjuttu nyt on, kumpikaan koira ei oo eläissään tyhjentäny roskiksia mutta nyt vanhoilla päivillään ne on jo kahdesti ratsannu ton kynsipöydän alla olevan roskiksen…imppaavat asetonia?

 3. Auuuh, alkakoon lomasi pian – kuulostaa vähän siltä, että pinna on naukunut kireyttään jo hyvän aikaa! ♥ Tarttet nyt tosiaankin kahvia ja suklaata ja Netflixiä, lääkärin lapsen auktoriteetilla sanottuna.

  Kynnet on ihanat, kuten aina :) Violetilla ei voi mennä pieleen, kuten tuossa ylempänäkin jo todettiin :)

 4. Kultaisen noutajan joskus omistaneena samaistun.
  Nyt ollaan pojan kanssa kipeinä, onneks toki just ennen lomaa…
  Kovasti ihastelen sun leimauksia taas!

 5. VOI EI. Miksi teet kurjuudestasi aina niin hauskaa? Tekee vähän pahaa nauraa täällä niin kovaan ääneen, että kitarisatkin näkyy naapuriin. Ehkä mun joulukalenteriluukkupostauksesta löytyy sunkin väsymykseen ratkaisu? Ehkä. We shall see! ;D

 6. Nauroin taas kerran itseni pilalle tän takia! Ja siis tietenkin istun avokonttorissa =P Mä en ole hirveän joulukiireen ja yleisen säätilan masentavuuden keskellä edes jaksanut lakata kynsiä. Tuo kahvikohta oli aivan erityisen herkullinen, koska itse juon teetä, mutta viime aikoina olen joskus joutunut kääntymään energiajuomien puoleen.. köh..
  Lomaa odotellessa… =)

  1. Hyvähän se vaan on että konttorissa nauru raikaa :D

   Yleinen masentavuus nimenomaan. Energiaa ei oo _mihinkään_. Heti ku tuun töistä kotiin niin haluaisin vaan rojahtaa sänkyyn…eli lakkaustahti on tässäkin päässä harventunut.

   Alkakoon lomasi pian ja hyvissä tunnelmissa!

 7. Tuu mun kanssa talvihorrostamaan korpikuusen kannon alle, herätään sit kun aurinko paistaa ja kevään lakkakokoelmat on julkaistu.

 8. Mä tein tänää virheen ja luin tämän kesken koulutuksen. Lopetin lukemisen tuohon tarpeiden tekopaikkaan, koska silmistä valui vesi ja tunsin olevani tulipunainen. Koska koulutus ei ollut hauska, olisi saattanut olla harmillista revetä hirnumaan jollekkin siihen sisältyvälle. Kerättyäni itseni, sain luettua jutun loppuun ja voin kertoa, että elämä pohjoisessa menee koirien osalta samalla kaavalla. Ja on muuten tosi hankalaa pidättää naurua, opin sen verran tänään.

  1. Oijoi :D koulutuksissa on kyllä muutenkin monesti aika hysteerinen fiilis, kun alkaa jossain vaiheessa se istuminen puuduttaa….

   Tsemppiä koiratouhuihin sinne :D

 9. A) Ah, että mää rakastan sun postauksia! <3
  B) Täällä Oulussa sato lunta tänään, oikein isoja rättejä! Ja suli samantien pois. Tervetuloa takaisin loskapaska..
  C) Lakkaus on kaunis.

 10. :D Oi voi, kyllä olet loman tarpeessa!Tätä lukiessa ei taas ole ollenkaan ikävä koiralisen elämää. Mutta kynnet on kauniit, ja totean taas tarvitsevani tuon laatan :)

 11. Ahhah, Koiranomistajana I feel you, ja vaikka työstressiä ei niinkään ole olen kyllä lopen kyllästynyt a) istumaan sisällä b) pukemaan kuriksia että voidaan vartiksi mennä tuonne liejuun palelemaan.

  Nätti lakkaus <3 (kirjoitin ensin että kakkaus, sopinee sekin postauksen teemaan)

 12. Ihan järkyttävän ihanat kynnet! Aion ehdottomasti tehdä törkeän plagiaatin näistä jos vain suinkin löydän vähänkään vastaavia lakkoja! Huutomerkki!

  Enemmän aa-vastauksia joulun odotukseen :)

Vastaa