Ctrl + Alt + Del

glisten and glow ctrl+alt+del latex barrier

Minä tuskin olen ainoa, joka _inhoaa_ lakkaussotkujen siivoamista kynsinauhoilta (ja sormenpäistä / rystysistä / kyynärpäistä… you name it). Siivoaminen on hidasta, ärsyttävää ja kaiken lisäksi vielä kuivattaa älyttömästi kynsinauhoja. Liukuvärjäys ja vesimarmorointi on erityisen sotkevia tekniikoita. Kynsinauhojen suoja-aineeksi kehitettiin jo aikoja sitten Liquid Palisade, mutta se on tolkuttoman kallista ja huonosti saatavilla. Viime aikoina useammalta merkiltä on tullut vastaava aine markkinoille, eli käytännössä pullotettua nestemäistä lateksia. Ctrl + Alt + Del on Glisten & Glow’n vastaus lateksitarpeeseen.

.
.

Suoja-aineita siis levitetään kynsinauhoille ja sormenpäihin, annetaan kuivua, lakataan kynnet halutulla tavalla ja sen jälkeen nykäistään kuivunut suoja-aine pois ja sen päälle menneet lakat lähtevät luonnollisesti samalla. Tähän asti olen käyttänyt samassa tarkoituksessa Peel-off -aluslakkoja kynsinauhoille levitettynä, mutta ne kuivuvat raivostuttavan hitaasti ja irroitettaessa eivät yleensä pysy yhtenä kappaleena. Pienien riekaleiden nyhrääminen irti kynsinauhoilta ei ole kovin motivoivaa. Lateksituotteita en ole ostanut, koska ne haisevat keskimäärin ihan järjettömän pahalle, semmoselle kumisaappaiden ja mädän kalan sekoitukselle. Namimaiskis.

.
.

Ctrl + Alt + Del on onnistunut ratkaisemaan kaikki nuo edellä mainitsemani ongelmat. Tuote tuoksuu persikalle (ja ehkä vähän uimapatjalle), vaikka onkin nestemäistä lateksia. Se myös kuivuu kynsinauhoille tosi nopeasti ja ärtsyn pinkiksi. Peel-offithan kuivuvat läpinäkyviksi, mikä on omiaan vaikeuttamaan niiden poistoa kokonaan.

Joku muuten kyselikin miltä mun kynnet näyttää ilman lakkaa… no siinä ne nyt ovat kaikessa kauneudessaan :D etusormi on paikattu Orlyn Nail Rescue -jauheella, koska kynnessä on leveyssuunnassa puoleen väliin kynttä ulottuva repeämä. Kynsillä on Trindin Nail Repair -hoitolakka sekä aluslakka.

glisten and glow ctrl+alt+del latex barrier
.
.
.

Poistovaiheessa Ctrl + Alt + Del lähtee kivuttomasti pois eikä repeydy moneen osaan. Ihan kynsirajaan saakka en lateksia uskaltanut levittää, etten poistovaiheessa sitten nykäise lakkaustakin menemään. Tuo pieni lakkaraita kynsinauhoilla on kuitenkin huomattavasti helpompi siistittävä kuin koko liukuvärjäyssotku.

Ctrl + Alt + Del julkaistiin duona kynsinauhaöljyn kanssa. Öljy kantaa nimeä Sangria White Peach ja se tuoksuu huumaavan autenttisesti persikalle.

.
.

Sangria White Peach sisältää jojobaöljyä, E-vitamiinia, rypäleensiemenöljyä, manteliöljyä, auringonkukkaöljyä, arganöljyä ja niin edelleen. Öljy imeytyy ilahduttavan vikkelästi eikä jätä kiiltelevää lähmäpintaa tuntikausiksi, kuten monet kynsinauhaöljyt tekevät. Lähmäisyyden vuoksi olen surkea öljyämään kynsinauhojani, sillä en pidä öljyisestä tunteesta sormilla ja muutenkin rasvaaminen tuntuu paljon helpommalta. Tähän Sangria White Peachiin olen kuitenkin tarttunut useampaan kertaan siinä vaiheessa, kun huomaan että kynsinauhat ovat niin kuivat, että ne näyttävät kuvissa kamalilta. Koska tämä öljy imeytyy keskimääräistä nopeammin ja on helppo levittää sutinsa ansiosta, soveltuu se myös kynsibloggaajan pika-avuksi kuvaustilanteissa. Ihana tuoksukin kyllä kieltämättä madaltaa käyttökynnystä :)

.
.

Öljy ja lateksisuoja ovat molemmat CesarsShopissa nyt myynnissä. Varasto on jo vähissä, mutta tuotteita tulee parin viikon sisällä lisää. Öljy löytyy täältä ja lateksisuoja täältä.

Ensi kerralla sitten näytillä on tuon liukuvärilakkauksen lopputulos :)

Mikäs on teidän suosikkisuoja, vai onko tää hätävarjelun liioittelua?

(Molemmat tuotteet saatu. Linkkien klikkauksista tai ostoksista en hyödy.)

Translation: Glisten & Glow Ctrl + Alt + Del (press sample) is the answer to many of my nail blogger problems. Most latex barriers smell like death and / or are hard to get but not this one! Ctrl+alt+del has a peachy scent to it, it dries really quickly, comes off easily in one piece and is available at CesarsShop. What more could you ask for? Oh yeah, amazingly sweet smelling cuticle oil! Sangria White Peach (also press sample) works wonders to my beat up cuticles and smells like real peaches. Thumbs up for this duo! 

Kurkkasitko jo nämä?

26 kommenttia

 1. En ole tiennyt, että tällaisia tuotteita on olemassa, kiitos vinkistä!
  Itse en lakkaa kynsiä, koska en osaa tehdä sitä sotkematta. Ehdottomasti testiin!

  1. Tää on kyllä sellainen tuote, joka kannattais jokaisen kärsimättömän tai hienomotorisesti rajoittuneen lakkaajan omistaa! :D Kiva että oli hyötyä, toivottavasti tykkäät tuotteesta!

 2. Mulla on käytössä Dance Legendin vastaava, olisiko nimeltään Pure Manicure? Toimii oikein hyvin, vihreän värinen, haju tosin ei ole mitenkään ihana. Aiemmin käytin jotain Ebaysta tilattua, mut se ei kyllä toiminut niin hyvin. Tämä G&Gn tuote kyllä kiinnostaa myös! Miten tämä muuten reagoi kosketuksessa veteen, esim. marmoroidessa?

  1. Tätä kyllä kantsii testata jo ihan tuoksupuolenkin vuoksi :) mähän en osaa marmoroida joten nyt en osaa vastata. Sissillä taitaa olla tää pullo kans, tietäisköhän se?

   1. Ei oo vedestä millänsäkään joten voi käyttää myös marmoroinnissa :) Suojaisin ja dippaisin ehkä sormi kerrallaan koska sormet tahtoo muuten tarttua toisiinsa kiinni.

 3. Olen tykästynyt vallan tuohon lateksiin! Erinomaisen hyvä tuote, toivottavasti se ei kuivahda loppua kohden tms koska mielelläni käyttäisin koko pullon loppuun saakka.

 4. Toi lateksi on kyllä sellanen must have! Oon käyttäny sitä jo pari kertaa ja en luopuis! Mä oon pohtinu välillä et miltä se oikee haisee ja nyt ku sanoit ni ihan selvälle uimapatjalle :D

 5. Tarvitsen. Ihan totta jo. Oon suojannu kynsinauhat samalla tavalla peel offilla, mutta jatkuvasti hingun jotain nestemäistä lateksia. Jos tää kerran ei tuoksu niin örkille :) niin sittenhän tää case on taputeltu. Kiitosta vaan, taidanpa tästä lähteä surffailemaan Cesarsille jälleen :)
  Ja Orlyn nail rescuelle myös peukku, se on ollut ostamisen arvoinen! Pelastaja isolla Peellä, mitä tulee repeämis/lohkeamispaniikkeihin.

  1. Toivottavasti tykkäät! Musta tää oli kyllä kivempi ku peel offit.

   Siis JOO! Se on ihan loistava tuote, ja jauhe pysyy paikoillaan lakkojen poistonkin ajan mikä on todella hienoa, koska en tosiaankaan jaksais joka kerta paikata uudestaan!

 6. Tiesitkö, että Erikeeper ajaa saman asian? Ja se nyt on lastenkin askartelukäytössä, joten varmasti turvallista. Ja hajukin on hyvä, ainakin omaan nenään!

  1. Joo oon kuullut että moni on kokeillut Erikeeperiä! :) Se vaan taitaa mennä helpommin pienemmiksi riekaleiksi kuin lateksi, samalla tavalla kuin Peel Offitkin :)

 7. Täälläkin käytössä vanhaan kynsiöljypulloon pursotettu erikeeper. Kuivuu näkymättömäksi, mutta irtoaa kyllä yhtenä palana ja toimii!

Vastaa