Stamping with OPI Silver Canvas

Edellisessä postauksessa lupailinkin, että seuraavaksi näytän millaisen lakkauksen lopulta tein Glisten & Glow’n Ctrl + Alt + Delin avittamana. OPI Color Paints -postauksessa uumoilin, että hopeinen Silver Canvas saattaisi toimia leimauksessakin, joten pitihän sitä päästä kokeilemaan.

.
.

TADAA! Toimii kuin unelma! *tuulettaa*

.
.

Tein utuisen liukuvärin Essien ihanilla Garden Varietylla (tummempi) ja Blossom Dandylla. Sulkakuvioita leimasin MoYou Londonin laatasta Tropical 19. Tuli jotenkin sellaiset höyhensaarikynnet :)

.
.

Tykkään Silver Canvasin leimausjäljestä, koska se ei ole liian shimmerinen tai ”puuterinen”, vaan selkeä ja metallinen. Mahtavaa, hyviä hopeisia leimauslakkoja ei ole kyllä koskaan liikaa!

.
.

Tää on varmaan blogin historian lyhyin postaus, mutta tätä kirjoittaessani on jo yö ja olen lähdössä aamulla Ranskaan. Jos lopetan NYT, ehdin nukkua vielä pari tuntia ja ajastaa tämän postauksen loppuviikolle. Wihii!

Au revoir – miten se ikinä kirjoitetaankaan – ja kertokaahan ihmeessä mitä tykkäsitte höyhensaarikynsistä :)

(Kaikki kolme lakkaa saatu.)

Translation: Look, OPI Silver Canvas also works as a great stamping polish! Wohoo! 

Kurkkasitko jo nämä?

18 kommenttia

 1. No nyt sitte!
  Liikutaan liukuväri+leimaus-linjalla semmosella levelillä, että heikompaa hirvittää.
  Tässä lakkauksessa yhdistyy mulle kaikki lempparit: just oikean sävyinen liuku ja hopea.
  Sanoisin ranskaksi ”hyvin tehty!”, mutta en osaa.

 2. Nää on kyllä ihan täydelliset unensieppaajakynnet! Jotenkin inkkarit ja jotenkin unenomaiset yhtäaikaa :). Ihanat <3. Mä en tykännyt Silver Canvasista leimaamiseen yhtä paljon kuin luottohopeasta eli Color Clubin On the Rocksista. Onneksi maailma on täynnä vaihtoehtoja niin että jokainen löytää omansa :).

  1. Kiitos <3

   Mä en oo muuten koskaan kokeillut tuota On the Rocksia! A Englandin Excaliburilla oon ennen tätä Silver Canvasia leimannut. Täytyy ehkä joskus napata toi Color Club mukaan Cesarsilta!

 3. Onpas hyvä tietää, että tuo leimaa noin hyvin, olkoonkin, että en ole pitkään aikaan leimannut hopealla. Nyt näitä ihastellessani tietenkin alkoi heti mieli leimailla:)

 4. Oih miten ihana liukuvärjäys ja tosiaan, tuo OPIn hopeinen lakka toimii näemmä leimauskäytössä aivan erinomaisesti :). Taitaa tulla vähän myöhässä, mutta mukavaa matkaa Ranskaan!

 5. Ah, nämä on aivan ihanat! Tuo liukuväri on just eikä melkein parhautta. Ihan käsittämättömän hieno! Ja tuo leima vaan jotenkin korostaa sitä. Mä en kestä. Liian hienot =) Leimausjälki on muuten upeaa. Voisin melkein hark.. siis ööh, mullahan on tämä. Minipullossa. Mä taidan viedä nyt kesälomalla olevan pääni pois ja toivotan sulle ihanaa matkaa!

Vastaa