”Oho hups” -leimaus

Muistatteko vielä mut? Voitteko kuvitella, että kesälomalla joka ei sisällä mittavia reissuja, mulla ei ole millään aikaa postata? Aika on kulunut pääasiassa mökkiä kunnostaessa, siitäkin mulla on vakaa aikomus tehdä postaus. Tänään mun piti hoitaa tsiljoonia blogiasioita, mutta löysin itseni Mordorista (Ikeasta), jossa vaellettiin lähes kolme tuntia, ja yhtä lihapulla-ateriaa myöhemmin oltiinkin jo purkamassa vanhoja makkarin vaatekaappeja ja kantamassa tilalle uusia.  Siinä hommassa menikin rattoisasti noin viisi tuntia, mutta nyt on makkari askeleen lähempänä valmista :) Huomenna pitääkin lähteä takaisin mökille mööbleeraamaan, joten uusia lakkoja esittelevä ostospostaus jäänee taas ajatuksen asteelle, kun en saa pulloja kuvattua. Oh well, onhan tässä koko pitkä syksy aikaa…

Kuvakansiosta löysin vähän vanhemman lakkauksen, joka on jäänyt postaamatta. Pääosassa siinä on OPI:n uudemman Minnie-kokoelman A Definite Moust-Have. Onnistuin ottamaan lakasta yhden (1) lähes oikean sävyisen kuvan, kas tässä:

opi a definite moust-have swatch
opi a definite moust-have

Lopuissa kuvissa lakka onkin sitten liian punainen tai liian pinkki. Mahdoton kuvattava. Masennuin asiasta ja niinpä loput kuvat on laadullisestikin huonoja.

A Definite Moust-have on korallinen pinkki, todella kaunis ja mahtava laadultaan, kuvissa kaksi helppoa kerrosta, yhdelläkin pärjäisi jos huolellisesti lakkaisi. Aivan toista maata kuin saman kokoelman vaaleanpunainen Chic From Ears to Tail, joka oli ihan käsittämätöntä eritettä ja aivan hirveä lakattava. Pitkästä aikaa jouduin jättämään lakkaamisen kesken, koska Chicillä ei tasaista jälkeä saanut vaikka olisi mitä jumalia rukoillut. Välttäkää.

Leimasin Moust-Haven päälle Golden Rosen punaisella Matte Velvetillä ja lisäsin Adeninasta aikoinaan saadut niitit leimakuvion koukeroiden keskelle.

IMG_0612
.

Sattui pieni aivopieru ja lisäsin nimettömään toisenkin niitin, tyhmältä näytti.

Toisessa käden kohdalla olin viisaampi ja jätin ylimääräisen niitin laittamatta…

IMG_0608
.

…mutta sen sijaan leimasin kuvion väärinpäin, joten niititkin meni sitten kynsien kärkiin, ja tajusin asian vasta kuvatessani kynsiä :D Voi elämä. No mutta, missä muka lukee että molempien käsien lakkausten pitäis olla samanlaiset? Ei missään! ANARKIA!

IMG_0599
.

Viimeistelin lakkauksen Rimmelin Pro SuperWear -luottopäällyslakalla, jossa on täydellinen sivellin ja mahtava koostumus. Kivasti kimmeltää muuten tuo leimakuvio, katsellaan sitä ja unohdetaan kämmit. *kimmel*

IMG_0610
.

Tsemppasin ja kuvasin käytetyt tarvikkeet, kun lakkauskuvat kerran oli niin huonoja. Yleisesti hyväksytty periaatehan on, että kun laatu laskee, lisätään määrää.

 Hei vähänkö hienoa, sain postattua ja kello on vasta miljoona! Taidan ajastaa tämän aamuksi, tuskin kukaan keskellä yötä blogeja tavaa :) Pitäkää peukkuja että mökillä toimii netti, niin saan postattua sieltäkin. Mukavaa maanantaita :)

Translation: OPI A Definite Moust-Have accompanied with Golden Rose Matte Velvet stamping, good combo! Never mind that I accidentally stamped the image upside down on my right hand and that caused me to apply studs in the wrong place compared to my left hand. Didn’t realize it until I was taking photos. But no-one said that manicures should be identical on both hands, so there!

Kurkkasitko jo nämä?

26 kommenttia

 1. Oi, ihana lakkaus :) Ja hauska postaus taas :D
  En ois kyllä ees huomannu noiden olevan toisin päin noiden leimojen ellet ois sitä maininnu.. :D Ehkä juon vielä toisen pannullisen kahvia ennen töihin lähtöä.

  1. Kiitos! Oon tykästynyt tosi paljon tällaisiin leimailuihin, missä yhdistetään saman värin kahta eri tummuusastetta tai sävyä :)

 2. Tosi nätit kynnet :) Ja eläköön anarkia, ei niiden molempien käsien tartte tosiaan olla samanlaiset. Nehän on käsinäkin erilaiset, hei! Toi ”Yleisesti hyväksytty periaatehan on, että kun laatu laskee, lisätään määrää.” sai repeilemään huolella :D Just näin, jos kuvat on paskoja niin kompensoidaan sitä laittamalla niitä vähän enemmän. Vaikkei ne ees olleet paskoja. Ai laik joor stail. :D

 3. Vitsit, pitääkö sitä joku Seppälä käydä koluamassa noiden Matte Velvetien perässä nyt sitten… Mutta siis kiva lakkaus :D

  Ja itsekin olen päättänyt noudattaa juurikin samaa periaatetta vastedes, eli lisään kuvien määrää kun laadulla ei voi kehua!

  1. Tiäkkö ei näitä enää oo Seppälöissä :/ Varmaan parhaat mahikset saada näitä on Fb:n kirppikset (mistä omani oon ostanut) tai sitten Beautycosmetic. Kiva että tykkäsit :)

 4. Sä olet ihana hörhönen <3
  Taas naurahdin ihan ääneen sun juttuja.

  Tuo on ehkä maailman vaikeimmin kuvattava lakka ja kuvat ei tee oikeutta sille, miten upealta se luonnossa näyttää!

  Tsemppiä makkariprojektiin!

  1. Hörhönen :D kuulostaa osuvalta! Kiitos tsempeistä, alakerta on jo rempattu ja yläkertakin osittain, kyllä se tästä pikkuhiljaa :)

 5. Hirmusen kauniit on. Itse aina leimatessa unohdan, et vois käyttää jotain muutakin, kuin mustaa. Nää samansävyisillä lakoilla tehdyt leimakynnet on jotenkin erityiset tyylikkäitä aina. Hyvin onnistuit hei, vaikka menikin nurinpäin. Ilman pompuloita tai mainostamista sitä ois kukaa edes huomannut :P.

  1. Joo ei se pelkillä leimoilla olis paljastunut, enhän mä itekään sitä huomannut ennen noita niittejä :D oon samaa mieltä samansävyisistä leimakynsistä, en oo paljoa muunlaisia leimauksia viime aikoina tehnytkään :)

Vastaa