Crochet

Tämä lakkaus syntyi yhtenä niistä illoista, kun kaikki vapaa-aika oli sulanut jonnekin mustaan aukkoon ja kynsien lakkaus siirtyi uhkaavasti lähelle puoltayötä. ”Äkkiä joku yksi hyvälaatuinen creme kynsille…toi glitteri kyllä kävis tähän…no laitan sen kaikkiin kynsiin cremen päälle…se on kyllä aika tylsä..jos nopee aksenttikynsi? Tähän sopis valkoinen leimaus. Tai sininen. MOLEMMAT! JOO”

Se siitä nopeasta cremelakkauksesta sitten. Lopputulos ei tietenkään ollut sitten ihan niin kiva kuin alunperin ajattelin, mutta ajan paine laski rimaa aika tehokkaasti.

.
.

Pohjalla on paras vaaleanharmaa lakka jonka tiedän: KIKO 329. Juuri oikea sävy, loistava koostumus ja peittävyys kahdella kerroksella. Salonkimerkit, ottakaa oppia! Glitter on Sally Hansenin Crochet uudesta Luxe Lace -mattaglittersarjasta. Matta on tämän kevään kovin sana niin kynsilakoissa kuin huulipunissakin, ja isot markettimerkit ovat näemmä viimein hoksanneet mattaglittereiden mahdollisuudet. Hard core -harrastajillehan nämä ovat tietenkin tuttua kauraa :) Mattaglitterit on mun suosikkeja, jotenkin pidän niiden eleettömästä ulkonäöstä enemmän kuin tavallisten glittertoppereiden kimalluksesta, vaikka toki niillekin on hetkensä. Tämän sinivalkoisen Crochetin rynnin ostamaan heti kun näin lakan Sissin tontilla.

.
.

Paksua lakkakerrosta välttääkseni töpöttelin Crochetin kynsille vanupuikolla. Olen tykästynyt siihen tekniikkaan ja laitan lähes kaikki perusglitterit siten kynsille. Lakkaa alustalle, siitä vanupuikkoon, töpöttelyä kynsille ja niin glitterit saa tasaisesti levitettyä eikä tarvitse murehtia lakkapohjan koostumuksesta tai ylenpalttisesta lakkamäärästä.

.
.

Kiemurainen leimauskuvio on MoYou Londonin laatasta Sailor 03 ja summittainen, liukuväriä tavoitteleva leimaus on tehty Konadin valkoisella ja vaaleansinisellä leimauslakalla.

.
.
.
.

Tuohon Sally Hansenin Luxe Lace -glittersarjaan kuuluu myös musta ja valkoinen mattaglitter, mutta hillitsin näppini niiden kanssa, sillä vastaavia löytyy kyllä jo omastakin takaa…ei tosin ihan samanlaisia, mutta en vaan voinut oikeuttaa niiden ostoa itselleni. Olin varmaan surkea näky siellä Anttilassa, kun selkä köyryssä kahmin syliini uutuuslakkoja, mämmelsin niitä näpeistä hyllyyn ja takaisin ja lopulta kävelin naama mutterilla kassalle yhden lakan kanssa. Ei ole itsensä rajoittaminen helppoa :D

Translation: Mainstream brands are finally jumping the bandwagon with matte glitter toppers! I’m all for it since I like matte glitter more than sparkly toppers (although I have hoarder the sparkly ones like a crazy person). I just feel they suit better in a work environment for example. Anyway, the one I’m showing today is Sally Hansen Crochet, a white and pastel blue topper. I love the colors! I used KIKO 329 as a base, it’s the best light grey creme I’ve ever tried. Two easy coats. Stamping on my accent nail was done with Konad polishes and MoYou London Sailor 03. Thanks for visiting!

Kurkkasitko jo nämä?

24 kommenttia

 1. Tosi hyvin keksitty tuo pohjaväri tuonne, toimii! Mä olen useammassakin kaupassa kerännyt noita ja palauttanut pettyneenä takaisin kun en ole raaskinut ostaa. :D Crochet ja Ruffle mulle lopulta on päätynyt ja muut saa jäädä kauppaan. :D

 2. Ihanat! Tykkään väri mailmasta ihan älyttömästi. Mulla on Kikon kaikki muut kolme harmaata creemä, mut tää vaalein puuttuu. Tää on ehdotomasti hankinta listalla, ja uhkaavasti toi Crochetkin sinne pyrkii :D

  1. Kiitos!
   Ai niilläkö on kolme harmaata! Interesting. Mä taidan ostaa ihan varapullon itselleni tätä vaaleinta, sen verran paljon sitä on tullut jo käytettyä. Kannattaa ehdottomasti hankkia, Crochet myös :D

 3. Hei joo!!1 Mahtava idea toi leimaus! Mä olen kammonnut tuollaisia valkoisia leimauksia. Varmaankin siksi, ettei mulla ole oikein hyvää valkoista leimauslakkaa ja koska en muka näe että miten se nousee siihen, MUTTA nyt mä voisin tehdä ensin tuollaisen liuku/seka leimauksen! Mä näen säkenöivän inspiraation!

  Sitäpaitsi jotenkin tykkään näiden sun kynsien tunnelmasta, vaikka mulla on vähän tuollaista glitterivierastusta vielä olemassa. =)

 4. Hemmetin mattaglitterit, mulla on käyttämättömissä sekä tämä Crochet että LAGirlin Sprinkle, ihan vain siksi kun en keksi näille järkevää lakkausta.. pullossa ovat oikein nättejä mutta sitten kun pitäisi kynnelle laittaa..

  Sulla on tosi kaunis kokonaisuus kyllä! Jotenkin viimeistelee tuo liukuvärileimaus koko homman :)

  1. Aloita aksenttikynnellä vaikka? :) Glittereitä on kyllä lopulta aika työläs yhdistää mihinkään muihin koristeluihin, joten pysyn yleensä itekin aika simppelillä linjalla :D Kiitos!

 5. Sulla on kyllä mahtava taito yhdistellä sävyjä ja glitteriä ja leimaa jne. *huokaus* Ihana tasapainoinen, kaunis lakkaus. Taas. :)

  1. Kiitos! ja siis mmmmitämitämitä, sullako on kaikessa hiljaisuudessa käynnistyny uus blogi?! Mikset oo kertonut! Ovela sälli! :D

   1. No en mä oo kehdannut. :D Oon ihan nyyppä. Mutta kun innostuin meikeistä ja ihonhoidosta niin aattelin että miksi ei samalla niistä kirjotteliskin. :) Kyllä kai sitä tähänki harjaantuu niin ku kynsihommissakin. Hope so! :D

Vastaa