That’s Hula-rious!

OPI:n Hawaii -kokoelman promokuvien pulpahtaessa ympäri Internetiä huomioni kiinnittyi heti vaaleaan mintunvihreään That’s Hula-Riousiin. Minttulakat on yksi mun lukuisista heikkouksistani ja omistan minttuja luvattoman paljon siihen nähden, että ne yleensä ovat koostumukseltaan nokannyrpistyksen arvoisia ja saavat sormien ihon näyttämään tosi punaiselta, minkä vuoksi minttulakkauksia on todella ärsyttävää kuvata.

Mikään yllä olevista faktoista ei tietenkään hidastanut mua hetkeäkään, kun näin That’s Hula-riousin livenä. Mintunvihreän määritelmästä voidaan olla montaa mieltä ja monen mielestä Hula-Rious on vaaleanvihreä eikä mintunvihreä. Mulle vaaleanvihreä on enemmänkin Essien Navigate Her -sävyn tyyppinen, mutta tähän voi vaikuttaa se, että olen jo ehtinyt kovaan ääneen ilmoittaa etten pidä lainkaan vihreistä lakoista ja minttulakat on ihan eri kategoriaa…mutta myönnettävä on, että ehkä Hula-rious on ennemminkin valkopohjainen, kirkas pastellivihreä kuin perinteinen minttu.

Hitto mulla on kyllä ihan paperinkuivat jutut tänään. Syytän sitä, että IT-tuki on nyt innostunut kodin valaistuksesta (…jep) ja tätä kirjoittaessani ympärilläni on jatkuva valoshow enkä oikein voi keskittyä. Herra asensi meille Houm.io -järjestelmän, jossa valaistusta ohjataan langattomilla kytkimillä, kännykällä tai tabletilla ja sovellukseen voi luoda erilaisia valaistustyyppejä ja -ryhmiä. Noh, nyt meillä on tuhat ja yks valaistusmoodia joita pitää testailla kuin kännykän soittoäänivalikoimaa 90-luvulla. ”Katoppa nyt! Tää on alkuiltavalaistus KLIK no niin tää on sit loppuiltavalaistus KLIK ja sit leffavalaistus KLIK, sit mietin et jos ois viel jalkapallonkatsomisvalaistus mut en oo vielä suunnitellu sitä. Mikä ois hyvä ruokailuvalaistus? Tää? KLIK. Näitä voi myös hei himmentää KLIK KLIK KLIK. Voitko nousta ylös, mun pitää siirtää sohvaa koska KLIK ja sitten KLIK…”

Tää alkaa eskaloitua siihen pisteeseen että en varmaankaan saa yksinäni yhtään lamppua päälle tässä huushollissa. Onneksi tulen sytyttämistä ei vielä ole koodattu sovellusmuotoon joten saatan selvitä kynttilöillä ja tulitikuilla aina kun olen yksin kotona.

opi that's hula-rious
.

Nyt IT-tuki päästi irti langattomasta kytkimestä havaittuaan karkkipussin, joten pystyn varmaankin viemään tämän postauksen loppuun saakka.

That’s Hula-rious -lakan koostumus on hyvä, ja erityisen hyvä näin valkopohjaiseksi lakaksi. Suosittelen silti kevyttä kättä ja harvoja siveltimenvetoja. Joissakin kynsissä selvisin kahdella kerroksella, joissain tarvitsin kolme, kun lääräsin liikaa siveltimen kanssa ja sain lakan raidoittumaan.

.
.

Ajatuksena oli leimata kynsille liukuvärin tapaan musta-harmaa-valkoinen kirjainkuvio, mutta katsoin lakatessa New Girlin uusimpia jaksoja Netflixistä ja nauroin niin helvetisti etten keskittynyt pätkääkään. Kynsillä on nyt siis mustia kirjaimia ja sotkuisia vaaleita kirjaimia, jotka eivät juurikaan edes näy. Itse leimauskuviosta tykkään tosi paljon, koska myös tekstikuviot ovat heikkouteni. Kuvio on Konadin laatasta m100 ja siinä on muitakin kivoja kuvia. Konad on jäänyt mulla vähän MoYou Londonin jalkoihin (paitsi se käsittämättömän ihana Square 01 -laatta!), mutta nyt valikoimaan on tullut monia tosi kivoja laattoja ja hommasinkin niitä tovi sitten useamman. Konadin laattojen hintaa on muuten CesarsShopissa (maahantuoja) laskettu pysyvästi ja laatat maksaa nyt maltilliset 3,90 euroa/kpl.

.
.
.
.
.
.

Hei muuten, lähden Berliiniin ihan kohta! Arvatkaa ostanko kaikki Essence- ja Catrice-hyllyt tyhjiksi? TODELLAKIN! Tää on mun eka kerta Berliinissä näin aikuisiällä (olen toki poliittisena viisivuotiaana ollut siellä hajottamassa Berliinin muuria) joten vinkkejä kiinnostavista paikoista, shoppailumahdollisuuksista ja hyvistä ravintoloista otetaan vastaan!

Translation: OPI That’s Hularious! was the first polish that caught my eye when the promo shots of Hawaii Collection started to float around the Internet. I love pretty much all mint green polishes and although Hula-rious is more bright pastel green than mint, I still adore it’s color. The formula was very good too and that’s something I wasn’t expecting from a white-based pastel creme. It’s pretty self-leveling but I recommend using a light hand – I had to apply a third coat to some of my nails because I over-worked the polish and that made it streaky. The stamping was done with Konad polishes and Konad m100 plate. i was supposed to do a stamping gradient but I was watching New Girl on Netflix while polishing and I laughed so hard I couldn’t concentrate and my stamping went to hell. Totally worth it though :D

Thanks for visiting!

Kurkkasitko jo nämä?

25 kommenttia

 1. KLIK KLIK KLIK :’D Tää kuulostaa hyvin samanlaiselta kuin oma insinörtti. Juuri hiljattain tapahtunutta: ”KATO! *klik*” – Öööö, olohuoneessa on nyt sininen lamppu? ”EEEIIII. Kato sitä!!!” – Ahaaa, se vaihtaakin valoa… Nice. ”JEP!!! EIKS OO HIENO!!!” … :D Että täällä mennään jo esiasteissa, kohti samaa valoturmiota. Ja olihan meidän vessassakin syksyllä hetken huumevalo. Siis sieltä pamahti toinen lamppu ja sen paikalle piti tietenkin laittaa sininen lamppu. Huoh :D

 2. Käväisin Berliinissä syksyllä ja minusta mielenkiintoisimpia paikkoja olivat eläintarha, muuri ja tv-torni. :) Shoppailupaikkoja siellä on useampia mm. Gropius-Passagen, Arkaden… Mutta ehdoton suosikkini on Primark, joka löytyy mm. tuon tv-tornin vierestä. :)
  Kauppakeskuksista löytyy mitä parhaimpia kiinalaisia pikaruokaloita, niissä kannattaa käydä! Hinnat on halpoja ja mahan saa varmasti täyteen. Ja jos makkarasta tykkää niin suosittelen Brauhaus Mitteä (jälleen tv-tornin lähistöllä), halvat hinnat ja järkyttävän isot annokset. Toinen hyvä ruokapaikka oli Maredo.
  Hyvää reissua! :)

   1. Kiitos vinkeistä! Oon jo listannutkin, että ainakin Kikossa, Primarkissa ja Douglasissa on pakko ehtiä käydä tuhlaamassa rahaa :D

 3. Kunpa munkin insinööriä kiinnostaisi valaistus muutoinkin kun kuvatessa! Olis aika luksusta, jos täällä näkisi mitä on lautasella, eikä tarvitsisi otsalamppua kulkemiseen – kynsien lakkaamisesta puhumattakaan…

 4. Meillähän on tosiaan viime aikoina pöllitty sitä dieseliä, jonka tiimoilta meidän pihassa on nykyään valvontakamera KLIK, riistakamera KLIK, sekä liikkeentunnistin PIMPOM. En ole kehdannut kysyä mitä sitten tehdään jos joku niistä keskellä yötä alkaa piipata, kun ei meillä ainakaan tietääkseni vielä mitään ilmakkoa ole millä voisi varoituslaukauksia lähteä pihalle ampumaan..

  Kaunis lakkaus, diggaan leimoista kyllä :)

 5. Mä tykkään, että tämä olisi vaaleanvihreä =) tuo valaistus kuulostaa oikein hienolta ja mäkin haluaisin semmosen vaihtoehdon! Mistä sellasen saa? Pitääkö olla uusia valaisimia? Mikään ei siis ole hienompaa kuin himmenevät valot, paitsi ehkä semmoset, jotka vielä vaihtaa väriä!
  Siis takaisin noihin kynsiin. Leima on todella mielenkiintoinen =P Tai siis kaunis leima! Jotenkin mä osaan kuvitella miten naurat niin paljon, että lakat suihkii mihin tahansa ja sehän on aina hyvä!
  Ai niin, mun pitänee ostaa uusi valkoinen leimauslakka. Mun valkoiset (liukuväri) leimat ei noussu mihinkään laatalta XD

  1. Ton Houm.io -linkin takaa löytyy verkkokauppa :) ei tartte uusia valaisimia. Aika hintava, mutta todella katu-uskottava. Ainakin nörttien keskuudessa :DD

   Minäkin tykkään leimasta, vaikkei lopputulos ihan nappiin osunutkaan lopulta. Mitä valkoista sä oot käyttänyt? Konadin valkoinen on aluksi aika löysää, se paranee kun on vähän paksuuntunut :P

Vastaa