O.P.I Soft Shades 2015 Swatches

Ennenkuin alan puskea postausta toisensa jälkeen OPI:n värikkäästä Hawaii -kokoelmasta, kurkataan vähän neutraalimmalle puolelle. Esittelyssä on uudenkarhea Soft Shades -kokoelma. Soft Shadeseja julkaistaan säännöllisesti ja ne sisältävät aina neutraaleja sävyjä eri muodoissaan: ranskislakkoja, läpikuultavia jellylakkoja, hempeitä glittereitä ja niin edelleen. Tämän vuoden kokoelmassa on pari helmeä ja pari hutia, mutta mennään pitemmittä puheitta kuvien pariin!

I’ve got the brand new OPI Soft Shades collection for your viewing pleasure today! Let’s get on with the swatches :) All swatches include a base and a top coat. 

.
.

Aloitan mun suosikilla. Chiffon My Mind on kuulas valkoinen lakka, jossa on runsaasti ihan pientä sinistä ja pinkkiä shimmeriä. Shimmeriä on niin paljon, että lakka näyttää taittavan hiukan vaaleanpunaiseen, vaikka shimmerhippuset eivät juuri erotukaan kynsillä. Chiffon My Mind on kynsillä todella raikkaan ja kepeän näköinen, ja shimmerin ansiosta lakka on huurteisen oloinen olematta kuitenkaan ysärihelmiäislakan näköinen. Kuvissa kolme kerrosta ja kynsiraja kuultaa vielä aavistuksen läpi, mutta tämän lakan kohdalla se ei haitannut ollenkaan. Koostumus oli ehkä ihan aavistuksen paksu mun makuun mutta mitään ongelmia mulla ei Chiffonin kanssa ollut. Chiffon My Mind on pehmeämpi vaihtoehto tavalliselle valkoiselle cremelle. Aivan ihana!

I’ll start things off with my personal favorite: Chiffon My Mind. It’s a semi-sheer white polish with blue and pink pearly shimmer. The shimmer particles are so small they are not really visible but they create a really soft, pearly look to the polish. Chiffon My Mind is far from those chalky over-bright whites, instead it’s fresh, soft and beautiful. I used three coats. Good formula, maybe just a tad too thick but nothing major. 

.
.

Put It in Neutral on ranskislakka ja todella hyvä sellainen. Sävy on hyvin luonnollisen punertava ja sopii mulle oikein mainiosti. Täydellinen ”your nails but better” -sävy. Kuvissa kaksi kerrosta, lakka tasoittui kiitettävän hyvin itsekseen ja oli muutenkin helppo levittää. Kova haastaja Essien Sugar Daddylle!

Put It in Neutral is a sheer light pink jelly, perfect for french manicure (and strict work environments, for example). If this shade isn’t an ”your nails but better” shade, I don’t know what is! I used two coats here. Formula was very good, applied easily and self-leveled well. 

.
.

Act Your Beige! on…noh, vähän hämmentävä. Lakka on luonnonvalkoinen, hieman pinkkiin taittava läpikuultava jelly, joka nimestään huolimatta ei näytä kynsillä vähääkään beigeltä eikä siten sovi ranskislakaksikaan. Kynsillä kaksi kerrosta. Koostumus oli oikein hyvä ja itsekseen tasoittuva, mutta en oikein keksi tälle muuta käyttöä kuin glitter sandwich -lakkaukset.

Act Your Beige! is a bit confusing. It’s a sheer pink-ish white jelly with good formula but with no purpose. I don’t know what I should use this for. Glitter sandwiches perhaps? Two coats. And no, this isn’t a Don’t Touch My Tutu duplicate – check the bottle shot below. 

.
.

Arvelin Act Your Beigen olevan identtinen legendaarisen Don’t Touch My Tutun kanssa, mutta väärässä olin. Tutu on luonnonvalkoinen, Beige punertava.

.
.
.
.

Make Light of the Situation on kirkaspohjainen glitterlakka. Pullo on tykitetty täyteen valoaheijastavia, läpikuultavia glittereitä ja samanlaista shimmeriä. Kuvissa kaksi kerrosta Chiffon My Mindin päällä. Tosi helppo ja miellyttävä koostumus.

Make Light of the Situation is a clear-based iridescent glitter with strong pearly shimmer. Pictured here with two coats over Chiffon My Mind. Good formula, easy to apply. 

.
.
.
.

This Silver’s Mine! on hopeanvärinen frost-lakka vaaleanpunaisella flashilla. Minä en käsitä miksi OPI jatkaa näiden metallisten hirvitysten tekemistä vuodesta toiseen. Sävyssä, levittyvyydessä tai peittävyydessä (kuvissa kaksi kerrosta) ei ole mitään vikaa, mutta nuo siveltimenjäljet on aivan sietämättömiä. Kokeilin nimettömässä laittaa yhden kerroksen OPI:n mattapäällyslakkaa Silverin päälle ja lisäsin sitten tavallisen pikakuivattajan (HK Girl Top Coat). TADAA! Siveltimenjäljet on poissa ja jäljellä on satiinisen näköinen, todella kaunis pinta ja kirkas sävy. Victory! Harmi, ettei lakka ollut alunperinkin tuon näköinen vaan vaatii kikkailua näyttääkseen hyvältä. Huti.

This Silver’s Mine! is a frosty silver brush-strokey mess with a pink flash. I don’t know anyone who likes this finish and I cannot understand why companies still make these. The shade is fine, formula was fine, coverage was good (two coats), but those brush strokes…NO. But hey check out my ring finger! Pretty, right? I added OPI Matte Top Coat before my regular top coat (Glisten & Glow HK Girl) and that took care of the brush strokes. Magic! too bad this polish didn’t look like that in the first place. 

.
.
.
.

Petal Soft on ihan mahdottoman söpö mattaglitterlakka. Kirkkaassa pohjassa uiskentelee vaaleanpunaisia ja valkoisia mattaglitttereitä sekä valkoisia KUKKIA! Glitteriä tulee kynsille runsaasti, kuvissa yksi kerros OPI:n Don’t Bossa Nova Me Aroundin päällä. Kukat asettelin paikoilleen eikä niiden kalastelu pullosta ollut vaikeaa. Mulla on todella pienet kynnet ja mun kynsille kukat on ehkä vähän liian suuria, kuten etenkin pikkurillistä huomaa. Osa kukista jää törröttämään, joten ne saisivat olla vähän ohuempia kyllä. Osa kukista istuu kuitenkin varsin nätisti kynnen malliin eli kaikki eivät ole kuperia.

Petal Soft is a super cute matte glitter topper with pink and white hexes and white flower glitters. Glitter payoff was very good, I used one coat over Don’t Bossa Nova Me Around and placed the flowers. They were a bit too wide for my narrow nails and some of them stick up a bit. 

.
.

Siinä kaikki! Olen saanut lakat CesarsShopista kuvattavaksi ja verkkokaupasta löytyykin mun napsimat pullokuvat ja trendikkäät pullonsuusta napsitut makrokuvat, jotka mielelläni olisin tähän postaukseen sisällyttänyt, mutta sitten postauksen pituus olisi venynyt ihan kohtuuttomaksi. Käykää siis kurkkaamassa kuvat suoraan Cesarsin sivuilla, täällä :)

Phew, that’s it! Any favorites?

(These polishes were provided to me as a press sample in exchange of my honest review. )

Kurkkasitko jo nämä?

26 kommenttia

 1. Ohhoh, nyt tässä oli kyllä niin monta herkkua että hui! Make Light of the Situation, Put It in Neutral ja Chiffon My Mind on nyt ainakin pakko saada :D

 2. Oliko tuo Make Light of the Situation millainen poistaa? Onko se enemmän sellainen, että sitä kerrostetaan toisen lakan päälle kuten sinä teit vai voisiko ohuelti käyttää topperina? Miten peittää yksinään?

  1. Ihan helppo oli poistaa, helpompi kuin normaalit glitterit. Noi isommatkin glitterpalat on tosi ohuita. Minusta se on nimenomaan topper, en usko että siitä saisi yksinään peittävää kovin helposti…ehkä neljällä kerroksella :P Shimmeriä ja muuta hitulaa siinä on tosi paljon eli on huomattavasti tiheämpi kuin tavalliset kirkaspohjaiset glittertopperit, mutta kaikki tavara on läpikuultavaa eli käy minkä värisen lakan päälle tahansa :)

 3. Aah! Miten kaunis tuo glitter onkaan! Act Your Beige voisi myös olla tälläiselle Essie Sugar Daddyn suurkuluttajalle hyvä :D Mut jestas sentään taas tuota frost-hirvitystä :O Hienohan siitä kikkailemalla tuli, mutta silti…..

 4. EI! Kuvittelin etten halua näistä yhtään mitään, ja sitten tuut ja postaat näin nätit swatchit. *itkee* Toi Chiffon My Mind haluaa mun hyllyyn. Ihan selvästi.

 5. Tuo ensimmäinen lakka on kyllä munkin suosikki. =) Se näyttää ihanalta pohjalta tehdä kaikenlaisia hempeitä leimauksia tai muita koristeluja ilman, että phja näyttää tylsältä!

  Tuosta edellisestä postauksestasi tuli vain mieleen, että miten.. sä onnistuit nukkumaan pommiin? Mitä ihmettä miten? =P

  1. nimenomaan! Suunnittelen tarttuvani siihen pian uudelleen, hempeät leimaukset mullakin oli mielessä :)

   MULLA ON HYVÄ SELITYS. Herätyskello oli asetettu oikeaan aikaan, mutta siinä oli myös asetus että se soi vain arkipäivisin >.< liian tekniseksi on elämä mennyt.

 6. Onpas tosiaan ihana tuo Chiffon My Mind. <3 Mäkin ihmettelen noita siveltimen jälkiä, luulis, että saisivat kehitettyä sellaisen koostumuksen, ettei niitä tulis, kerta toisetkin brändit ovat tässä onnistuneet. :)

  1. Joo ja onhan OPIkin siinä onnistunut, hopeisia lakkoja on vaikka kuinka monta valikoimassa mutta silti lähes joka kokoelmassa on näitä frosteja. En ymmärrä.

 7. Make Light of the Situation, ehdottomasti on suosikkini. Muuten tuo kukkalakka olisi kiva, mutta nuo kukat jää mitä ilmeisimmin miullakin koholle ja ne takertuu sitten kaikkialle :D

  1. They really stole the show! I was pleasantly surprised with these, at first I thought this was a boring collection but I stand corrected! :)

 8. Oho! Oon aina kuvitellut ettei näissä kokoelmissa oo mitään mulle, mutta tässähän oli pari ihan tosi kiinnostavaa yksilöä o.O

  Hyvät kuvat! *littipeukku*

 9. Ompa kyllä muutama niin ihana lakka, että ehkä on pakko hankkia! En yleensä hirmuisesti innostu näistä ”tylsistä” vaaleista lakoista, mutta näistä voisin useammankin hankkia. Muutenkin tuntuu, että viime aikoina kaikki nudet ja vaaleat ovat hirmuisesti miellyttäneet silmää, enää ei tee mieli lakkailla vain älyttömän kirkkailla ja huomiota herättävillä sävyillä. :)

Vastaa