Vuoden paras joulukalenteri: Lumene

Otsikossa se tärkein jo tulikin. Availin itse kolmea joulukalenteria ja seurasin monen muun kalenterin sisältöjä somen välityksellä, ja mielipiteeni on että Lumenen Nordic Beauty Advent Calendar oli paras. Kalenteri oli ulkoisesti todella kaunis, materiaaliltaan jämäkkä, hinta oli sisältöön nähden varsin järkevä ja se itse sisältö oli ihan timanttia.

Olen niin kertakaikkisen ihastunut uudistettuun Lumeneen, että harkitsin joulukalenterin ostoa heti kun sen olemassaolosta kuulin, mutta päädyin sitten laittamaan kaikki paukut elevenin järkälemäiseen kalenteriin. Joulukuun edetessä Lumenen missaaminen alkoi tosissaan harmittaa ja kun sitten kuulin että Lumenen tehtaanmyymälässä myydään loput kalenterit puoleen hintaan, piti laittaa iso pyörä pyörimään ja parin välikäden kautta sain kalenterin itselleni. Maksoin kalenterista hieman vajaat 45 euroa, mikä oli ihan poskettoman halpa hinta tästä sisällöstä.

Kasvovoiteita tuli peräti viisi, mutta onneksi olen ehtinyt nämä kaikki toteamaan tosi hyviksi! Sisu-sarjasta tuli päivävoide, Lähde-sarjasta tehovoide ja yövoide ja Valo-sarjasta päivä- ja yövoide. Lumenen matkakokoiset purkit ovat kätevän kokoisia ja sieviä. Sisutuotteita olen esitellyt tarkemmin täällä ja Lähdetuotteita täällä.

Kasvonaamioita tuli kolme; Sisun syväpuhdistava naamio, Lähteen kosteuttava geelinaamio ja Kirkas-sarjan 60 sekunnin pikakaunistaja, jota olenkin halunnut kokeilla jo pitkään mutta en ole tullut ostaneeksi.

Kynsilakkoja tuli kolme. Sävyt ovat hillittyjä ja turvallisia mutta tosi kauniita, uskoisin että kaikki päätyvät mulla käyttöön. Kalenterin ainoa ”turhake” on tuo 3-in-1 Shine eli kirkas lakka, joka on mukamas sekä alus- että päällyslakka. Yleensä nämä monta-tuotetta-samassa -jutut ei toimi missään tarkoituksessa.

Huulituotteita oli kolme; huulivoide, punainen huulikiilto ja roosan sävyinen minihuulipuna, joka pääsikin jo käyttöön ja osoittautui tosi kivaksi.

GLOW BOOST HYALURONIHAPPONESTE!!!! Jessssss mun ikisuosikki Lumenelta ja kätsyssä matkakoossa! Ostin täysikokoisen marraskuussa Tokmannin alesta ja tälle matkakoolle on varmasti käyttöä. Glow Boostin vieressä on silmänympärysgeeli, joka tuskin on mulle tarpeeksi kosteuttava, mutta testataan. 50 ml vedenkestävän silmämeikin poistoaine ei oo mulle kovin tarpeellinen mutta eiköhän toimi myös ei-vedenkestävälle meikille :) Lähde-sarjan misellivesi oli tosi kiva tuote kalenterissa, käytän misellivesiä päivittäin ja tätä en olekaan vielä kokeillut.

Meikkipuolelta tuli vielä silmämeikinpohjustaja, silmäripsiprimer ja musta kajalkynä. Silmämeikinpohjustaja oli kalenterin suurin yllättäjä sikäli, että se vaikuttaa kokolailla yhtä tehokkaalta kuin Urban Decayn klassikkoprimer! Aivan äärimmäiseen testiin Lumenen primer ei vielä ole joutunut (pitkä aika plus esimerkiksi hikoilu tai muu HC-elementti), mutta uutena vuotena silmämeikki pysyi 12 tuntia hievahtamatta paikallaan. Iso plussa ja papukaijamerkki!

Ripsiprimer on tuote jota en yleensä käytä, poislukien kaksipäiset ripsivärit. Lumenen primer kuitenkin tuo selvästi tuuheuttavan efektin ripsiin ja vaikutus on sen verran merkittävä, että minusta taisi juuri tulla primerin vakkarikäyttäjä. Vertailukohtia ei tokikaan mulla ole, mutta uskallan silti väittää että tämä Lumenen tuote on todella hyvä.

BeautyBlender oli ihan mahtava ylläri! En tiedä miten BB liittyy Lumeneen, tuskin mitenkään, mutta loistava idea laittaa meikkisieni kalenteriin. Jouluaaton luukusta tulikin sitten sopivasti Beauty Serum eli kosteuttava, hyvin ohut ”meikkivoide”. Sävynä on medium joka on kyllä mulle turhan tumma, mutta kesällä saattaisi mennä.

Kalenteri on niin kaunis katsella että vähän suretti heittää kuoret roskiin. Luukkujen avaaminen oli yhtä juhlaa kun yhdestäkään luukusta ei tullut krääsää, sälää tai muuta turhaa. Ainoastaan yksi tuote on sellainen joka ei juurikaan napannut, eli tuo kirkas aluspäällyslakka. Kaikelle muulle löytyy käyttöä ja mikä parasta, kaikki tuotteet ovat sellaisia joita oikein odotan pääseväni kokeilemaan ja käyttämään! Suorastaan kutkuttava sisältö siis. Kalenterin normihinta oli 88 euron luokkaa ja olisin silläkin hinnalla ollut kalenteriin tyytyväinen, mutta varsinkin sillä puolella hinnalla tämä oli aivan lottovoitto.

Kiitos Reetta ja Anu kun mahdollistitte mulle kalenterin saamisen ja 5/5 Lumenelle loistavasta avauksesta joulukaltsubisneksessä! Odotan innolla mitä ensi joulu tuo sitten tullessaan :)

Ja hei – toivottavasti 2018 on meille kaikille ihan parhausvuosi! :) Hyvää uutta vuotta evribadi!

EDIT ja terveiset vuodesta 2018! Vuoden 2018 kalenteri on nyt myynnissä ja sen saa napattua itselleen esimerkiksi Cocopandalta (siellä tätä kirjoittaessani alessa!), eleveniltä tai Kicksistä. Aion tilata tämän itselleni tänäkin vuonna, niin tyytyväinen olin Lumeneen jouluna 2017! <3 

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkailusta en hyödy, mutta joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission. Mahdolliset komissiot käytetään blogin palvelinkulujen kattamiseen.)

Kurkkasitko jo nämä?

17 kommenttia

 1. Joo ihan mahtava kalenteri ihan kaikesta kulmasta katsottuna, en muuttaisi mitään! Itselleni en ostanut vain siksi, että mulla jo oli lähes kaikki kalenterin tuotteet, mutta jos ei olis niin ostaisin!!

  1. Olet siis truuuu fani kun omistat jo kaiken! :D toivottavasti ens jouluna tulee joku toisenlainen mutta yhtä hyvä versio :)

 2. Siis nyt kun on nähnyt näitä Lumenen joulukalenterista tehtyjä postauksia niin harmittaa ettei tullut itselle sitä hommattua :/ tuotteet olisivat olleet käyttöön tulevia ja olisi saanut tutustua myös itselle uusiin tuotteisiin. Toivottovasti Lumenelta tulee kalenteri myyntiin myös ensi vuonna! Silloin hommaan sen varmasti itsellenikin. :)

 3. Mä meinasin antautua harmille, kun tämä jäi ostamatta, mutta nyt ajatuksella valikoimaa tutkittuani on sanottava, että on sittenkin hyvä, etten ostanut. Sisällössä kokonaisuutena ei ole mitään vikaa, mutta just mun iholle ja käyttötottumuksille tässä ei ollut 90e edestä annettavaa. Mutta samaa mieltä siitä, että kalenteri oli onnistunut avaus ja hassua olisi, jos tämä ei saisi jatkoa tänä vuonna! :)

  Itse kun pyörii akselinsa ympärillä näissä blogikuvioissa niin mietin kalenterin hintaa myös näkyvyysarvon kautta ja pohdin, voisiko se olla vähän edullisempi, mutta toisaalta bloggaajat kuluttajina ja tämän tuoma bloginäkyvyys ovat varmaan kokonaiskuvasta kuitenkin kohtalaisen pieni siivu. Mutta iso hype pyörii nykyään kalenterien ympärillä! Ennustan että seuraavaksi lyövät isosti läpi mahdollisimman ekologisesti tuotetut ja pakatut kalenterit.

  1. Totta, ihme olisi jos ekologista näkökulmaa ei kukaan huomioisi. Ja oliko yhtään 100% luonnonkosmetiikkakalenteria tänäkään vuonna?

 4. Tää oli kyllä huisin ihana kalenteri. Vaihdeltiin työkamun kanssa kuvia kalenterisaaliista aamuisin, hällä Lumppu ja mulla LF. Ens vuonna mulle kans Lumene! Toi ripsiraineri pitänee testata ja luomiraineri joutuu ultimate-testiin mun luomilla mikäli UD joskus loppuu.

 5. Tää on se minkä perään oon nyt katkerana itkenyt. Tämä ja LF kalenterit ois ollu jees, mutta tyhmänä yritin olla jotenkin järkevä enkä hankkinut YHTÄKÄÄN kosmekalenteria. Ens jouluna en oo yhtä järkevä vaan aion olla kärppänä paikalla, maksoi mitä maksoi :D

Vastaa