Snap My Dragon ja arvontavinkki

Arvatkaa kuka on kipeenä? No meikä tietysti! Joulunpyhät vietin flunssan kourissa ja nyt pääsiäisen. Oon varmaan sitten koko kesälomankin jossain denguekuumeessa. Nyt olis aikaa blogata hulluna ja lakata kynsiä, mutta jatkuva päänsärky ja ylös alas sahaava ruumiinlämpö ei edesauta noita kunnianhimoisia suunnitelmia.

China glaze snap my dragon
.

Uhkarohkeana typsynä rupesin leimaamaan kuviolla, jolla ei ole tarkoituskaan peittää koko kynttä. Olen lähinnä vältellyt sellaisia kuvioita, koska ne vaativat tarkkaa asemointia ja siitähän ei kukaan toistaitoinen tykkää. Ilmassa oli suurta urheilujuhlan tuntua, ja kyllähän mä pari kynttä jouduinkin tekemään uusiksi. Hermo ei sentään mennyt, koska olin jo valmistautunut epäonnistumiseen, mutta ihan hyväthän näistä tuli.

IMG_7832
.

Värilakan virkaa toimittaa China Glazen Avant Garden -kevätkokoelman Snap My Dragon, joka on huikaisevan ihana shimmerlakka. Lakka on paksu ja pigmenttinen, lyhyillä kynsillä voisi selvitä yhdelläkin kerroksella, minä tarvitsin kaksi. Aivan olen kuulkaa punaisiin lakkoihin nyt ihastunut, voisin lakata niillä joka päivä. Onneksi musta laatikko ei jätä mua rauhaan ja väriskaalaa on laajennettava pornonpunaisista muihinkin sävyihin.

Mutta sitten se arvonta! SanNailsin Sannu järkkää blogihistoriansa ensimmäisen arvonnan, palkinnon tarjoaa CesarsShop ja se näyttää tältä:

sannails arvontapalkinto2Palkinto jaetaan kahdelle voittajalle. Arvonta on avoinna 10.4. saakka, käykää lukemassa ohjeet ja osallistumassa täällä mikäli kiinnostuitte :)

Translation: China Glaze’s Snap My Dragon is THE red polish for me at the moment. It’s crazy pigmented and oh so beautiful :) Even stamping worked in my favor (for once). 

Kurkkasitko jo nämä?

15 kommenttia

 1. Oh my lord, ihanimmat leimat piiiitkään aikaan. Että minä sit kovasti tykästän tuollaisia toispuoleisia tai ylipäänsä kynnen tyven tavoittavia leimoja. Voit taputella itseäsi olalle, onnistuit hienosti. Nimetön vielä toimii loistavasti aavistuksen aksenttina, kun leima on suuremmalla alalla kuin muissa kynsissä! Mut sehän oli tietysti suunniteltu juttu, aye? ;)

  Ps. Arvontakommenttiisi totean, että laatu varmasti riittää, mutta kun nopeus ei :/. t. ikuinen wannabe-kynsimuotoilija :P

  1. Voi kiitos! Minäkin ihastuin tuohon kuvioon aivan kympillä, tosi kaunis. Ja kyllä, tottakai se oli suunniteltu juttu :D Tuosta nopeudesta sen verran että kai sitä nopeammin tekee toiselle kuin itselleen? Vai? En tiedä kun en ole itselleni koskaan geelejä tehny :)

   1. Joo, toki tekee toiselle nopeammin, kun voi tehdä molempia käsiä yhtä aikaa, siis toinen uunissa ja toinen työstettävänä :). Oon vaan siltikin liian hidas, kun pitäis tehdä kahdessa tunnissa hyvänlaatuiset kynnet… Nyt en ookaan nuorimmainen syntymän jälkeen tehnyt kenellekään muulle kynsiä, mut meinasin taas aktivoitua treenaamaan. Voihan se olla, että omien kynsien tekeminen on jo opettanut niin, että pystynkin tuohon kahteen tuntiin :). On meinaan omat kynnet olleet ihan parasta oppia, kun on voinut tutkailla vikoja (esim. ilmaantumista) ihan läheltä.

    1. Kahteen tuntiinko se pitää tehdä?! Herranjumala, mä oon tehnyt kymmeniä käsipareja geelejä enkä todellakaan saa perusranskistakaan alle kolmen tunnin tehtyä :D

     1. Joo, kahdessa tunnissa ranskikset ja siihen sisältyy toki perusmanikyyri alkuun. Kiirettä pitää :D! Että enää et sit vissiin ihmettele, miksen oo menny… :/.

      En muuten muistanutkaan, et sinäkin oot tehnyt geelikynsiä! Pitää tutkailla vanhempia postauksia uudestaan :).

     2. Joo en ihmettele, mä muistin että se aikaraja on kolme tuntia :S haha voi ei, pitäis kai päivittää jotain uudempiakin kuvia niistä geeleistä..

 2. Hyvin oot kyllä noissa leimauksissa onnistunut, näyttää tosi kivalle! :) En tiedä onnistuinko missaamaan tän postauksesta mutta missä laatassa tämä kuvio on?

  1. Kiitos :) Ai katos vaan, en muistanut laattaa kuumehoureissani mainita. Kyseessä on BundleMonsterin laatta BM-309 :)

 3. Nätit. Mulla on toi sama laatta, mut toi kuvio ei oo vielä päätynyt kynsille, kun se tossa laataassa ei näytä yhtään niin kivalta, ku nyt kynsillä nähtynä. Tämä täytyy korjata:o)

Vastaa