Kolme kärsimystä pääsiäisen hengessä

Heti alkuun vinkkaan, että sain viimeinkin aikaiseksi lisätä sivupalkkiin kategoriahaun sekä vapaan haun sivustolta. Ne olivat olemassa aikaisemminkin, mutta sellaisessa floating sidebarissa, joka toimi aina joskus ja jouluna. Loput ajasta se hieno kelluva sivupalkki oli tukevasti ankkuroituneena jonnekin sivun alareunaan, missä sitä oli mahdotonta käyttää. Asia on nyt siis osittain korjattu. Mun _piti_ laittaa hakukenttä oikeaan sivupalkkiin koska vasen on niin täynnä, mutta en osannut :D Pitänee konsultoida IT-tukea…

Miten mulla hurahtikin monta päivää ohi ilman että postasin? Ajantaju ilmeisesti hukkuu sairaslomalla ja lomalla. Olen oman pääsiäiseni viettänyt varsin pakanallisissa merkeissä, joskin eilinen vierähti Via Dolorosan kaltaisissa tunnelmissa. Erehdyin lähtemään oikein isolle kirkolle perjantaina ja niinpä lauantaina olikin sitten varsin kansainvälinen olo. Velloin pahoinvoinnissa, itseinhossa ja viimeistelin olotilani syömällä pitsaa ja karkkia, minkä jälkeen halusin lähinnä hakata itseäni raipalla. Pääsiäinen as it should be.

Kuvakansion syövereihin on päätynyt kolme fail-lakkausta, joita en aikonut edes julkaista. Koska itsensä rankaiseminen on kuitenkin osoittautunut varsin mainioksi pääsiäisteemaksi, julkaisenkin kaikki kolme failia kerralla. In your face minä!

Kaikki varmasti tietää ne ”omg kauhee fail” -postaukset, joissa esitellään lukijan silmiin varsin virheetön lakkaus ja ainoa joka virheet näkee, on liian itsekriittinen bloggaaja. Syyllistyn tähän itsekin. Seuraavat kuvat on kuitenkin toista maata, lupaan.

IMG_7609
HUH HUH

Niin että TA-freaking-DAA. Tässä, armaat lukijani, on se syy miksi en juurikaan maalailuja kynsille harrasta. Taidoissa on havaittavissa merkittävää taantumaa, sillä bloggausurani alkutaipaaleella onnistuin kuitenkin maalailemaan esimerkiksi aaltoja ja Pacman-pelimaailmaa ilman merkittäviä vaikeuksia.

Ei varmaan tule kenellekään yllätyksenä, että tämä UPEA kukkamanikyyri toteutui hieman toisenlaisena kuin oli tarkoitus. Lähdin maalaamaan kukkia kynsilakoilla, mikä toki oli jo virhe sinänsä, mutta akryylimaaleilla tuskin olisin tätäkään vähää saanut aikaan. Aloitin koristelut maalaamalla neitseellisen herkät mutanttikukat, minkä jälkeen lisäsin luolamiehen hakkaamia valurautakappaleita muistuttavat köynnökset. Viimeistelin lakkauksen tökkimällä epämuodostuneita pisteitä ympäriinsä ja lisäämällä maalaukset levittävän päällyslakan.

IMG_7610
.

Oon erityisen ylpeä noista pikkurillin kukista, jotka näyttää siltä kuin joku olisi istunut niiden päälle. Haluatteko tutoriaalin? No? Anyone?

Seuraava lakkaus on jatko-osa kukkamanikyyrilleni. Kukkien elinikä oli noin kolme minuuttia, jonka jälkeen aloitin alusta. Essien Off the Shoulder uudestaan kynsille, täysin epäonnistunut liukuvärjäys Color Clubin Fashion Addictilla, jonka jälkeen asettelin lähtökohtaisesti typerältä näyttäneen siirtokuvan nimettömän kynnelle. Levitin päällyslakan, joka SULATTI siirtokuvan ja se levisi tuhannen päreiksi ympäri kynttä. Lakkasin päälle Fashion Addictilla ja lopputulos on tässä.

IMG_7615
.

Elävältä haudatun siirtokuvan tarina oli siis lyhyt ja ikävä, eikä siitä paljoa jää jälkipolville kerrottavaa. Next!

Viimeinen fail ei ole niinkään tekninen, epäonnistuminen liittyy lähinnä sävyvalintaan. Ostin fb-kirppikseltä OPIn Color to Diner for -lakan, joka swatchkuvissa esiintyy kauniina punaisena shimmerlakkana. Mun vaalealle iholle sävy oli kuitenkin täysin väärä. Laitoin päälle Barielle Elle’s Spell -lakan, punaisen flakiesin, joka vain pahensi asiaa.

IMG_7759
.

Nämä kynnet sopisivat mainiosti johonkin kauhuleffaan. Näyttää siltä kuin mun sormenpäät vuotaisivat verta ja kudosnestettä. Nami nami! Molemmat lakat ovat kauniita sinänsä ja hyvälaatuisia, mutta kun sävy ei sovi niin se ei kertakaikkiaan sovi. Molemmat lakat ovat jo uusissa kodeissaan, toivottavasti uusilla omistajilla ihonsävy on lähempänä elävää ihmistä kuin zombia.

Eikö ollutkin oikein hyvän mielen postaus? Ei kestä kiittää! *oikoo orjantappurakruunuaan*

Translation: It’s pretty safe to say these manicures weren’t amongst my proudest moments as a blogger. Or as a human being for that matter. Great thing about internet is that I can share my failures with everyone whether anyone wants to see them or not. You’re welcome! *evil laughter*

Kurkkasitko jo nämä?

28 kommenttia

 1. ”Näyttää siltä kuin mun sormenpäät vuotaisivat verta ja kudosnestettä” xD Muhun tuo yhdistelmä iski kyllä ihan täysillä :D

 2. Sulosointuja luettavaksi toiselle itsesäälissä ja kärsimyksessä rypevälle! Ihanaa kuulla, että kaikilla muillakaan ei ole niin idyllinen pääsiäinen ollut, kuin FB-uutisista on lukenut ;D Eksyin myös ”kirkolle” eilen, enkä kovin uskonnollisissa tunnelmissa, henkevissä kylläkin ;)

  Minäkin kyllä kovasti pidän noista sisälmyksistä :D

  1. Oi kohtalotoveri! Tsemppiä vainoiluun, ehkä jo parin päivän kuluttua on taas normaali olo :D kiva että sisälmykset iskee!

 3. Haha, oisin tippunu sängyltä, jos en olis ollut tukevasti selälläni :D. Mies tuli kysymään, että mitä sä oikein naurat siellä (jep, nauroin ääneen :D) ja oisitpa nähny sen ilmeen, kun kurkkasi läppärin ruudulle ja siellä näkyi jotain niinkin hauskaa, kuin kynnet XD. Nokunoku, mutku nuo kukat _oikeesti_ näyttää siltä, et niiden päälle ois istuttu! :D Mulle yks tuto, kiitti ;).

  Ps. Tuliko muuten hymiöiden määrästä selväksi, että mulla on hauskaa? :D :D :D Kiitti, pus!

  1. Mitä, miehellekö ei muka kynsihauskuus avautunut? Ihme juttu :D Mun ehtona tuton tekemiselle on se, että joku sitten myös tekee tuton mukaiset EPÄONNISTUNEET kukat. Ja sun kukkapostauksen tänään lukeneena en usko että se joku olisit sinä :D pus!

 4. Kiitos päivän piristyksestä! :DD
  Täällä ollaan oltu koko pääsiäinen samoissa fiiliksissä, poikkeuksena vaan että miuun iski joku ”krapula-virus” joka on pitänyt 5 päivää sängyn pohjalla…
  Mutta oikein iloista ja herkullista pääsiäistä! ;D

  1. Hei ihan mahtavaa että joku muukin on vellonut syvissä vesissä! Mutta silti pahoitteluni krapulaviruksesta :/ Kiva että onnistuin piristämään, parempaa pääsiäistä sinne :D

 5. Pääsiäispostaus as it should be! :D

  Tässä ei välttämättä esiintynyt tämän juhlapyhän kauneimpia lakkauksia (huom. ehkä!), mutta tämä oli jälleen kerran minun tämänpäiväisen blogi-istuntoni riemukkaimpia lukuelämyksiäni. Mietin tässä jopa, että sähän voisit vaikka koostaa kuvista ja teksteistäsi KIRJAN joskus – nämä ovat sen verran monipuolisia ja piristäviä pläjäyksiä. Tekstisi on maukasta!

  Parempaa onnea tuleviin lakkauksiin. :)

  1. Totta mä kirjan teen, kunhan kaikki halukkaat kustantajat vain menevät siistiin parijonoon ensin :D Kiitos tuhannesti :) Onnea tarvitaan, nytkin pitäis kynnet lakata, mutta itseluottamus on nyt syystä tai toisesta hieman kateissa…:D

 6. Pääsiäisen kärsimysnäytelmä.
  Ei sitä pääsiäistä ihan niin kirjaimellisesti kannata ottaa.
  Eikä katsoa omia kynsiään liian kriittisesti.
  Elämä on… ;D

 7. Kuule nuo sisälmyskynnet sai mut huokailemaan ihastuksesta, aivan ihanan karmeat :D Tosin se vaan on totta, kaikki punaiste ei vaan sovi, kun on kalpea. Mutta mä käytän sitä joskus just hyväkseni, jos tahdon veriseltä/muuten vaan karsealta näyttävät kynnet, joo tiiän, sekasin ollaan!
  Kiitoksia jälleen nauruista, sun kirjotukset on aina vaan parhautta!

 8. Haluan myös tuton!

  Mutta mun mielestä noi punaiset ei ole pahat, ehkä livenä totuus on ollut toinen:) Joka tapauksessa kiitokset illan nauruista.

 9. Hei, ei nyt noin itsekriittinen saa olla.. :) Toiset ja kolmannet on varsinkin ihanat, kukkiin vaan vähän lisää harjoittelua ;) itse en saa edes tuon näköisiä, että…

 10. Tänne myös yksi tuto tallottujen kukkien kera:D Ei vaan oikeasti en kestä, kuolen kohta happivajeeseen kun naurattaa:D Elävältä haudattu decali, tallotut kukat, veri-kudosneste sormet… Voi ei, sun ilmaisukykysi on kyllä kiitettävän omaperäinen ;’DD hah, illan naurut CX mutta kivoja lakkoja kyllä kaikki! voisin jopa kuvitella pitäväni tuollaisesta punaisesta. Ja hymiöiden määrä 110% . Piste.

 11. Paluuviite: Lakka-armeija: Essiet

Vastaa