Polishers Inc.: Glitter Gradient + kilpailu

opi gaining mole-mentum

Postauksen lopussa on vinkki hauskasta kynsikuvakisasta :)

Voi että mulla on joku käsittämätön vaikeus hahmottaa aikaa ja sen kulumista. Polishers Inc -lakkaushaasteryhmän postaukset tehdään kahtena sunnuntaina kuukaudessa (keskimäärin toinen ja viimeinen sunnuntai) ja joka ikinen kerta postauspäivä tulee mulle täytenä yllätyksenä :D Nytkin paukutan näppäimistöä tuskanhiki otsalla, kun julkaisuaika on muutaman tunnin päässä ja pikkasen olis ny kiireen tuntua. Tällä kertaa sentään lakkauksen olin tehnyt valmiiksi, aina ei ole sitäkään ollut tehtynä ennenkuin puolta tuntia ennen deadlinea ja jokunen haastepäivä on lipsahtanut kokonaan ohi sormien ja silmien…mun on muuten pitänyt jo jonkin aikaa tehdä postaus mun ajankäytön haasteista ja nykyisestä elämäntilanteesta, mutta ironista kyllä, en ole ehtinyt. Pitänee laittaa seKIN asia alati pitenevälle to do -listalle.

Tällä kerralla aihe oli, luojan kiitos, tosi helppo eli glitter gradient. En ole tehnyt glitter gradientia pitkään aikaan ja aika ei olisikaan riittänyt mihinkään ”maalaa kynsillesi kuuluisia Salvador Dalin teoksia” -aiheeseen (taidoistahan se ei tietenkään olisi jäänyt kiinni), joten olin vallan tyytyväinen. Valitsin kokeilemattomien lakkojen joukosta Essien Stones ’n’ Rosesin ja OPI:n riekaleglitterin nimeltä Gaining Mole-mentum.

I’m really struggling with time nowadays because I’ve got a million things to do so it’s a small miracle I could participate with today’s Polisher’s Inc challenge! Thank God the theme was simple enough: glitter gradient. I haven’t done a glitter gradient mani in ages so I really appreciated this theme!

opi gaining mole-mentum
.

Lakkausidea on suvereenisti kopioitu Elliltä, joka toinen @newlypolished -Instagramtilin duosta. Elli käytti omassa Lakkauksessaan OPI:n Don’t Bossa Nova Me Aroundia pohjasävynä, mutta minä halusin tyhjentää mustaa laatikkoani edes vähän, joten siksi valitsin tuon Essien. Stones ’n’ Roses on uusimmasta Resort -pikkukokoelmasta josta mun ei pitänyt haluta yhtään mitään, mutta taas kerran lakkojen näkeminen livenä Cesarsilla sai mut sortumaan ja ostin kaksi lakkaa (Suite Retreat oli mun toinen valinta). Stones on tuollainen persikkapinkki eli käytännössä siis kirjolohen värinen. Tykkään, fisufiiliksistä huolimatta. Koostumus oli yllättävän kiva, ohuellakin sudilla sain tasaisen ja peittävän pinnan kahdella helpolla kerroksella.

The idea for this mani is from Elli / @newlypolished on Instagram. She used OPI Don’t Bossa Nova Me Around with OPI Gaining Mole-mentum but I opted for Essie Stones ’n’ Roses (mainly because I’m desperately trying to get through my untrieds!). Stones ’n’ Roses is a salmon pink creme with good formula and it needed only two coats for an even and opaque result. 

essie stones n roses

Gaining Mole-mentum on tuliainen ystävältä enkä ensin millään keksinyt miten sitä kannattaisi käyttää, joten Instainspis tuli tarpeeseen. Lakassa on kultaisia, hopeisia ja punakultaisia ohuita riekaleita, jotka paksuudeltaan ovat lähimpänä foliota ja siksi jäävät pääosin mukavan litteästi lojumaan pitkin kynnen pintaa. Osa kuitenkin jäi pikkasen reunoilta törröttämään, vaikka päällä oli sekä pikakuivattaja että OPI:n mattapäällyslakka.

Gaining Mole-mentum was a gift from my friend so it has a lot of sentimental value for me :) It has gold, silver and rose gold glitter shreds suspended in a clear base. I applied it with a cotton swab and topped it with OPI Matte Top Coat. 

.
.

En nyt ihan hurraahuutoja hoilottanut kun lakkaus valmistui, mutta olen mä pakon edessä näillä nyt viisi päivää jo huidellut. Nyt menen jatkamaan raivokasta siivoamista, sillä asuntonäyttö on ihan kohta. Jep, myyntiin meni kämppä ja nyt sit sormet ja varpaat ristissä toivotaan että joku tämän haluaa ostaa :) ….ja että meillä on jokin paikka minne muuttaa mikäli niin käy :D mut sitä odotellessa voitte käydä kurkkaamassa alla olevan linkin takaa muiden ryhmäläisten glitterliukupostaukset!

JA se kilpailuasia mistä otsikossa vinkkasin: Purkkimafian Instassa käynnistyi tänään kynsikuvakilpailu, jossa minä olen yksi ”tuomareista”! Kekseliään kynsikuvan napannut voittaja saa lunastaa CesarsShopista itselleen haluamansa Picture Polishin tai F.U.N Lacquerin lakan. Käykää tavaamassa tarkemmat ohjeet Instasta, @purkkimafia. Kilpailu päättyy jo 31.5. joten kipin kapin!

Well, this isn’t my favorite mani of the year (the gradient effect was pretty hard to achieve with those glitter shreds..) but at least I managed to participate! :D Click the link below to see what the other ladies have created :) 

Kurkkasitko jo nämä?

15 kommenttia

    1. ”Koristelu” on kyllä näistä kynsistä aika overstatement :D mut joo, kauheasti hinkuisin vanhaa lakkausrytmiäni takaisin mutta ehkä kohta…

  1. Glitter ja mattalakka- match made in heaven <3 mullekin vois kertoa jotain ajanhallintavinkkejä, ajelin just autolla ympäri tamperetta että saan lapset nukahtamaan riittävän ajoissa, tällä mammalla alkaa nimittäin yt:t töissä _just_. Tsemppiä asuntokaupoille, toivo sä vastaan että saan pitää työpaikkani :D

  2. Mä tykkään näistä <3 Luulen, että tuo lohenpunainen lakka pääsee täyteen oikeuteensa juuri noin matattuna ja noi glitterinriekaleet on vaan just niin täydellisen sopivat!

  3. Hämmentävää miten hyvältä mattakynnet näyttävät MUILLA. Ei mulla vaan. Noi glittersirpaleet näyttävät jotenkin huolestuttavan teräviltä, mutta eivät vissiin ole sitä :)

Vastaa