Morning Comes

Tässä on nyt ollu niin paljon kaikkea hässäkkää, että en ole muistanut ollenkaan hehkuttaa sitä, että me lähdetään IT-tuen kanssa Ranskaan lomalle! Enää muutama päivä ja Riviera kutsuu! En voi tarpeeksi painottaa kuinka tarpeeseen loma tulee. Töissä on ollut ihan hullua. Taas hyvistä aikeistani huolimatta en ole toistaiseksi ehtinyt ajastaa postauksia ollenkaan lomaviikon ajaksi, mutta ehkä ihme tapahtuu ja jostain tulee vuorokauteen jokunen tunti hetkellisesti lisää. Tai ehkä jopa postaan Ranskasta, kuka tietää.

Cadillacquer Morning Comes
Cadillacquer Morning Comes

Hieman kyllä huolestuttaa se, että en ole ollenkaan muistanut juoda viiniä päivittäin ja siten nostaa toleranssia Ranskan vaatimalle tasolle…noh, vielähän tässä on muutama päivä aikaa juoda lasillinen aamupalalla, välipalaksi, lounaalla, välipalaksi, iltaruualla, muuten vaan, iltapalaksi ja yömyssyksi. Enköhän mä sitten pärjää :D

.
.

Lievää alkoholisoitumista odotellessa lakkasin kynnet yhdellä mun uusista Cadillacquereista. Kyllä, tilasin kasan lisää, hupsista. Ensimmäisenä esittelyyn tulee tämä mulle kovin epätyypillisen värinen Morning Comes.

.
.

Morning Comes on kaunis, harmahtavansininen crelly, jossa on valkoisia ja sinisiä kuusikulmioglittereitä. Lakka on ohuempaa ja heikommin peittävää kuin mun aikaisemmat Cadillacquerit, joten tällä kertaa alle laitettu creme tuli tarpeeseen. Lakkasin kynsille yhden kerroksen Essien Lapiz of Luxurya ja päälle kaksi paksuhkoa kerrosta Morning Comesia. Essie taittoi lakan sävyä hiukan sinisemmäksi kuin se oikeasti on, todellisuudessa Morning Comes taittaa enemmän harmaaseen.

.
.
.
.

Leimasin Konadin vaaleansinisellä leimauslakalla keskariin ja nimettömään huituloita, jotka yhdessä lakan sävyn ja glittereiden kanssa toivat mieleen vähän vedenalaista tunnelmaa – vaikkapa Rivieran kirkkaat vedet ;) Kuva on BundleMonsterin laatasta BM-406.

.
.

Suututteko te, jos en ehdi ajastaa postauksia? …vai oletteko helpottuneita? :D

Translation: I’ve been so stressed out lately that I haven’t even remembered to flaunt about our trip to France! In a few days I’ll be enjoying wine French cuisine and wine beautiful scenery.. can’t wait! Thinking of beaches and clear waters of Cote d’Azur I reached for Cadillacquer Morning Comes. The polish has some underwater feel to it, very pretty and ethereal somehow. Morning Comes is a grey-leaning blue crelly with blue and white glitters in various sizes. It’s a bit more sheer than the previous Cadillacquers I’ve tried so I put one coat of Essie Lapiz of Luxury underneath and used two generous coats of Morning Comes. Essie tinted the shade a bit more towards blue than it actually is, really it’s more grey-leaning than my pictures show. I wanted to emphasize that underwater feel so I stamped seaweed -type of image on my middle and ring finger. I used BM-406 and Konad special polish in light blue. Thanks for visiting :)

Kurkkasitko jo nämä?

20 kommenttia

 1. Oih, kun nämä ovat kauniit <3
  Voisin jopa itse harkita moisia kynsille, enkä voi yleensä sietää sinistä omilla nakeilla sitten millään.

  1. Kiitos :) Sama mulla sinisten kanssa, mutta oon sinnikkäästi siedättänyt itseäni siihen väriin ja hyvin sujuu :D

 2. Hienoa nähdä sinistä täällä! Mä sanoisin tähän jotain hienoa, mutta pienen räkätaudin jälkeen mun pää vaan kumisee tyhjyyttään. Mä yritän enemmän sun seuraavaan postaukseen, jos niitä postauksia nyt sitten tulee loman aikana =P Hyvää lomaa!

 3. Tän kokoelman lakoissa taitaa olla kaikissa vähän ohuempi koostumus mutta nättejä ovat kuin penteleet, tämäkin. Miksi mulla ei ole tätä?? Where Is Carl kelpaisi myös ja Dollhouse ja ja ja.

 4. Ei me ehkä mitään kommenttilakkoa ruveta pitämään, vaikka muutamaan päivään ei saataskaan postausta. Ollaan vaan tosi kateellisia. Möf. Tahtoo loman.
  Ps. Se on kaunis ja leimaukset meni ihan nappiin :)

 5. Oi aivan ihanat kynnet. Ja nätti lakka. Sä oot kyllä saanut mun Cadillacquerin himotuslistan ihan liian pitkäksi… :D

 6. Tooosi kauniit ja siniset lakat on yhtiä mun lemppareita heti mustien ja hopeiden jälkeen, mutta niin kuin värilakoista :D Tosin mulla ongelma näiden vaaleiden sinisten kanssa, niissä pitää aina olla sitä jotain mikä iskee.

  Ihanaa lomaa teille, ENJOY! :)

  Ja pirulainen jos ei postausta tuu, niin…sun lakat katoaa ;D

  1. Kiitos! Joo, tummat siniset on mullekin helpoimpia. Semmonen periwinkle-keskisininen on vaikein.

   Kiitos paljon, will do! :)

Vastaa