Money Well Spent: Biozell tekstuurisuihke

Money Well Spent on postaussarja, jossa nostetaan esiin erityisen erinomaisia, itse ostettuja tuotteita. Hintataso vaihtelee, mutta yhteistä tuotteille on se, että ne ovat olleet joka pennin väärtejä. 

Pitkästä aikaa Money Well Spent -sarja saa täydennystä! Tällä kertaa on lyhyestä virsi kaunis. Biozellin tekstuurisuihke tuli mulle Livboxista ja on ensikokeilusta saakka ollut jokapäiväisessä käytössä.

.
.

Jotenkin huolimattomasti ensin katsoin että kyseessä oli suolasuihke enkä kiinnostunut yhtään, koska suolasuihkeita on kaappi puolillaan. Meni luvattoman pitkään että ymmärsin ihan tavata mitä purkin kyljessä lukee :D

.
.
.
.

Tekstuurisuihke tuo hiuksiin ihan käsittämättömän paljon nostetta, tuuheutta ja rakennetta. Ihan sama kuinka päätä myöten kuontalo menee, suihkeen avulla sen saa tuuheaksi. Mikä parasta, suihke ei näy hiuksissa valkoisena ja on tosi hienojakoista. Suihkuttelen tekstuurisuihketta hiusten tyveen, pöyhin vähän ja siinä se. Tulos kestää oikeastaan koko päivän ja suihke myös hillitsee hiuspohjan rasvaisuutta eli toimii vähän kuivashampoonakin samalla. Tuoksu on mieto ja raikas eikä jää ympärille leijumaan. Ja hei, tämähän ei myöskään maksa juuri mitään! 100 ml matkakoko, joka mulla tässä kuvissa on, maksaa jotain vitosen luokkaa ja on saatavilla ihan päivittäistavarakaupoistakin. Ihan 5/5, sanon ma. Pikkupullo on ihan loppumaisillaan jo, ja seuraavaksi ostan kyllä sen ison pullon!

Onko tuttu tuote?

Translation: Flat hair no more! Biozell Texturizing Spray lifts your hair to new heights :)

Kurkkasitko jo nämä?

21 kommenttia

  1. Mun piti mennä kaivelemaan laatikoita ja katsoa onko mullakin tämä. Löytyihän se tuolta laatikon pohjalta, enkä ole varmaan kertaakaan käyttänyt! Kuulostaa kyllä niin hyvältä, että kokeilen heti huomenna. Vähän volyymiä hiustyveen olisi oikein hyvä!

  2. Mä niin haluun kokeilla tota. Oon yrittänyt etsiä sitä Turun kaupoista, mut en oo viel löytänyt mistään. Oon käynny kattoos anttilasta, stockmannilta ja sokoksesta, mut ei vaan ole.

    1. täh aijaa! Onhan tää uusi tuote, mutta luulis että näkyis jo kauppojen hyllyillä. Itse ostin juuri ison pullon Minimanista ja Prismassa oli kans!

  3. Ei ole tuttu, mutta lähden kyllä heti tänään vielä metsästämään tätä.. Kuulostaa just siltä mitä tarvitsen. =)

Vastaa