Uudenlainen hiuspuuteri: Puff Me

Nyt on lyhyestä virsi kaunis, sillä käsiini on päätynyt hyvä ja helposti selitettävä tuote. Sain testattavakseni suihkutettavan hiuspuuterin, joka on niittänyt mainetta maailmalla ja ihan syystä.

Puff Me on yksinkertaisuudessaan todella nerokas. Markkinoilla on ollut jo pitkään hiuspuutereita sekä tekstuuria antavia suihkeita, ja Puff Me on yhdistänyt ne kaksi. Kun luin kuvauksen suihkutettavasta hiuspuuterista, oletin ilman muuta että kyseessä on sellainen tekstuurisuihke kuin Four Reasonsin Hair Powder, Biozellin Texture Spray tai Moroccanoilin Dry Texture Spray ja ajattelin, että tuskin on Moroccanoilin voittanutta.

Lähtöoletukseni olikin väärä, sillä Puff Me on koostumukseltaan samaa hiuksenhienoa, talkkimaista puuterijauhetta kuin perinteiset hiuksiin ripoteltavat puuterit. Ylläolevassa kuvassa näkyy kaksi sellaista, toinen Keunelta ja toinen Osikselta. Talkkimainen puuteri antaa todella jykevän pidon mm. tupeerauksiin ja kampauksiin, mutta mulla ne on jääneet vähälle käytölle, koska puuterijauheen tasainen ripottelu hiuksiin on työlästä ja vaikeaa ja pahimmillaan näyttää siltä, että on viettänyt edellisen yön jossakin 80-luvun kokaiinibileissä (joo, olen katsonut viime aikoina paljon muun muassa Narcosia Netflixistä).

Puff Me ratkaisee tämän ripotteluongelman, sillä siinä on nerokas pumppusuutin, joka tuhauttaa hiuksiin puuterin tasaisesti parilla painalluksella. Puuterin voi annostella joko ihan hiusten tyveen tai sitten laajemmin koko kuontaloon, riippuen kuinka kaukana pumppua hiuksista pitää. Puff Me tekee hiuksista suorastaan natisevan tuuheat ja jämäkät, ja mahdollistaa kaikenlaiset kampaukset ilman pelkoa liukkaiden hiusten karkailusta. Minähän en tietenkään mitään kampauksia osaa tehdä, mutta jos teilläkin on tapana sutaista hiukset huolettomalle suttunutturalle, Puff Me:n avulla nutturasta saa ihan jäätävän tuuhean eikä sinne sekaan tarvitse pinnin pinniä laittaa. Huikeeta! Pitkiin, auki oleviin hiuksiin tämä ei minusta niin hyvin sovellu, koska hiukset näyttävät helposti aukinaisina vähän likaisilta. Kiharakampausten alle tämä sopinee, mutta ei siihen mihin tekstuurisuihkeita käytän (eli siihen että aamulla suihkin hiuksiin vähän nostetta ja tukea ja annan olla sellaisenaan auki). Lyhyempiin hiuksiin toimisi varmasti.

Molemmille on siis paikkansa, spraymallisille ”puutereille” sekä tälle Puffille, mutta nuo ripoteltavat versiot Puff Me pesee ihan 100-0. Lettikampauksiin tämä on ihan ässä, eikä edes värjää hiuksia sameiksi tai valkoisiksi. Pullokin on kätevän kokoinen ja mahtuu vaikka käsilaukkuun. Todella tervetullut uutuus! Tätä söpöä pinkkiä arjen sankaria saa tilattua ainakin eleveniltä sekä idHAIRin nettikaupasta ja Helsingin myymälöistä.

(Tuote saatu. Postaus sisältää mainoslinkin, jonka klikkailusta en hyödy, mutta jonka kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission. Mahdolliset komissiot käytetään blogin palvelinkulujen kattamiseen.)

Translation: No more difficult hair powders, this baby has a handy nozzle that spreads the powder evenly to your hair with just one push. Thumbs up! (press sample.)

Kurkkasitko jo nämä?

10 kommenttia

  1. Tää on mulla ostoslistalla, vaikka en olekaan aivan varma onko nitisevän rapsakka pito mun hiuksille se paras mahdollinen ominaisuus :D

  2. Olen vannoutunut Osiksen mustan puuterin käyttäjä, just tuon mikä kuvissasi on. Ripottelussa on oma haasteensa, mutta siihenkin on harjaantunut. Äskettäin huomasin samaisen Osiksenkin olevan myynnissä tuollaisessa purkissa kuin Puff on. Sitä olen ennättänyt vasta kokeilemaan, niin ei ole paljoa käyttökokemusta. :)

    1. Aijaa! Oispa kiva tietää onko Osiksen versiossa ja tässä jotain eroja. Pitää ehkä ostaa se kokeiluun jos tulee vastaan.

  3. Ostin viimeisimmällä kampaajareissulla Osiksen pumppupullossa olevan hiuspuuterin. Ja se todella hoitaa hommansa mielettömän hyvin!! Paljon parempi kuin ripoteltava hiuspuuteri. Mutta tuossa Osiksen versiossa tuoksu on jotenkin erikoinen… Ripoteltavassa ei juurikaan edes tuoksua ole. Onko tuossa Puff Me:ssa tuoksua?

  4. Ostin viimeisimmällä kampaajareissulla Osiksen pumppupullossa olevan hiuspuuterin. Ja se todella hoitaa hommansa mielettömän hyvin!! Paljon parempi kuin ripoteltava hiuspuuteri. Mutta tuossa Osiksen versiossa tuoksu on jotenkin erikoinen… Ripoteltavassa ei juurikaan edes tuoksua ole. Onko tuossa Puff Me:ssa jotain tuoksua?

Vastaa