Minttusalama

Olen pantannut tämän postauksen pääroolissa esiintyvää lakkaa jo hyvän tovin, sillä ajattelin odottaa aurinkoista kevätpäivää ja saada siten hienot valokuvat lakan holoefektistä. Aurinkoisten kevätpäivien sisään sainkin sitten lumisadetta, pakkasta ja liian pitkiä työpäiviä. Prkl. Sormet syyhysi päästä käyttämään lakkaa, joten valolaatikkokuviin on jälleen tyytyminen.

ilnp a touch of mint
.

Kyseessä on ILNP:n A Touch of Mint, siniseen taittava minttu, lisänä hento lineaarinen holoefekti. Minttuholo, tajuatteko?! Tunnetusti ostan lähes kaikki minttulakat mitä ikinä vain julkaistaan, eikä pienet holohommat ole koskaan minttuja huonontaneet. Varsinkin kun niitä minttuholoja on tehty todella, todella vähän.

.
.

Kuten kaikissa minttulakoissa, tässäkin on vikansa. Väri on ihana, laatu on tosi hyvä ja levittyvyys erinomaista – mutta kuvissa on _neljä_ kerrosta lakkaa. Kolmella olisi pärjännyt, jos olisin alusta saakka lakannut reiluilla kerroksilla. Sen sijaan rupesin nyhväämään semmosia virsikirjan sivujen ohkaisuusluokkaa olevia höntyläkerroksia, siksi neljä. Mutta kyllä kolme paksua kerrostakin olisi liikaa.

.
.
.
.

Aionko siis myydä lakan alta aikayksikön? EN! En suostu! Tämä on ihana! Katsokaa nyt tuota kevyttä holohuntua makrokuvassa, ah ja voih. Oikeasti holoefekti näkyi huomattavasti enemmän sitäpaitsi. Selittelyn makua, tiedän. En vain suostu ajattelemaan järjellä koska minttuholo.

Laitoin nimettömään kynsivinyyliaksentin, tällä kertaa salamakuvion. Yleensä yhdistän minttuun aina valkoista, joten tsemppasin tällä kertaa ja tehostin minttulakkaa mustalla. Nimettömässä on yksi kerros OPI:n 4 in the Morning -satiinilakkaa. Muissa kynsissä on niitit.

.
.

Niitit on kiinnitetty sillä hemmetin kynsiliimalla. Joo, oikeastikin heitin sen pullon roskiin, mutta muutamaa päivää myöhemmin mua odotti postilaatikossa uusi pullo samaa tavaraa, olin nimittäin unohtanut tilanneeni liimaa LISÄÄ Born Pretty Storesta. Can I get a facepalm everybody? Huoh. Ne jotka seuraavat mua Instagramissa, ovat jo nähneet mun ratkaisun kynsiliiman käytön riskeihin. Se on tässä:

.
.

Älä edes kuvittele enää kaatuvasi, biaaatch! Toi purkki on lasia ja painaa sen verran, ettei sitä reilullakaan tönäisyllä saa kumoon. Liiman lisäksi purkissa majailee myös pumppupullo kynsilakanpoistoainetta, joten vastamyrkky on lähellä. Voitte varmaan kuvitella sen sadistisen naurun, joka kuului kun teippasin pulloa paikoilleen…

.
.

Loppuun vielä Cesarsshopin alevinkki, joka Facebookissa onkin jo pyörinyt monessa ryhmässä:

.
.

Siitä sitte shoppailemaan, tarjous on voimassa 23.3. saakka :) En hyödy klikkauksista tai ostoksista.

Translation: I’m notorious for buying all the mint polishes that I can get my hands on. Add holo to that and I’m powerless. Fortunately for my wallet there aren’t a lot of mint holos out there (WHY? I need me some mint holo!). This is ILNP A Touch of Mint, polish I’ve been lemming for ages. The blue-leaning mint shade is to die for and as always, ILNP formula did not let me down. However I would’ve liked A Touch of Mint to be more opaque. Pictures here show four very thin coats. With thicker coats I could’ve gotten away with three though. The accent nail was done with OPI 4 in the Morning and lightning shaped Nail Vinyls. Studs are from eBay. If you’re wondering about that one picture with a glass jar and some tape madness, it’s just my way of making sure that nail glue will never ever tip over ever again. Ugh!

Kurkkasitko jo nämä?

25 kommenttia

 1. On kyllä superkaunis lakka, vaikka vaatiikin turhan monta kerrosta peittääkseen. Ja kiitos aamun nauruista, tuo teippiteline on mahtava. :D :D

  1. Niinpä :) Haha, oon ite kans aika vaikuttunut omasta ideastani…erityisesti toi visuaalinen ilme on huikaiseva :D

 2. Ihana lakka! En oo hetkeen nähnyt mitään yhtä kaunista. Kiitos myös aamun hymystä. Oksettaa henkisesti hieman kun oon lähössä reissuun yksin ja ei oksettanu ollenkaan kun luin tätä postausta :D :D :D

  ps. Toivottavasti et enään tuu kohtaamaan liiman kanssa ongelmia :D

  1. Kiitos :) Toivottavasti sun reissu menee hyvin!

   Kyllä mä nyt kaikkeni oon tehny että jatkossa sujuis liimailut turvallisesti :D

 3. Upeat kynnet! Haha, voihan liima :D Itse onnistuin viimeksi liimaamaan purkin pöytään kiinni, ei kaatunut silloinkaan!

 4. Uuuhhh.. nää on NIIN makeet! Mutta neljä kerrosta? NELJÄ KERROSTA? Mikään lakka ei ole neljän kerroksen arvoinen :P

  Ja toi lasipurkki sai mut taas tyrskähtämään. Ihan huippu :D

 5. HEI! Onks tää SE lakka josta huudettiin kilpaa kynsikirpan huutiksessa ja sä veit tän?? :o HMH! Taidanpa tänään lakata Vespalla. ;D

  PS. Upeat kynnet. Ja HAH, siitäs sait kynsiliima! IN YOUR FACE!

 6. Voi kökkö, neljä kerrosta? :( Eipä silti, en minäkään myisi, han älyttömän nätti lakka. Miksei me olla vielä tilattu niitä kevätholoja??

   1. Ei me olla sovittu mistään tilauksesta, ollaan vaan puhuttu että ne ILNP:n kevätholot houkuttais…postarit on ilmaiset yli 50 dollarin tilauksissa, ja lakat on 10 doltsua kipale, joten en tiiä kannattaako tehä yhteistilausta koska tullit…hmm.

 7. Tämä minttuhan on ehdottomasti kevätväri! Itse lähdin etsimään enemmän turkoosia, mutta ei kyllä tärpännyt. Onnistuin ostamaan tismalleen saman värin kuin mitä mulla jo oli. =(
  Noin niitit on ihan valtavan ihania. Mä haluan kanssa! Mikään ei ole hienompaa kuin valkoiset niitit!

  1. Niin on, aina keväisin sekoan mintusta! Pöh voi harmi, dupen ostaminen on NIIIIIn ärsyttävää! Mikä se lakka oli?

   Mä tykkään kans valkoisista niiteistä, harmi että niitä on paljon vähemmän tarjolla kuin värikkäitä tai hopeisia :(

   1. Se oli Essien Where’s My chauffeur, joka on kyllä valitettavasti todella, todella lähellä China Glazen For Audreyta =( Etsin jotain kirkasta turkoosia, ehkä enemmän siniseen taittavaa kuin minttua.

  1. No niin, sano muuta…ehkä laitan ens kerralla peittävän cremen alle tai sit vaan suosiolla paksumpia kerroksia.

Vastaa