Hit the waves

Olen lukenut The Nailasaurus -blogia jonkin aikaa ja oon koukussa. Jos ette oo vielä tutustuneet kyseiseen blogiin, suosittelen lämpimästi. Kerrankin jotain muuta kuin Hello Kitty -kynsiä, strasseja ja glitteriä…:) Selailin äimistyneenä bloggaajan kynsitaiteiluja muutaman päivän ja aaltokynsiä päätin koittaa itsekin, kun tuli kerran luvattua että treenaan vapaalla kädellä maalaamista.

waves nail design
surf’s up

wave nail art

Aaltokuvioille on syynsä, lähen nimittäin keskiviikkona päiväristeilylle Tallinnaan parin kaverin kanssa. Kattelin just että OPIn, China Glazen ja Essien lakat on paljon halvempia Tallinnassa kuin Suomessa, joten pitänee ottaa tyhjä matkalaukku mukaan kynsilakkoja varten :D Voi olla että lähtee homma aavistuksen lapasesta siellä.

Mutta takas näihin kynsiin. Pohjalakkana Rimmelin LycraPro Aqua Cool, aalloissa Maybelline Midnight Blue, China Glaze Aquadelic, H&M U Must Have This, Flormar KoneHelsinki Holographic ja Mavala White. Maalasin aallot eyeliner-siveltimellä, vaahtopäät töpöttelin meikkisienellä.

tarvikkeet

Lopputulos ei aivan ideaali ollut, mutta kelpaa. Tätä lakkausta olis kiva harjoitella vielä jonkun muun kynsiin, vasemmalla kädellä lakkailu ei ollut erityisen helppoa…

oikea käsi

Translation: I’m hooked on The Nailasaurus, a great nail art blog with innovative nail art designs. Finally something different than glittery Hello Kitty -nails :) I spotted this gorgeous wave design while reading Nailasaurus’ older posts and I just had to give it a go. I’m going on a day cruise to Tallinn on Wednesday so what’s more appropriate than waves? I freehanded the waves with 5 different nail polishes using a eyeliner brush and used a make-up sponge to create the break of the waves. I’m not completely satisfied with how these nails turned out but they are good enough to keep and I adore this design! I should practice this to someone else since painting with my left hand was a friggin nightmare…

Kurkkasitko jo nämä?

2 kommenttia

Vastaa