Glitter diamonds

Mulla on ollut todella hyvä kuukausi Fb:n kynsikoristekirppiksellä, jostain syystä ihmiset on halunneet luopua aivan ihanista lakoista! En näköjään osta kynsilakkoja enää mistään muualta.

Orlyn Charged Up on yksi uusimmista hankinnoista.

orly charged up

Oon huomannut pitäväni Orlyn lakoista melko paljon, enkä vähiten jämäkän siveltimen ja silikonisen korkin vuoksi. Sivellin on tosin jokseenkin ohut, mutta mun minikynsillä se ei juuri haittaa. Omat muutamat Orlyni olen ostanut joko Facebookista tai Tallinnasta, joten nettikauppojen hintoihin en juuri ole perehtynyt. Vielä.

Tämä uusin Orly oli koostumuksensa puolesta kyllä pienoinen pettymys. Kuvissa on kolme kerrosta, eikä tulos ollut siltikään aivan täysin peittävä. Se on anteeksiantamatonta näin tummalle lakalle. Neljättä kerrosta en suostunut enää lisäämään, sen sijaan lykkäsin kynsille sinisiä irtoglittereitä. Sinivioletin lakan ja sähkönsinisten glittereiden yhdistelmä oli oikein toimiva.

glitter diamonds

Kynsillä siis pieniä sinisiä glitter diamondeja (suomennos?) sekä isompia kuusikulmaisia glittereitä. Kostutin pienen eyeliner-siveltimen kirkkaaseen päällyslakkaan ja nostelin sillä glitterit kynnelle. Lisäsin glitterit siinä vaiheessa, kun kynsilakka oli vielä tahmeaa, muttei märkää. Sitten vain päälle pari kerrosta Seche Viteä ja valamis! Helppoa ja kivutonta.

Leikkasin muuten kynnet lyhyemmiksi hetken mielijohteesta. Kynnet oli sen verran pitkät, että alkoivat jo kasvaa vinoon joka ilmansuuntaan, mikä on sietämätöntä. Nyt mua kuitenkin jo vähän kaduttaa..lyhensin ehkä vähän liian reilulla kädellä. Mulla on varastossa vielä muutamat kuvat pidemmistä kynsistä, joten nämä postaukset tulee vähän väärässä järjestyksessä. En kuitenkaan malttanut olla postaamatta näitä kynsiä jo tänään, koska tänne eteläiseen Suomeen saatiin tänään ensilumi ja nämä kynnet oli sopivan talviset :)

P.s. Tilannetiedotus: se alkuperäinen teepussipaikka pikkusormen kynnessä on edelleen paikallaan ja pysyy siinä varmaan maailman tappiin saakka. Alkaa jo huolestuttaa etten pääse siitä koskaan eroon :D

Translation: Here’s one of my newest buys, Orly Charged Up. I really like the color, but the formula definitely leaves room for improvement. Although this polish is dark, it’s still quite sheer. I did three coats and it still wasn’t opaque. Instead of putting on fourth coat I added some blue glitter diamonds and hex glitters and really like the end result! I applied these glitters using eyeliner brush and some clear top coat.

Kurkkasitko jo nämä?

8 kommenttia

 1. Mulla ei oo FB-profiilia, joten en pääse myöskään osallistumaan kynsikirppiksen ihanuuksiin. =(
  No mut lohdutukseksi tilasin kolme lakkaa eBaysta… Ja pitäs tehä tilaus Ameriikan mantereelta, ennen ku ChG hinnat nousee ja ennen ku tulliraja laskee. =)
  Kyllä se teepussipaikka sieltä ajastaan kasvaa yli, hyvä vaan, että se pysyy, ni sun ei tartte sitä kynttä olla jatkuvasti korjaamassa.

  1. Totta, tullirajojen paukkuminen kuumottelee mullakin mielessä aina välillä. Toistaiseksi oon kuitenkin tehny niin hyviä löytöjä naamakirjasta, että tilauksia rapakon taa en oo tehny enää piiiiitkään aikaan. Ja kuvittele, eBay on mulle edelleen tuntematonta aluetta. En oo koskaan tilannu sieltä mitään!
   Juu, hyvähän se on että paikka pysyy. Tein vaan siitä paikasta niin suuren, että peittää puolet kynnestä. Sen kasvua pois saa siis hetken odotella :D Paikan reunat on rispaantuneet silleen et lakan alta näkyvät tosi selvästi, mutta niitä on vaikea viilata ilman että raatelee omaa kynttä siinä samalla…on tää vaikeeta hei :D

   1. No kellää ei oo kyllä niin vaikeeta ku sulla. Ymmärrän kyllä ton rispaantumisnäkökannan, ei oo varmaan kiva juttu se. =)
    MITÄ ??? Et oo tilannu eBaysta mitään ???
    OMG !!! Olen järkyttynyt… Sieltä sitä vasta löytääki kaikkee ihanaa, mitä ei tienny tarvitsevansa… ;DDD

 2. Ihanat kynnet! Ois ollu kiva, jos ois ollu yks vähän kauempaa otettu kuva, niin ois nähny vielä jotenki paremmin miltä kynnet ”käytössä” näyttää. Uutisiaaa! Ostin tänään lasiviilan! Tietenki sellasen, jossa on Swarovskin kristalleja :))

  1. Kiitos :) joo oikeassa olet tuon kuvajutun suhteen. Mietin itse samaa, mutta siinä vaiheessa olin tietty kerenny jo ottaa lakat pois…noh, ostin lisää glitter diamondeja kirppikseltä viidessä eri värissä, joten eiköhän tämmösiä kynsiä tuu vielä lisää ”muutamia” :D Haha onnea lasiviilasta, mulla ei oo kristalleja omassani mut pinkki strassisydän löytyy kyllä! :D

 3. Mistä tollasta ’glitterijuttua’ saa?? Oon kiertäny kaikki kaupat läpi huonolla menestyksellä:( ja mikä toi teepussijuttu on:o toimiiko hyvin? Mulla lohkeilee kynnet usein niin syvältä ettei sitä voi leikata enkä tiiä mitä tekisin…

  1. Mä olen ostanut omani Facebookin Kynsikoristekirppikseltä (ylläri), siellä on lähes aina erilaisia glittereitä myynnissä, suosittelen liittymään :) Suomalaisista nettikaupoista ainakin CesarsShop (http://www.cesarsshop.fi/koristelutuotteet-c-55.html) ja Mimax (http://www.mimax.fi/kynnet-nail-art-glitter-c-51_205.html) myy niitä, molemmat luotettavia kauppoja :) Teepussipaikka on siis yksinkertaisuudessaan sellainen, että leikataan pieni pala teepussista ja liimataan se kynteen kynsiliimalla tai pikaliimalla. Sitten varovasti viilataan kynsiviilalla siitä paikan päältä ja reunoilta ettei ole kovasti koholla kynneltä. Todellakin auttaa ja PYSYY. Mulla lohkesi pikkurilli ihan älyttömän syvältä, ja sama teepussipaikka on killunut tuossa jo useamman viikon, vaikka vaihdan lakatkin monta kertaa vkossa. Aina vähän kerrallaan viilailen pois kynnen kasvaessa :)

Vastaa