Tervetuloa!

Heippa! Onko siellä ketään? Ette usko kuinka helpottunut olen siitä että oon viimeinkin vaiheessa jossa voin ihan vain kirjoittaa blogia. Uuden pohjan säätäminen kuntoon on ollut projekti josta pitäisi saada kunnanjohtajan tarjoamat pullakahvit ja rantatontti. Vähintään. Oon ollut epätoivon ja suisidaalisuuden rajamailla monta kertaa, mutta hei en ole itkenyt kertaakaan! Kai sekin on jotain :D Blogloviniin uudet postaukset eivät vielä päivity koska en ole osannut muuttaa sitä, mutta eiköhän se kohta hoidu. Toivottavasti.

isadora_tropical_paradise_nailpolish-11-Edit

Olen istunut sunnuntain aikana koneella kellon ympäri, enkä tehnyt sinä aikana käytännössä mitään muuta kuin tätä blogihommaa. Mun päästä on kadonnut kaikki hyödyllinen tieto ja se on korvautunut sekavalla wordpress- ja css-sotkulla. Ihme että osaan enää edes puhua. Multa varmaan puuttuu joku nörttigeeni koska veikkaan että tää ei oo kaikille ihan näin vaikeaa :D

Pari juttua uudesta sivupohjasta: bannerin alta löytyy pääkategorioiden otsikot, joita klikkaamalla pääsee lukemaan kyseisen aihealueen juttuja. Sivubannerissa on tietty somehommat, joista haluaisin erityisesti nostaa esiin uuden Purkkimafia 2.0 -facebooksivun. Sitä seuraamalla pysytte edelleen kärryillä Purkkimafiassa kirjoitelleiden naisten uusista postauksista :) Yleisesti ottaen sivu on aika business as usual ja toivottavasti helppokäyttöinen.

isadora_tropical_paradise_nailpolish-8-Edit

Kuvituksena kesäkynnet Isadoran kesäkokoelman lakoissa Paradise Punch ja Papaya. Värkkäsin niillä liukuvärin ja leimasin päälle kukkakuvion MoYou Londonin laatasta Tropical-13. Leimauslakkana käytin Dashican mustaa.

Puuh nyt ei irtoa muuta tekstiä. Oon antanut kaikkeni WordPressille. *teatraalinen pyörtymisele*

Löysittekö perille? Miltä näyttää? Kertokaa jos jokin asia ei toimi! En varmaankaan osaa korjata sitä, mutta ois silti kiva tietää :D

(Lakat saatu.)

Translation: Welcome to my new blog site! :)

Kurkkasitko jo nämä?

23 kommenttia

 1. Ainakin näin puhelimella lukiessa kaikki pelittää hienosti. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki urakasta. Itse taidan pysyä kiltisti blogspotin tarjoamassa pohjassa, en osaa ottaa tolkkua edes google analyticista….

 2. Taalla ollaan! Hyvin toimii ainakin luurin valityksella, kymmenen pistetta ja papukaijamerkki meikalaiselta! (Joka on muuten yks lukemattomista suomalaisista sanonnoista, joka ei oikein kaanny englanniksi, yritetty on! :D)

 3. Hienolta näyttää :) En vaan meinannut millään löytää et mistä tänne kommentoidaan, mut sit lopulta hiffasin et se kommentten jättö onkin siirtynyt postauksen alkuun:D

  1. SIIS TÄMÄ. Oon hajoillut tolle kommenttiosiolle aika huolella, en käsitä miksi se on otsikon alla eikä postauksen lopussa! Ihan epäloogista…. täytyy kysellä support foorumilta että saisko sen muutettua jotenkin.

 4. Hyvältä näyttää ja toimii! Tämän postauksen, bannerin ja sävymaailman perusteella tämä on jotenkin ihan sun värinen! Tykkään! Sävytitkö tuota banneria jotenkin uudelleen vai viiraako mulla silmissä?

  1. Joo, piti vähän ruveta imitoimaan tukan väriä :D Vaihdoin bannerin värit oranssin sävyihin, aiemmin se oli punainen :)

 5. Ihanat kynnet! ♥ Ulkoasu on mun silmään kohdillaan, tosi hyvältä näyttää! Respectit sulle kärsivällisyydestä, mä oisin kyllä itkenyt ihan varmasti :D Siis oikeasti. Kauhulla odotan sitä päivää kun rohkaistun hankkimaan oman domainin ja suunnittelemaan tosissaan omaa blogipohjaa. Mä voin kertoa että siihen uppoaa varmaan useampi vuorokausi (tai viikko), koska jos sulta se nörttigeeni puuttuu, multa puuttuu koko se mesta pääkopasta johon mokoma pitäisi sijoittaa :’D

  1. Kiitos! Masentavinta tässä on se, että oon värkännyt jo varmaan puoli tusinaa erilaista blogisivua bloggaushistoriani aikana, mutta se tieto ei vaan mitenkään jää mun päähän!! Aina joutuu ihan alusta alottamaan kaiken tiedonhaun et miten mitäkin asiaa muutetaan :D Domainin hankin heti kun blogin aloitin, enkä _tietenkään_ muista enää miten sekään tehdään :D

 6. Ainakin nyt oli tämä päivittynyt (myös) Blogloviniin :)
  Sellainen nopealla vilkaisulla esitetty toive, siirtymislinkit postauksesta toiseen? Ainakaan nyt tietokoneella luettuna en näe linkkejä..? Jos siis jossain vaiheessa kun kiinnostaa koodinpätkiä taas tuijotella ;)

  ps. aivan ihana toi liukuväri kynsillä :)

  1. Hienoa, aspa oli tehokas kyllä! :)

   Siis mitä siirtymislinkkejä tarkoitat? Next/previous post -linkki löytyy kyllä jokaisen postauksen alareunasta?

   Kiitos :)

   1. Niiin, siis jooo :) Onhan ne siinä – en vaan jotenkin nähnyt niitä eilen (olevinaan vielä pariin otteeseen etsin), eli never mind :)
    (ps. mulla ainakin tää kommentointi on täällä lopussa, vai enkö nyt älyä mistä puhutaan? oli jo eilen? Toki pitää klikata postaus ”auki”, eli jos lukee ns. etusivua, niin kommentit on vain ylhäällä)

Vastaa