Stressierkin karkkikynnet

Mulla on STRESSI! Joululahjat joita en ole ostanut, remontti joka ei etene, kylppärikalusteet joita ei löydy, työt joita en ehdi tehdä…oe voe. Piti sitten tehdä karkkikynnet piristykseksi.

glitter sandwich

Kynsillä OPI Sparrow Me the Drama, kaksi kerrosta. Glitterlakka on H&M:n Confetti, jonka luulin kaupoista jo kokonaan kadonneen, mutta eräs kaunis päivä löysin yhden yksinäisen Confettin Henkkamaukan hyllystä. Oi onnea :) Lopuksi laitoin vielä yhden kerroksen OPIn Don’t Touch My Tutua, valkoista ohutta jellylakkaa, joka on erinomainen  lakka glitter sandwicheihin. Mulla on Tutua vain surkean pieni minipullo, mutta ostin nyt Essien Limo Scenen, josta toivon saavan korvaajan Tutulle.

H&M Confetti

H&M:n glitterlakat on tosi kivan sävyisiä, mutta voi elämä kuinka harvassa ne glitterit siellä pullossa on. Suhteellisen tuskallista saada glitterit tasaisesti kynsille. Mulla on H&M:n glittereistä Rooftop Party, Stay Golden, Confetti ja vielä joku jota en nyt saa mieleeni, ja kaikissa on sama ongelma.

Mä meen nyt jatkamaan stressaamista. Ugh!

Kurkkasitko jo nämä?

9 kommenttia

  1. Arvaa masentaako, kun ite haaveilee jostain lakasta ja virtuaalihypistelee sitä kerta toisensa jälkeen netissä, sit sä vaan niinku postaat sen tänne ??? En mä kestä tollasta. Voisit vähän aatella, mitä teet. Sä stressaat mua. Joulukin tulossa… ;D
    Sano nyt vielä, että sulla on Steady As She Rosekin ??? *murrr*

    1. On se hianoo että saan stressinkin leviämään :D Kyllä mulla taitaa Steady As She Rose olla, tai sitten olen vaan virtuaalihypistellyt sitä niin monesti että luulen jo omistavani sen…hmm. Itse asiassa mä en ole ihan varma :D

Vastaa