Slice of Life

Cadillacquerin Slice of Life on lojunut mulla käyttämättömien lakkojen laatikossa vaikka kuinka kauan, ja nyt kun lakkasin sillä, en voi käsittää miksen tarttunut siihen aiemmin. Sehän on aivan mahdottoman upea.

Cadillacquer Slice of Life
Cadillacquer Slice of Life

Punaiset lakat jatkaa voittokulkuaan mun lakkakokoelmassa, ihastun niihin aina vaan, vaikka yleensä punaiset lakat leimataan kokoelmien tylsimmiksi. En käsitä miksi. No okei, OPI ja Essie esimerkiksi on ehkä vähän yliarvioineet punaisten cremejen tarpeen koska lykkäävät niitä jokaiseen kokoelmaan useita, mutta silti! Punainen on niin mahdottoman yltiönaisellinen kynsilakan väri ja sopii kaikille kynsien pituudesta ja vuodenajasta riippumatta. Tykkääntykkääntykkään! Erityisen ihastuttavaa on, jos punaiseen lakkaan on lykätty vähän jotain ekstraa, kuten tässä tapauksessa.

.
.

Slice of Life on Cadillacquerin Dexter-kokoelmasta. Se on vadelmanpunainen jelly, peittää kolmella ohuella kerroksella ja koostumus on Cadillacquerille ominaiseen tapaan aivan loistava. Lakassa on mukana pientä hitulaa, joka tuikkii sinisenä, pinkkinä, punaisena ja violettina. *swoon*

.
.
.
.

Koristelin lakan simppeleillä mustilla rusettidecaleilla, jotka olen saanut Mi Nailsilta. Musta ja punainen toimii aina!

.
.

Onneksi hommasin Slice of Lifen aikoinaan, sillä sen tuotanto on nyt lopetettu. Mi Nailsilla sitä näemmä vielä on ja on muuten alennuksessakin, kuten kaikki muutkin Cadillacquerit. Lakoista saa 20 prossaa alennusta vielä 5.10. saakka ja osa on jo loppuunmyyty, joten elekää enää aikailko :) Kuten aina, linkit on vaan teitä varten enkä hyödy niiden klikkailuista tai ostoksista, eikä mua ole nyt edes pyydetty mitään mainostamaan, mutta tarjoushaukkana minä aina mesoan kun jossain on ale :D

Translation: Cadillacquer Slice of Life has been lying around in my untrieds for a while now and now that I’ve used it, I cannot understand why I haven’t reached for it before. It’s amazing! Slice of Life is a squishy raspberry red jelly with blue/pink/purple flakes…totally swoon-worthy (and also discontinued, so get yours while you can)! I used three thin coats for full opacity and the formula was crazy good as with all the Cadillacquers I’ve used. I added black water decals and I really like this simple but bold mani!

Thanks for visiting :)

Kurkkasitko jo nämä?

8 kommenttia

  1. Mitenkäs mäkään en ole koskaan tajunnut, että tuo on noin kaunis? Pullossahan se äkkivilkaisulla näyttää vain punaiselta mutta lähempi tarkastelu paljastaa upeaksi!

Vastaa