L’Occitane ja The Body Shop -joulukalenterit, viikko 3

Vähiin käy luukut! Kulunut viikko oli luukkujen sisällön suhteen vallan hyvä, yllättävän meikkituotepainotteinen peräti.

loccitane_the_body_shop_joulukalenterit-7

Suihkugeelejä tuli tälläkin viikolla useampia, kaikki L’Occitanelta.

loccitane_the_body_shop_joulukalenterit-2

Verbenaa toivoinkin ja sen sain! Puristelin juuri tyhjäksi täysikokoisen Verbena-suihkarin, joten hyvä että edes minikokoinen tuli tilalle. Jasmin & Bergamote on uusi tuttavuus ja kivan tuoksuinen. Ja tottakai kalenterista tuli myös ystävämme manteli :D Tämä Amande-suihkuöljy on kyllä kuivaihoisille ihan unelmatuote, jättää ihon ihanan kosteutetuksi. Vähemmän kuivaihoiset tuskin tarvitsevat tämän jälkeen kosteusvoidettakaan.

loccitane_the_body_shop_joulukalenterit-3

Voiteita tuli niitäkin kolmenlaista: TBS:n tämän vuoden kausituote eli Spiced Apple -geelivoide vartalolle, shimmerinen kirsikankukkavoide L’Occitanelta (IHANAAAAAA!!!) sekä kuivan ihon jalkavoide minikoossa, Lokkitanelta sekin.

loccitane_the_body_shop_joulukalenterit-4

Mitenköhän tuo essential water pitäisi suomentaa? Joka tapauksessa, kyseessä on tavallaan kasvovesi, mutta ainakin tämä matkakokoinen yksilö on pakattu suihkepulloon. Toiminee siis myös kasvosuihkeena pesun jälkeen. Palasaippuaosastoa edustaa taas manteli. Argh! Toivoin niin kovasti kirsikankukkapalasaippuaa, mutta ehkä se vielä tulee :D Kiva ylläri oli TBS:n herkille silmille tarkoitettu silmämeikinpoistoaine. Käyttöön menee!

loccitane_the_body_shop_joulukalenterit-5

TBS tosiaan kunnostautui meikkituotteiden saralla tällä viikolla. Tosin joukossa on myös kynsiviila, mutta annettakoon se anteeksi (käytän vain lasiviiloja, joten pehmoversiolle ei oikein löydy käyttöä). Lip & Cheek Stain ilahdutti, koska mulla on sama tuote eri sävyssä ja olen tykännyt siitä huulilla hurjasti. Tämä Pink Hibiscus -sävy tosin on ihan erilainen koostumukseltaan kuin se mun Deep Berry. Berry muistuttaa nestemäistä huulipunaa, Pink Hibiscus taas _mehua_. Neste on ihan vesimäistä enkä saanut huulille oikein mitään sävyä näkymään. Todella outoa.

Lip Definer -huultenrajauskynä oli ihan nappijuttu! Sävy vaikuttaa nimittäin juuri sellaiselta ”your lips but better” -sävyltä mitä mielellään käytän. Matte Kajal -silmänrajauskynä on myös kiva tuttavuus, samoin kaksipäinen luomivärisivellin. Toisessa päässä on tosi hyvän oloinen pullea luomivärisuti ja toisessa päässä viisto sivellin rajausten tekoon tai kulmien värjäykseen.

Nyt siis käynnistyy viimeinen viikko kalenterirumbaa! Odotan tietty viimeisiltä luukuilta PALJON. Joudun ”valitettavasti” ehkä avaamaan parin viimeisen päivän luukut etukäteen, tai muuten pääsen niitä availemaan vasta joskus reissusta palattuani. Rankka duuni, mut jonkunhan se on tehtävä…

Mikäs teidän kalentereissa oli se paras tuote (tai vaikka suklaa) viime viikolla? :)

(Kalenterit saatu.)

Translation: Week 3 of my Christmas Calendars :)

Kurkkasitko jo nämä?

4 kommenttia

  1. Tiedät kyllä, kenelle voit työntää kaikki mantelituotteet:D
    Toi TBS:n sivellin näyttää pätevältä ja meikkituotteet on aina kivoja saada.

  2. Lookfantasticin kalenterista tuli viime viikolla taas ihan huikeita juttuja, parhaimpana Foreon Luna Play – kasvoharja (ja sen kaverina Foreon putsari). Meinasin liitoksistani revetä, kun se kalenterista paljastui, sillä pääsin nyt ekaa kertaa testaamaan kasvoharjaa :)

Vastaa