Lilac Me

Mulla on nyt liikaa aikaa joten kynnet vaihtuu tiuhaan tahtiin. Oon käyttänyt GinaTricotin lilaa lakkaa vasta kerran, joten blablablabla WHO CARES voi että ei lähe tekstiä nyt niin millään.

Kuvia:

GinaTricot Lilac Me

Miks mulla tulee noista kuvioista mieleen norjalaisneule? Äh. Ei ihan se mielikuva mitä hain :D

Hearts and dots

Kyllä mä oikeasti puhistan noita kynsinauhoja mutta en ikinä muista tehä sitä ennen kuvaamista…

Pitäis kyllä opetella tekemään muitaki kuvioita ku sydämiä ja palloja, voipi muuten käydä kynnet aika ykstoikkosiksi :D En oo vielä korkannu mun nail art -lakkoja, koska mulla ei ole niitä tekokynsitippejä mihin harjotella ja omiin kynsiin harjottelu on hieman rasittavaa kun pitää poistella niitä surkeita harjotuskappaleita. Mun ihana kampaaja lupas tuoda mulle niitä tippejä seuraavalle kampaajakäynnille, toivottavasti se muistaa ne :)

.

Muuten: Kuinka ärsyttävää on se, että kiirehdit hyvän tv-ohjelman aikana kauhomaan jätskiä kuppiin ja kun pääset takas sohvalle, tulee mainoskatko ja ehit kauhoa kaiken jätskin naamaan ennenku se ohjelma jatkuu? Tosi ärsyttävää. Nyt mun pitää syödä toinen kulhollinen. How unfortunate.

Pullakäsi

Pahoittelen tekstin normaaliakin surkeampaa laatua. Ei ole hyvä päivä tämä. Vellon itsesäälissä, koska mulla on loma mutta ei mitään tekemistä. Kaikki kaverit huitelee jossain muualla ja mä oon itekseni kämpillä ja haistelen asetonia. NNNGGGHHH not cool.

Nooh jospa sitä jätskiä…

Translation: I’m bored and in a bad mood, so it’s obviously time for nail art. Not much to say about this one, just wanted anything with GinaTricot’s Lilac Me. Ended up doing hearts and dots on the tips, but somehow they remind me of Norwegian winter sweaters :o weird. 

Kurkkasitko jo nämä?

Vastaa