Lakkauskilpailu! Jee! Finaali! Jee!

Pilvihattaraa-blogissa päätettiin järjestää lakkauskilpailu 100 lukijan rajan ylittymisen kunniaksi. Huomasin kilpailun ihan viime tingassa ja juuri ja juuri ehdin värkätä jotakin kynsilleni ja osallistua kisaan. En ole koskaan näihin kisoihin osallistunut, joten vähänkö oli hauska kuulla että olen päässyt mukaan finaaliin! *yleisö kohahtaa*

Aiheena oli blogin nimen mukaisesti pilvihattaraa, mikä tuotti hieman päänvaivaa. Päädyin tekemään taivaansinisillä väreillä liukuvärjäystä, myrskypilven sekä 3D-enkelinsiivet, jotka valitettavasti ei tässä kuvassa tule yhtään esiin :/

Kuva on huono, koska mulla tosiaan oli kiire osallistua kisaan ennen määräajan umpeutumista ja päivänvaloa ei juuri ollut jäljellä. Harmittaa, mutta ei voi mitään.

Liukuvärjäyksen ja myrskypilven tein edellisessäkin postauksessa nähdyillä lakoilla, eli H&M Must Have This, Rimmel Lycra Pro Peppermint ja Aqua Cool. Peukussa, keskarissa ja nimettömässä pohjavärinä China Glazen Kinetic Candy. Enkelinsiivet tein valkoisella kynsilakalla ja siveltimellä, 3D-efektin tein kerrostamalla erilaisia glittereitä siveltimellä (mukana oli ainakin China Glaze Snow Globe ja Wet’n’Wild Kaleidoscope sekä hopeinen nail art -lakka). Kisaan sallittiin vain yksi kuva, enkä tosiaan saanut sitä siipien kohokuviota edestä otetussa kuvassa näkymään.

Finalisteja on 15, ja voittaja valitaan äänestyksellä, joka on käynnissä 30.9. saakka. Käykäähän äänestämässä täällä! Äänestäjien kesken arvotaan pieni palkinto :)

Translation: I spotted a nail art competition in a blog called Pilvihattaraa. The name doesn’t really translate, but the theme of the competition was something related to clouds and/or cotton candy. I’ve never entered these competitions before so I was very happy to hear I made it to the finals :) The winner will be chosen by you – you can vote your favorite here. Send an email to pilvihattaraa@gmail.com with your nickname and your favorite’s competition number in  it and you’re all set. Voting ends on 30.9. 

Kurkkasitko jo nämä?

Vastaa