Ixia

Helou pitkästä aikaa! Ranskan matka on nyt takana ja haluaisin kyllä pienet aplodit siitä hyvästä, että ehdin ajastaa matkan ajaksi useamman postauksen! Ensimmäistä kertaa blogin historiassa onnistuin siinä! :D Meidän matka oli aivan ihana ja ajattelin kirjoitella siitä vähän enemmänkin, kunhan saan käytyä kuvat läpi ja käsiteltyä ne…kuviahan on siis vaivaiset 623 kappaletta ja puhelimessa lisää. Ostoksiakin toki tein ja ne olen peräti kuvannutkin.

Kotiinpaluu sujui aika ristiriitaisissa tunnelmissa, sillä kotiuduttiin rättiväsyneinä maanantain ja tiistain välisenä yönä ja heti tiistaiaamuna meidän ovelle saapui hillitön määrä muuttolaatikoita. Uhh. Oli kiva palata kotiin tietäen että kesälomaa on vielä hetki jäljellä, mutta pudotus lomamatkalta kaiken omaisuuden pakkaamiseen ja muuttostressiin oli jokseenkin karu. Puhuttiin maanantaina voimiemme tunnossa kuinka ”tiistaina pistetään koko kämppä pakettiin ja lomaillaan loppuviikko”, mutta loma- ja viinieuforian haihduttua ei kämpän kääräisy pakettiin tuntunutkaan enää ihan niin kepeältä toimenpiteeltä. Naristiin koko tiistai sitä että pitäisi aloittaa pakkaaminen, mutta kumpikaan ei laittanut tikkuakaan ristiin. Sen sijaan suunniteltiin kyllä valmiiksi se, miten palkitsemme itsemme pakkaamisen jälkeen. Tulos: pakkaaminen ei edennyt, mutta palkinnot lunastettiin. Because we are worth it. Kai muuten tiesitte, että PÄTKISJÄÄTELÖ on julkaistu?? Ihan uskomattoman käsittämättömän ihanaa nannaa. Hyvä pakkauspalkinto oli, suosittelen kaikille. Muuttamista en niinkään.

Nytkin voisin toki olla pakkaamassa, mutta postaan ennemmin merihenkisen lakkauksen blogiin. Olen päässyt viettämään kaksi päivää kesälomastani veneilemässä Helsingin edustalla ja ekan kerran jälkeen olin niin tohkeissani kokemuksesta, että tein HETI veneilyteemaisen lakkauksen. Toisen veneilykerran jälkeen olin lähinnä kiitollinen siitä että olin hengissä, sillä merenkäynti oli mun makuun vähän liian reipasta :D

.
.

Hypnotic Polishin paketista oli vielä yksi lakka testaamatta, nimittäin Il était un vernisin Ixia. Sen kaunis turkoosinsininen sävy oli juuri omiaan seilorilakkaukseen. Ixia osoittautui laadultaan ja koostumukseltaan identtiseksi Paeonian kanssa: lakkaa oli äärimmäisen helppo käsitellä ja se peitti kynnet kahdella vaivattomalla kerroksella.

.
.
.
.

Ixia on turkoosinsininen hololakka, jossa holoefekti on selvä mutta hillitty, ja joukossa on myös isompia hopeisia shimmerhippuja. Kuviin en hippuja saanut näkyviin, joten isoista siivuista ei ole kysymys, mutta luonnossa ne tuikkivat kivasti valon osuessa kynsiin sopivasti.

.
.
.
.

Veneen kuvat löytyivät Pueenin laatasta numero 96 ja leimauksessa käytin Konadin valkoista. Ankkurivinyyli on Vinyl It Upin valikoimasta.

Il était un vernisin valikoima Hypnotic Polishilla löytyy täältä. Kahden lakan perusteella uskallan merkkiä suositella, sillä molemmissa lakoissa laatu on ollut ihan huikea. Ranskalaiset indielakat ovat käsintehtyjä, vegaanisia ja 5-free. Ixian olen saanut, linkkien klikkailuista tai ostoksista en hyödy.

Voisitteko nyt vähän tsempata mua muuttoruljanssissa? Kaikki nerokkaat pakkausvinkit otetaan vastaan!

p.s. Hurraw- ja Avon-arvontojen voittajat ovat nimimerkit anna s. ja Tepa. Molemmat leidit ovat jo saaneet tiedon voitostaan, mutta onnea nyt vielä tätäkin kautta :) Herbina-tuotepaketin arvonta on auki vielä huomiseen eli 31.7. saakka!

Translation: Il était un vernis Ixia is the last polish from a lovely blogger package from Hypnotic Polish. I was saving it for a nautical theme mani and then I actually had the chance to go boating – It’s been years since my last boating experience so it was really exciting! After our boat trip I was so psyched that I immediately wanted to do a nautical mani, so I reached for Ixia as soon as we got home. Ixia is a lovely bright turquoise-aqua holo polish with tiny silver flakes. The quality was just as outstanding as in Paeonia. Ixia was extremely easy to apply and control and was fully opaque with two coats. Boat designs are from Pueen 96 plate and the anchor vinyl is from Vinyl It Up

Il était un vernis is a French indie brand and all their polishes are vegan and 5-free. For more information about the brand and their social media sites check out my latest post about the brand. All Il était un vernis polishes that Hypnotic Polish carries can be found here

Thanks for visiting and have a great day!

Kurkkasitko jo nämä?

14 kommenttia

 1. Kivaa että matka oli onnistunut ja voin kyllä kuvitella ettei muuttotouhuun siirtyminen heti matkan jälkeen suju välttämättä kovin jouhevasti. Tsemppiä pakkaamiseen!

  Tämä Ixia on ihan täydellinen lakka, tuo väri on niin upea ja ai että noita shimmerhippusia! Sailoriaiheiset leimaukset sopivat lakan kanssa tosi kivasti :).

 2. Upeat kynnet! Sori, mulla ei ole antaa nerokkaita pakkausvinkkejä, inhoan muuttoja ja runnon vaan kaikki kamat jätsäkkeihin. :D Tosin kannatan ajatusta, että kannattaa olla aina niin iso porukka, että osa kantaa tavaroita sisälle ja osa porukasta laittaa niitä valmiiksi paikoilleen. Tällä tavalla muuttolaatikot/jätesäkit ei jää purkamattomina lojumaan uuteen kämppään. :)

  1. Me hommattiin muuttofirmasta laatikot ja ihmiset kantamaan, niin pääsee ite keskittymään purkamiseen :)

   Kiitos!

 3. Voi ketale kun on kivat kynnet ja ihan älyttömän nätti tuo lakka!
  Mulla ei oikein ole vinkkejä muuttoon koska olen omistani niin traumatisoitunut, ettei ajasta ole juuri muistikuvia:P

 4. Mä kuolisin jos joutuisin muuttamaan, jostain syystä ängen vanhat ryjät aina kaappeihin ja siellä ne pysyy varmaan maailman loppuun saakka! Läpyt sulle ja läpyt mulle blogipostausten ajastuksesta reissun ajaksi! :) Ihqut leimat noi purtilot ja tykkäystä lakkaukseen ja stemppiä muuttoon!

 5. Vitsit miten ihana merilakkaus, ja tuo lakka vaikuttaa vallan hurmaavalta! ♥

  Tsemppiä pakkauspuuhiin, vinkkejä multa ei nyt oikeastaan irtoa, mutta kyllä se hammasta purren etenee :/

 6. Haha, voi teitä muuttolaisia! Hyvin suunniteltuhan on puoleksi tehty, ei teillä siis mitään hätää pakkaamisen suhteen :D Joku hyvä olut tai viini siihen kaveriksi niin menee pakkaaminen leikiten :D

  Kynnet on tosi kauniit ja sellaiset herkät. Hyvin sopii merihenkiset koristelut tuohon lakkaan!

  1. Meillä on tää elo aina vähä tällasta.. :D mut hyvin on pärjätty, viime tippa paras tippa! Todellaki, pakkausoluet ja -viinit on ihan ehdottomat! Eilen oli kuohariakin :D

   Kiitti :)

Vastaa