Goodiebox maaliskuu 2020

Boksi saatu.
Sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä.

Maaliskuun Goodieboxin saapuminen oli mulle totaalinen yllätys, ja iloinen sellainen! Tänä poikkeusaikana kosmetiikkaboksit tuntuvat vielä ihanammalta konseptilta kuin aiemmin, sillä arki todellakin kaipaa ylimääräisiä piristyksiä. Jouduin taas kyllä googlettamaan että minkäköhän kuukauden boksi tämä mahtaa olla, toimitusajasta kun ei voi päätellä vielä paljoakaan. Loota saapui juuri ennen pääsiäistä eli huhtikuussa, mutta silti kyseessä on käsittääkseni maaliskuun boksi. Siitä huolimatta rekvisiittana on pääsiäiskimppuni osia, koska otin ensin kuvat ja googletin faktat vasta sitten. Sorry :D (Edit: kun olin kirjoittanut postauksen lähes loppuun, muistini syövereistä tuli jokin mielikuva siitä että olisin Sissin blogista lukenut jo aiemmin jutun näistä samoista tuotteista. Oikeassa olin. Aika paljon edelleen eroa näissä lähetysajoissa, sillä Sissi on julkaissut oman juttunsa jo 21.maaliskuuta.)

Comme Deux #liplove -huuliöljyä on tarjolla kolmessa eri sävyssä, mulle tuli sävyistä tummin. Toki näistä huuliöljyistä ei juurikaan sävyä huulille tule, joten en säikähtänyt kirkkaanpunaista väriä. Huuliöljy lähinnä korostaa huulien omaa sävyä ja antaa to-del-la mehukkaan kiillon! Upean näköinen. Esitteen mukaan öljy ei tahmaa ja sitä voi käyttää huulipunan allakin kosteuttamassa, mutta ensikokeilun perusteella olen kyllä eri mieltä. Öljy on samalla tavalla tahmaista kuin old school -huulikiillot, enkä usko yhdenkään huulipunan pysyvän sen päällä, ainakaan jos sitä annostelee samoin kuin huulikiiltoja yleensä. Yksinään käytettynä tämä saa huulet kyllä näyttämään tosi hyvältä! Tuote on täysikokoinen, ovh on 18 euroa.

Aurelia Probiotic Skincare Revitalise & Glow -seerumi on esitteen mukaan 100% luonnonmukainen ja sisältää mm. apinanleipäpuuta ja hibiskusuutetta. Seerumin pitäisi häivyttää ikääntymisen merkkejä. Otan heti käyttöön! Täytyy kohdella tätä silkkihansikkain, sillä tuote on todella arvokas: 30 ml:n pakkaus maksaa peräti 78,50 euroa. Jaiks! Goodieboxista tuli 15 ml:n matkakoko. Täytyy toivoa etten ihastu tähän kovin palavasti :D

Ivy Aïa Micellar Water eli misellivesi sopii hyvin herkällekin iholle, on 100% vegaaninen, ei sisällä hajusteita, pakkaus on tehty kierrätetystä muovista ja misellivettä voi käyttää puhdistuksen lisäksi myös kasvovetenä. Tosi kiinnostava, mutta arvatkaa mitä: tuotteen korkki oli löysällä, ja misellivesi oli vuotanut kaikkialle laatikkoon. Matkakokoisesta pullosta on jäljellä kolmasosa. Voi itku mikä harmi! Matkakokoiselle misellivedelle olisi ollut käyttöä (siis sitten kun normaali arki joskus koittaa). Positiivinen puoli on se, että Goodieboxin laatikot ovat näemmä tosi kestäviä, sillä loota ei juuri ollut moksiskaan misellivesikylvystä. Täysikokoisen miselliveden hinta on 10,89 euroa / 200 ml, eli tosi kohtuuhintainen tuote.

Human+Kind Body Soufflé on vegaaninen herkän ja kuivan ihon vartalovoide. Näille on tässä huushollissa aina käyttöä! Tuotteessa on hauska, makea tuoksu, joka on sopivan mieto myös. Tuote on täysikokoinen. Hinta on 16,45 euroa / 200 ml.

Niré Beautyn Face Prep Tool on kasvoharja. Mä en ole koskaan kokeillut tämmöistä! Jo on aikakin. En ole tullut tällaista hankkineeksi, koska ihoni ei lähtökohtaisesti lämpene mekaaniselle hankaukselle. Tämä pikkuotus on kuitenkin tosi pehmeä ja joustava, joten uskaltaudun kyllä kokeilemaan puhdistusöljyn kanssa! Kiva päästä koittamaan tällaista viimeinkin. Tuote maksaa peräti 5 euroa. :)

Vitamasques Crystal Glow -hydrogeelinaamio on tarkoitettu silmänympärysiholle. Tykkään hydrogeelinaamioista tosi paljon, niiden käyttömukavuus on parempi kuin kangasnaamioiden ja tuntuvat jotenkin tehokkaammiltakin. Ainoa miinus on se, että hydrogeelinaamiot ovat usein aika hintavia siihen nähden, että ne ovat kertakäyttöisiä. Vitamasquesin naamio ei tee poikkeusta, sillä tämän hinta on 10,50 euroa.

Tälläkin kertaa boksi sisälsi minulle aivan uusia ja tuntemattomia merkkejä. Eniten ilahdutti arvokas seerumi, hydrogeelinaamio sekä söpö kasvoharja. Tosi kiva boksi kaikinpuolin! Juttuni helmikuun boksista löytyy täältä, jos haluatte vertailla sisältöjä.

Goodiebox ilmestyy joka kuukausi ja sen hinta on 24,90e/kk. Boksin tilaamiseen ja konseptiin voi tutustua *täällä. Goodieboxia varten voi ostaa myös *lahjakortin.

Ihanaa pääsiäistä kaikille! Lepo tulee tarpeeseen, sillä olen paiskinut töitä ihan olan takaa. Jääkaappi on täynnä ruokaa, toistaiseksi olemme molemmat terveitä ja suoratoistopalvelut ovat pullollaan katsottavaa, joten mikäs tässä ollessa. :)

(Tuotteet saatu. Postaus sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkailusta en hyödy, mutta joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission. Mahdolliset komissiot käytetään blogin palvelinkulujen kattamiseen.)

Kurkkasitko jo nämä?

4 kommenttia

  1. Tosi mystinen ajankohta maaliskuun boksille, tässä kun alkaa itse jo odotella pikkuhiljaa huhtikuun boksia. Musta olis selkeää ja tasapuolista, jos kaikki boksit lähetettäisiin samaan aikaan, kuten Betten aikoihinkin oli. Tuntuu tyhmältä tilata yllätysboksia, jos se saa viikkoja muiden jälkeen ja on ehtinyt jo nähdä sisällön muiden somepostauksista. Sinänsä boksin sisältö oli kyllä kiva:)

  2. Mie sain myös yllärinä tämän ja miulta puuttui kaksi tuotetta (seerumi ja tuo kasvoharja), mutta en valita, sillä en olisi niitä kaivannut muutenkaan :D Seerumeita on tsiljoona jemmassa.

    Tuossa silmänaamiossa oli glitteriä! Todella nätti, mutta tosiaankin hintava :S

Vastaa