Design from Scandinavia -arvonta

Lupailin teille arvontaa sisustusaiheeseen liittyen, ja tässä se nyt tulee! Heti kun alettiin Design from Scandinavian kanssa puuhata kampanjaa, oli selvää, että arvonta järjestetään ilman muuta. Arvonnan palkinto on valittu huolella yhdessä Design from Scandinavian ihmisten kanssa ja istuu ainakin mun sisustusmakuun juuri eikä melkein, toivottavasti teidänkin! Modernia, skandinaavista, laadukasta, harmonisia sävyjä…loistopaketti siis!

Arvonnan voittaja saa itselleen Lennolin Tapio Anttilan suunnittelemat Puumerkki-tyynyt ja torkkupeiton, sekä keittiöaiheisessa postauksessa nähdyt Jokipiin Pellavan Indian Summer -tuotteet, jotka on suunnitellut Paola Suhonen.

Puumerkkikuosissa edustaa japanin kielen symboli, joka tarkoittaa puuta. Arvontapalkintoon kuuluu kaksi mustavalkoista tyynyä sekä harmaavalkoinen torkkupeitto. Torkkupeiton toisella puolella värit ovat päinvastoin. Tyynyjen koko on 45 x 45 cm ja torkkupeiton koko on 130 x 170 cm. Molemmat ovat 100% puuvillaa.

Indian Summerit tulevat voittajalle samassa sävyssä kuin ne omat kappaleenikin ovat, eli beigessä pellavan sävyssä. Voittaja saa kaitaliinan, käsipyyhkeen ja patalapun, kaikki tietysti pellavaa.

Arvonnan tuotteet ovat vain käyneet mulla kuvattavana ja sen jälkeen olen pitänyt ne visusti laatikossa turvassa :)

Arvontaan osallistut klikkaamalla itsesi Design from Scandinavian sivuille ja etsimällä sieltä jonkun tuotteen, joka ihastuttaa sinua aivan erityisesti – siis jotakin joka sopisi juuri sinun kotiisi. Linkkaa suosikkituotteesi kommenttiboksiin ja jätä sähköpostisi sille varattuun kenttään (s-postiosoite näkyy vain minulle). Jos haluat kaksi arpaa, käy lisäksi tykkäämässä Design from Scandinavian Facebook-sivusta. Kerro kommentissa, osallistutko arvontaan yhdellä vai kahdella arvalla.

Palkinnon arvo on 280 euroa. Arvonta päättyy 19.2.2017 klo 22. Voittajaan otan yhteyttä henkilökohtaisesti. Postitan palkinnon vain Suomeen.

Onnea matkaan! :)

(Postaus tehty yhteistyössä Design from Scandinavian kanssa, ja arvontapalkinto on heidän sponsoroimansa. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.)

Kurkkasitko jo nämä?

88 kommenttia

 1. Ehtoo-koristetyynyjä olisi kiva saada sohvalle :) Tykkäsin myös noiden sohvista kun jalat ovat niin siroja, yleensä sohvat ovat niin massiivisen näköisiä.

  Yhdellä arvalla mukana.

 2. Olen aina ihaillut skandinaavista designia, joten on aina ilo törmätä uusiin sivustoihin joilla ihailla tavaroita! Harmi että opiskelijabudjetti ei vielä anna myöten muuhun kun Ikeaan, mutta löytyy sieltäkin välillä ihan kivoja juttuja :D

  Oma suosikki sivulta oli tämä upea riippuhylly: https://designfromscandinavia.com/tuote/riippu-hylly/ sopisi omaan valoisaan kotiin ihan sairaan hyvin! Ja kahdella arvalla mukana :)

 3. ://designfromscandinavia.com/tuote/round-sohvapoyta/

  Uusi sohvapöytä hakusessa ja tuo olisi simppeliin makuun sopiva!
  Osallistun yhdellä arvalla.

 4. Kehrä matto olisi aivan täydellinen meille !! Voi ei , nyt se jää mua vaivaamaan kun sen näin …

 5. Ehtoo -akustiikkalevysetti on upea. Harmi vaan, ettei meillä ole niin paljon seinätilaa, että nuo saisi johonkin.

  Mukana kahdella arvalla.

 6. Day-nojatuoli on aivan iiiiihana. Olen haaveillut nojatuolista iät ja ajat, mutta ei auta kun ei meille sellaista sisustukseen nyt mahdu. Mut jospa voittaisi muita sisustusjuttuja lohdutukseksi ;)
  Facebook-sivusta tykätty!

 7. Riippu-hylly sopisi meille. Saisi ikkunan edustan vapaaksi viherkasveista, jotta koirat pääsisivät paremmin tarkkailemaan pihan tapahtumia :)

 8. Puulon Kuusio-tuotteet miellyttävät silmää, en osaa päättää lempparia! Ihania ovat myös nämä arvontapalkinnot :) Yhdellä mukana kivassa arvonnassa!

 9. Jokipiin pellavan Graniitti torkkupeitto on aivan ihana, sopisi sohvalle loistavasti.
  Mukana yhdellä arvalla.

 10. Whoa!

  Meille sopisi hienosti Aari-puuvillamatto.

  Kävin killailemassa myös face-sivut, eli kaksi arpaa kiitos :3

 11. En onnistunut linkkaamaan, mutta Karuselli matto on niin kaunis!? Yhdellä arvalla mukana kivassa arvonnassa.

 12. Joku ihana torkkupeitto olisi tarpeeseen näin kylmällä ilmalla. Siellä oli useampiakin,jonka haluaisin. Yksi arpa.

Vastaa