Dashica Stamping Polish Swatches

dashica stamping polish

Aloitan väistämättömällä: kiitos sydämeni pohjasta kaikista niistä kauniista sanoista, joita jätitte Vimmasta kertovaan postaukseen. Niihin vastaaminen on jotenkin hankalaa ja tuskin siis sitä tulen tekemään, vastaamatta jäi Bobbynkin postauksessa, kun asiaan palaaminen on sen verran ikävää. Jätän mieluummin kommenteille sen tilan jonka ne ansaitsevat ja palaan niihin aina kun on tarve. Todistitte, että internetissä on sittenkin monenlaista hyvää!

Blogin varsinaiseen aihepiiriin palatakseni: tänään julkaisen viimeinkin ne Dashican leimauslakkojen kuvat. Ostin jo aikoja sitten ensimmäiset Dashican leimauslakkani merkin omasta verkkokaupasta ja se olikin sellainen prosessi etten ihan heti välittäisi käydä sitä läpi toiste. Lähinnä tarkoitan nyt lakkojen valintaa. Verkkokaupan kuvat on aivan suolesta eikä niihin voi luottaa pätkääkään. Uusien pullojen kuvat ovat jo sentään samalla peltoaukealla varsinaisen sävyn kanssa, mutta vanhat kuvat ovat ihan toivottomia.Värit eivät toistu sinne päinkään oikein, eikä aina edes lakan nimi sovi siihen sävyyn – ja kaiken lisäksi lakan kuvaa pitää klikata, jotta pääsee näkemään minkä nimisestä lakasta on kyse. Pääsivuja selatessa jokaisen lakan kohdalla lukee vain ”Dashica Stamping Polish”. KIITOS, tuo on varmaan kultakalan muistin omaaville ihmisille ihan kiva systeemi, mutta mä kyllä uskon jo vähemmälläkin että kyseessä on tosiaan leimauslakat. Sama asia kuin jos kirjastossa jokaisen kirjan selkämyksessä lukisi vain ”kirja” ja nimi näkyis vasta kannessa :D Varsinkin kun leimauslakkoja on kuusi sivua, niin aika nopeasti alkaa se jatkuva klikkailu hikeennyttää. Ja arvatkaa vaan löytyykö netistä kasapäin Dashica-swatcheja? EI. Koen siis että mulla on yleiseen hyvään pohjautuva vastuu julkaista tikkukuvat omistani, jotta jonkun toisen ostoskokemus olis edes vähän helpompi! (…tosin silti joudutte päättömästi klikkailemaan jotta löydätte oikeat lakat…huoh)

Hyvä puoli lakoissa on se, että hinta on edullinen ja lakat leimaavat likimain idioottivarmasti. Laatu on todella hyvä, sävyt kauniita ja valikoimaa riittää. Yksi pullo maksaa 2,99 €, eli lakkoja kärsii kyllä tilata vähän sokkonakin. Postikulut nousevat ostetun määrän mukaan ja halvimmillaan tilauksen saa kotiinsa parilla eurolla.

dashica stamping polish
.

Ensimmäinen Dashica-satsini sisälsi kahdeksan lakkaa, iso osa niistä neonlakkoja. Niitä voin suositella myös niille jotka eivät muutoin neonlakoista välitä, sillä nämä neonit näyttävät ihanilta esimerkiksi samansävyisen, mutta vaaleamman cremen päällä. Lopputulos ei silloin ole silmiäsärkevä, vaan lähinnä…no, ihana. Silmiäsärkevää kirkkautta saa sitten aikaan valkoisen päälle leimaamalla.

Tässä mun valinnat:

dashica neon red swatch
.
dashica neon purple swatch
.
dashica neon pink swatch
.
dashica neon orange swatch
.
dashica neon yellow swatch
.
dashica magic magenta swatch
.
dashica coral swatch
.
dashica mint swatch
.
.
.

Aika herkullisia sävyjä :) Kaikki neonit eivät juuri mustan päällä näy, mutta sitä en oikeastaan odottanutkaan. Lähinnä olin yllättynyt niistä parista, jotka näkyivät.

Jos lakkabudjettini olisi rajaton, ostaisin silkasta kiukusta kaikki Dashican sävyt ja tekisin niistä swatchit, koska musta on jotenkin ihan sietämätöntä että verkkokauppa ampuu itseään jalkaan noilla surkeilla kuvilla. Tää menee nyt ihan tunteisiin :D No, kimppatilausta ollaan Sissin ja Murmiksen kanssa suunniteltu, joten eiköhän swatcheja tule jossain vaiheessa lisää! En ole vielä jaksanut alkaa kahlata sävyjä läpi, joten kysyn ensin teiltä: osaisitteko suositella jotain kivoja värejä Dashican valikoimasta? Tai onko joukossa huteja, joita kannattaa välttää?

Translation: I nearly lost my mind trying to find swatches of Dashica stamping polishes and then trying to find the right polishes based on the crappy bottle shots on the website. Dashicas are one of the best stamping polishes money can buy but those pics on the website are not exactly helping anyone. Or mainly the ”swatch” photos aren’t. Anyway, here’s my contribution – swatches of eight polishes I bought. I’m loving those neon shades pretty hard!! :) I’m definitely making another order soon because I love the quality and shades Dashica offers! Any recommendations?

Kurkkasitko jo nämä?

12 kommenttia

  1. Mahtava postaus! Mä olen yrittänyt vältellä viimeiseen asti Dashican kauppaa, kun menee hermot siihen klikkailuun ja pähkäilyyn. Sitten kun löydät jonkun kivan niin se on tietty loppu :). Nämä neonleimauslakat näyttää kyllä hurjan kivoilta vaalealla pohjalla.

  2. Todella hyvä ja tarpeellinen postaus. Mikä minusta noissa Dashicoissa on persiistä nettikaupan kuvien lisäksi, on se ettei pulloissa ole lakan nimeä. Mä en tietenkään ole kirjoittanut ylös omiani, joten enpä tiedä mitä omat lakkani on.

  3. Ihanat leimauskuvat! Ihania nuo leimauslakatkin. Kotoa kyllä löytyy useampaa väriä, mutta sitä tulee leimauttua no.. Mustalla, joskus valkoisella ja aika paljon hopealla ja kultaisella XD Ehkä sitä voisi tehdä enemmän monivärileimauksia. Tuo keltainen neon muuten oikein häikäisee silmiä valkoisen päällä XD

    1. Mä oon ihan tosi ihastunut nyt kaikkiin värileimauksiin! Ei voi mennä pieleen jos yhdistää vaaleampaan sävyyn samanväristä mutta tummempaa leimausta, tai päinvastoin :)

  4. Ujui, tää on mulle ihan uusi merkki! Tuo keltainen on kyllä aikamoinen, piti vähän siristää silmiä sen kohdalla :D Ja hyvin leimaa tuo minttulakka mustankin päälle!

  5. Hyvä postaus, kiitos! En meinaa usko, että kyseessä on samat lakat kuin tuossa onnettomassa verkkokaupassa. Vähän helpottaa, kun vaihtaa siellä lakat ruudukosta listaksi. Näkyy edes ne nimet.

Vastaa