Black Friday -alevinkit

Sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä. 

Olen perinteitä kunnioittava nainen, joten jaan tänäkin vuonna muutaman Black Friday -alevinkin! Black Friday on paisunut kokonaiseksi Black Weekiksi, ja alekampanjoiden seuraaminen tuntuu helposti uuvuttavalta. Siksi mielelläni poimin blogiin alevinkkejä paikoista, joista muutenkin tarpeellisia hankintojani teen, ja tuotteista joita muutenkin suosittelen. Hysteerinen shoppailu pelkästään alennusten nimissä ei ole koskaan järkevää, mutta jos minun pitää jotakin ostaa, hyödynnän mielelläni mahdollisia alennuksia. Olen jo monena vuonna ostanut joululahjat Black Fridayn alekampanjoista ja päässyt siten ilahduttamaan läheisiäni ilman että pankkitili huutaa leipää :)

Eleven

-Jos joulukalenteri vielä puuttuu, nyt on oiva tilaisuus se hankkia! Elevenillä *kosmetiikkajoulukalenterit on nyt -20% alennuksessa. *Essien kynsilakkakalenteri tosin irtoaa peräti -40% alella! Kalenteriale kestää 3.12. saakka.

-hajuvesi on klassinen ja ihana lahjaidea joulua ajatellen, ja Elevenillä on nyt *runsaasti hajuvesiä -20-60% alennuksessa. Alennettujen tuoksujen joukossa on mm. Marc Jacobsin supersuositut *Daisy- ja Decadence -tuoksusarjat sekä Carolina Herreran upeat korkokenkää imitoivat *Good Girl -tuoksupullot. Mun suosikit eli *Cleanin tuoksut ovat -25% alennuksessa.

-maailman paras suoristusrauta eli *Cloud Nine The Touch irtoaa nyt -20% alella! Tähän tarjoukseen kannattaa todellakin tarttua. Lue perusteluni täältä. Mikäli GHD on mieluisampi, heidän suoristusrautansa ja muut laitteensa ovat nyt *-25% alessa.

-*Lumenen ihonhoito- ja meikkituotteet ovat -40% , *Ole Henriksen -20% , *Clarins -20% ja Holika Holika -20%. Toki paljon muitakin alennuksia löytyy, mutta nuo merkit ovat sellaisia joita voin täysin varauksetta suositella ja olen sitä runsaasti blogissa tehnytkin :)

Jolie

-Mádaran tuotteet -40% ja Whamisan, Evolven, Novexpertin ja monen muun brändin tuotteet -30%. Luonnonkosmetiikkasuosikkini Patyka lähtee -20% alella. Lisäksi verkkokaupassa on -50% alekategoria, jossa on sekalaisia tuotteita. Alennukset ovat voimassa vain perjantaina 29.11. *Jolien verkkokaupassa.

Cocopanda

-Koko viikon ajan *Cocopandan valikoima on -20-70 % alennuksessa lukuunottamatta uutuuskategorian tuotteita. Esimerkiksi kaikki ihonhoitotuotteet ovat vähintään -30% alessa. Ikisuosikkini ja hiusten supersankari *Olaplex on myöskin alessa!

-talviaamujen pilkkopimeiden meikkihetkien pelastajat, *valolla varustetut meikkipeilit, ovat -25% alessa. Ihan superhyvä lahjaidea!

The Body Shop

-IHANAT Ginger-tuotteet on huomiseen 29.11. klo 9 saakka -50% alessa!!! Rakastan tuota Gingeriä, nytkin vartalojugu käytössä :)

-*vartalovoit 2 kpl 20 euroa

-*suihkugeelit 2 kpl 20 euroa

-*30 euron lahjakortti 25 euroa (lahjavinkki!)

Skincity

-vaihtuva tarjous joka päivä *verkkokaupassa, valitettavasti tarjouksia ei ole kerrottu etukäteen. Toivon, että juuri esittelemäni Skincity Skincare olisi jonakin päivänä isossa alessa!

Siinä tärppini, toivottavasti bongaatte hyviä lahjoja itselle tai muille!

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkailusta en hyödy, mutta joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission. Mahdolliset komissiot käytetään blogin palvelinkulujen kattamiseen.)

Kurkkasitko jo nämä?

Vastaa