Bette Box syyskuu 2019

Boksi saatu ilmaisnäytteenä.
Sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä.

Hain syyskuun Bette Boxin eilen postista ja ryhdyin heti tuuttaamaan sen sisältöä blogiin, sillä itse ainakin odottelen aina malttamattomana muiden bloggaajien boksijuttuja! Avasin syyskuun Bette Boxin aivan erityisellä hartaudella, sillä kyseessä on tietääkseni viimeinen boksi tästä 3 kuukauden yhteistyöpätkästä, jolloin olen saanut boksin veloituksetta. Boksissa oli yksi aivan supermieluisa tuote ja pari ihan uutta tuttavuutta.

Se supermieluisa tuote on tässä: Lumenen uudistunut Blur-meikkivoide! Sävylläkin on hyvät mahdollisuudet olla mulle sopiva, sillä boksiini oli valikoitunut sävy Light Ivory. Olen halunnut kokeilla Bluria jo vaikka kuinka kauan, sillä todella moni tuttuni vannoo sen nimeen, mutta mulla on aina ollut niin monta meikkivoidetta avattuna etten sitten ole tullut ostaneeksi enempää. Mutta nytpäs pääsen kokeilemaan! Blurin pitäisi hieman optisesti häivyttää juonteita ja ihohuokosia ja tarjota iholle kuulas, puolimattainen pinta. Meikkivoiteessa on myös SPF 15, ja näiden uusien Blurien pakkauksista yli puolet on kierrätysmuovia.  Ovh 16,90 euroa / 30 ml.

Dermosilin Rise and Shine -maskara tuli myöskin kuin tilauksesta, sillä olen saanut kulutettua ripsareitani niin ettei jemmassa taida olla enää kuin yksi tai kaksi avaamatonta ripsiväriä. Kaksi nyt käytössä olevaa maskaraa ovat loppumaisillaan, joten pääsen kokeilemaan tätä Dermosilia varmasti aika pian. Mulla on tosiaan aina kaksi ripsaria käytössä, toinen on kotona ja toinen töissä tai repussa. En muista aiemmin kokeilleeni Dermosilin ripsivärejä joten mitään ennakkotuntumaa ei ole, mutta ainakin Rise and Shinen harja näyttää lupaavalta. Ovh 9,80 euroa.

Bio2You:n monitoimiöljy sai ensisilmäyksellä aikaan plääh-reaktion ihan siitä syystä, että olen suorastaan uskomattoman huono käyttämään mitään öljyjä. Se on aika outoa, koska kuivaihoisena ja käsitellyine hiuksineni olisin nimenomaan öljyjen kohderyhmää. Onneksi kuitenkin avasin pullon ja nuuhkaisin, koska Bio2Youn öljy tuoksuu aivan mielettömän hyvälle, nimittäin tuoreelle appelsiinille! Nytkin nuuhkin pulloa kun tätä kirjoitan :D tosi usein öljyt ovat aika raskaan tuoksuisia ja sekin on vähentänyt innostustani niitä käyttää, mutta tälle all-in-one -öljylle annan kyllä mahdollisuuden ilomielin! Tuotetta voi käyttää niin kasvoille, vartalolle kuin hiuksillekin, ja se sisältää argan-, jojoba-, manteli-, oliivi- ja tyrniöljyjä. Soveltuu kuulemma myös curly girl -metodia noudattaville. Mun hiusten latvat voisivat todenteolla tykätä tästä! Ovh 22 euroa / 100 ml

Yon-Ka on merkkinä mulle uppo-outo. Pitkäaikaistilaajien bokseista löytynyt kasvovoide sisältää hyaluronihappoa, aloe veraa ja savanniruohoa ja soveltuu siten erityisen hyvin kuivalle iholle. Yon-Ka on hoitoloissa myytävä brändi ja aika arvokas sellainen, sillä tämän voiteen hinta on 59 euroa / 50ml.

Ziaja on usein Bette Boxeissa nähty merkki ja tälläkin kertaa Ziajaa boksista löytyi. Osa tilaajista sai Acai Berry -päivävoiteen ikääntymisen ensimerkkejä vastaan, ja osalle, minä mukaanlukien, tuli Jasmine -päivävoide joka on suunnattu ikääntyneelle iholle. Purkissa lukeekin ”Dry mature skin, 50+”. En tiedä miksi olen profiloitunut Bettellä senioriksi :D noeivaan, nämä ikääntyneen ihon tuotteet sopivat oikeasti tosi hyvin kuivaihoisille, sillä ne ovat liki poikkeuksetta kosteuttavia. Näppärälle matkakoolle on aina tarvetta. Ovh 12,90 euroa /50 ml

Näiden varsinaisten boksituotteiden lisäksi laatikosta löytyi matkakokoinen hammastahna (jota tulen tarvimaan ihan kohta!), Yogi Tea -teepussi, Formula 10.0.6 -merkin mustapäälaastari (jonka poikaystäväni tulee näkemään naamassaan ihan kohta), Kenzon World Power -tuoksunäyte (yh, ei mun tuoksu) JA Eat Naturalin välipalapatukka maussa salted caramel and peanuts. Olin tuosta patukastakin ihan mielissäni, sillä muistaakseni tämä kyseinen maku on tosi hyvä.

Tämä kolmas saamani boksi oli mulle ehdottomasti se mieluisin, sillä tällä kertaa jokainen tuote tulee päätymään käyttöön ja suurin osa ekstratuotteista myös. Lisäksi Blur-meikkivoiteen löytyminen boksista oli ihan huippujuttu! Edelliset kaksi Bette Box -arviotani löytyvät täältä.

Bette Boxilla on nyt käynnissä tarjous, jossa boksin tilaaja saa tämän syyskuun boksin kaupan päälle. Syyskuun bokseja on tarjolla rajattu määrä ja kaupanpäällisiä jaetaan niin kauan kuin niitä riittää, kuitenkin korkeintaan 15.9. saakka. Edun saat käyttöösi koodilla SUPERVIIKKO. Mene *Bette Boxin tilaussivulle, valitse haluamasi tilauksen kesto (3kk, puoli vuotta tai kestotilaus) ja kirjoita SUPERVIIKKO alekoodi-kohtaan niin saat tällaisen esittelemäni boksin kaupan päälle :)

Bette Box ilmestyy joka kuukausi ja sisältää 4-6 kauneustuotetta, joista osa voi olla matka- tai näytekokoisia. Kuukausittaisen boksin lisäksi tilattavissa on kausittaisia *Limited Edition -bokseja, kuten miesten boksit. Betten jatkuva tilaus maksaa 18,90 euroa kuussa. Boksin voi tilata myös määräaikaisena, joko 3 kuukauden tai 6 kuukauden pätkänä. Boksin voi tilata myös lahjaksi. Pitkäaikaistilaajat saavat ajoittain ekstraylläreitä laatikoissa ja boksien tilaaminen kerryttää pisteitä, joita voi myöhemmin käyttää boksien tilaamiseen. *Bette Boxin voi tilata täältä.

(Boksi saatu. Postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä. Mainoslinkkien klikkailusta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission. Mahdolliset komissiot käytetään blogin palvelinkulujen kattamiseen.)

Kurkkasitko jo nämä?

2 kommenttia

Vastaa