The Body Shopin joulukalenterit ovat täällä!

Sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä.

Siis. Apua. Nytkö tämä kosmetiikkajoulukalenterihässäkkä jo alkaa?! En ole lainkaan valmistautunut! *The Body Shop on kyllä nyt todella hyvissä ajoin liikkeellä, sillä uutiskirje tiesi kertoa että joulun 2019 kosmetiikkakalenterit tulevat myyntiin tänään klo 9.

Valikoimassa on jälleen *kolmea erilaista kalenteria; Beauty, Deluxe ja Ultimate. Niiden kuvituksesta vastaa taiteilija Helen Perez Garcia, ja viime vuoden metsä- ja eläinteema on vaihtunut talviseen talo- ja kaupunkiaiheeseen. Kuvat on poimittu The Body Shopin nettisivuilta.

Hintoja minulla ei tätä kirjoittaessani vielä ole tiedossa, mutta päivitän tietoja toki tänne kunhan kalenterit oikeasti tulevat myyntiin. Veikkaisin kuitenkin, että hintataso on pysynyt samanlaisena kuin aikaisempinakin vuosina ja kolme kalenteria edustavat myös kolmea eri hintaluokkaa, kuten ennenkin.

Jotenkin on vähän vaikea orientoitua joulukalenteriasioihin, kun ulkona on vielä parikymmentä astetta lämmintä…mutta kai tässä täytyy alkaa höristää silmiään ja korviaan muidenkin firmojen kalenterilanseerausten osalta! Joko olette kuulleet jotakin mielenkiintoisia uutisia, huhuja tai muita tiedonjyväsiä tulevista joulukalentereista? Vai vieläkö on denial päällä lähestyvän talven suhteen? :D

(Mainoslinkkien klikkailusta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission. Mahdolliset komissiot käytetään blogin palvelinkulujen kattamiseen.)

 

Kurkkasitko jo nämä?

6 kommenttia

  1. No on kyllä pakko sanoa että NYT JO?!? Ei muuten mutta en ole yhtään ehtinyt orientoitua että pitää alkaa kyttäämään mikä kalenteri on mieluisin ja hinta-laatusuhteeltaan paras. Voi olla että moni muukin lanseeraa tänään, veronpalautuspäivänä, kalenterinsa.
    Vannoin etten hankkisi kalenteria tänä vuonna koska viime vuonna joulun jälkeen minulla oli kaikista kalentereista ja beauty boxeista jäänyt niin paljon tavaraa yli että sain täytettyä LookFantasticin kalenterin uudelleen. Moneen luukkuun meni kaksi, jopa kolmekin tuotetta! Mutta kylhän nyt vaan alkaa taas kutkuttamaan XD

    1. Mulle tuli heti suorastaan stressi tästä kalenterijulkaisusta :D mä olen todennut kalenterituotteet aivan loistaviksi kaikille reissuille, ja toisekseen joulukalenterin avulla pääsen joulukuussa ylös sängystä. Enempää perusteluita en hankinnalle tarvitse :D

  2. Selasin eilen Cult Beautu-verkkokauppaa ja sielläkin oli jo joulukalenteri listoilla. Vielä sitä ei voinut tosin tilata, mutta odotuslistalle päösi. Taitaa olla CB:n eka joulukalenteri ja hinta vain 195£ ?

  3. Sain äitini tilaamaan ton isoimman mulle joululahjaksi, muutapa en sitte tarvitsekaan. Paitsi jos Lumenen saa jostain alesta =D

    1. uuuuuuu loistava joululahja! Mä bongasin lumenen viimeks alesta, yritän olla tänäkin vuonna tarkkana :D

Vastaa