MAKETHEMAKEn uudet meikkivoiteet ja kasvopaletit

Tuotteet saatu.
Mainoslinkit on merkitty tähdellä*.

Skincityn oma meikkimerkki MaketheMake on lanseerannut hiljattain uusia meikkivoiteita ja kasvopaletteja. Tovi sitten arvioin MaketheMaken uudet ripsivärit joille en kauheasti lämmennyt, mutta mites nämä muut uutuudet?

MaketheMaken alkuperäinen *Apricot-kasvopaletti on yks mun suurimpia meikkisuosikkeja koskaan, joten osasin odottaa paljon näiltä *Capric Golden Bronze -paleteiltakin. Originaaleissa kasvopaleteissa on puuteri, poskipuna ja highlighter, ja näissä Capric Goldeneissa on mattasävyinen aurinkopuuteri, hohtava aurinkopuuteri sekä highlighter. Näissäkin on sama upea koostumus kuin orkkis-kasvopaleteissa; ne saavat ihon näyttämään upealta. Skincityn kuvauksen mukaan tuotteiden pohjana on ihoa hoitava emulsio, joka on muutettu puuteriseksi ja tavallaan ”sulaa” iholle levitettäessä. En itseasiassa tiennyt tätä aiemmin, mutta tuon luettuani koostumuksen mahtavuus käy kyllä järkeen. Capric Goldenit ovat monikäyttöisiä, ne sopivat myös luomiväreiksi tai kostutetulla siveltimellä käytettäessä silmien rajaukseen. Itse olen tykästynyt näihin nimenomaan luomiväreinä! Sävyjä on kaksi, Light Bronze ja Deep Bronze.

Tyynymeikkivoide ei ole mikään uusi ilmiö, mutta alkubuumin jälkeen monikaan merkki ei ole uusia tyynymeikkivoiteita julkaissut. Itsehän tykkään tästä konseptista, joten ilahduin tosi paljon kun MaketheMake julkaisi *Niacinamide Cushion Foundationin. Tässä, kuten muissakin Makethemaken tuotteissa, on ihonhoidollisia ominaisuuksia. Meikkivoiteessa on lakritsinjuurta, niasiiniamidia ja atselaiinihappoa, joiden tarkoitus on ehkäistä hyperpigmentaatiota ja supistaa ihohuokosia. Niacinamide Cushion Foundation on koostumukseltaan ohutta ja kerrostettavissa. Yhdellä kerroksella meikkivoide ei ole kovinkaan peittävä. Kuivalle iholle tämä sopii tosi hyvin, rasvoittuvalle iholle valitsisin jonkin koostumukseltaan jämäkämmän meikkivoiteen.

Mukana tuleva sieni ei ole minusta erityisen hyvä, joten olen käyttänyt Beautyblenderiä meikkivoiteen kanssa. Kesällä tämä olisi varmaan ihan ideaali, mutta näin talvella toivon meikkivoiteelta kuitenkin hieman enemmän peittävyyttä jo ensimmäisellä kerroksella. Jos toiveena on sellainen hyvin luonnollinen ja kevyt meikki, suosittelen kokeilemaan Niacinamide Cushionia.

*Omega Stick Foundation on sitten ihan SUPER! Tykkään tästä ihan päntiönään. Ensinnäkin, pakkausmuoto on nerokas! Pakkaus on litteä ja kevyt (eli helppo pakata mukaan tarvittaessa) ja levitys on siistiä, kun ei tarvitse sotkea nestemäisen meikkivoiteen kanssa. Puikkoa voi sivellä suoraan kasvoille, joten mitään meikkivoidesotkua ei tule. Puikon muoto on sellainen, että kolmella sipaisulla saa kasvoille sopivan määrän meikkivoidetta ja meikkisienen tai -siveltimen tehtäväksi jää käytännössä vain vähän häivyttää reunoja :)

Olin aivan varma, että puikkomuotoisen meikkivoiteen on pakko olla koostumukseltaan kuiva ja paksu, mutta mitä vielä! Meikkivoide suorastaan sulaa iholle. Aivan huippu, ja sopii mahtavasti myös kuivalle iholle! Omega Stick Foundation ei asettumisen jälkeenkään tunnu kasvoilla kuivalta eikä ala kiristellä ihoa missään vaiheessa päivää. Meikkivoide sisältääkin mm. valkohilppaöljyä ja skvalaania, jotka kosteuttavat ihoa. Omega Stick on keskipeittävä, ja sitä voi kerrostaa täysin peittäväksikin ja se soveltuu myös peiteaineeksi. Sävyillä pelaamalla Omega Stickiä voi hyödyntää myös varjostuksiin.

Näistä mun ylivoimainen suosikki on siis Omega Stick Foundation, mutta huonoja tuotteita tässä kattauksessa ei ole yhtäkään. Oikeastaan ne ripsarit ovat ainoita kokeilemiani Makethemaken tuotteita, jotka eivät saaneet heti varauksetonta hyväksyntää!

Makethemaken valikoima löytyy Skincityn sivuilta *täältä.

(Tuotteet saatu. Mainoslinkkien kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission. Mahdolliset komissiot käytetään blogin ylläpitokulujen kattamiseen.)

Kurkkasitko jo nämä?

2 kommenttia

  1. Mua kiinnostaa nuo puikkomeikkivoiteet, sillä tykkäsin tosi paljon siitä puikkoon pakatusta korkean suojakertoimen pohjustajasta. Jos noissa on yhtään samansukuinen koostumus, sen on pakko olla hyvä. Täytyy googlailla sävyjä, koska sopiva voisi olla juuri tuon N2:n ja N4:n välistä.

    1. apua miten en oo vastannu tähän! Mä en oo kokeillut sitä suojakerroinpohjustajaa, mutta uskoisin että pitäisit meikkivoiteesta!

Vastaa