Ai niin, loma!

Mulla on ollut tässä viime viikkoina hieman hässäkkää ja kiirettä (kaikki jotka yllätyitte, nostakaa käsi ylös…), muun muassa sen vuoksi, että meillä on työpaikalla ollut kohtuullisen suuritöinen muuttoprojekti ja oon tehnyt pitkiä päiviä siihen liittyen. Ehdin jo hehkuttaa että onneks ollaan kaikki pysytty terveinä, koska olis ihan katastrofi jos joku meistä muuttajista sairastuisi, ja KAPPAS VAAN, minä sairastuin kaksi päivää myöhemmin. Oon ollut yli viikon jossain kohtuuttomassa kurkkurutossa joka ei vaan lähde mihinkään vaikka kuinka valitan. Jännä. Sairastamiseen ei varsinaisesti ole ollut aikaa eikä haluja, joten olen epäilemättä itse vähän pitkittänyt tätä tautia. Kaiken tällaisen säätämisen keskellä on päässyt jotenkin lipsahtamaan mielestä, että munhan pitäisi lähteä ulkomaille. Niinku nyt.

Tämä sekava preludi tahtoo kertoa, että postauksia ei liiemmin ole ajastettuna :D

.
.
.
.

Kentällä pitäisi olla aivan naurettavan aikaisin aamulla. En ole pakannut, en ole pessyt pyykkiä, en ole siivonnut. Enkä kirjoittanut postauksia. Tässä mä nyt istun naputtamassa tätä virttä, vaikka ehkä oleellisempiakin asioita voisi mahdollisesti tehdä…mutta enhän mä nyt voi karata reissuun sanomatta täällä mitään!

Näihin maisemiin karautan siis muutamaksi päiväksi ja kuka tietää, ehkäpä kirjoittelen teille reissusta jotakin. Jos en, niin pärjäätte varmaan ilmankin. :D

.
.
.
.

Voin jo maistaa Provencen viinit suussani ja tuntea Rivieran tuulen paksuilla poskillani! Ja nähdä sieluni silmin Sephoran meikkihyllyt!!!

Hyvää pääsiäistä itse kullekin säädylle. Nauttikaa toisistanne, syökää, juokaa ja iloa pitäkää.

Nähdään!

Translation: I’m out of office for a few days. Sorry not sorry. Happy Easter everyone!

Kurkkasitko jo nämä?

10 kommenttia

  1. Ihanaa reissua, nauttikaa! Just tänä aamuna miehelle yritin sanoa, että johonkin pitäis päästä, matkakuume nostelee päätään..

  2. Hyvää lomareissua :) Ja haha, mä oon kerran lähtöä edeltävä yönä ommellut itselleni mekkoa, joka oli vaan pakko saada reissuun mukaan ( mukamas ) xD

Vastaa