Ystävälliset ihmiset tekevät maailmasta paremman lakka kerrallaan

Olen nyt niin jäljessä näissä mun postausaiheissa että vähän hikoiluttaa. Viimeinkin saan eetteriin kiitokset kahdelle ystävälliselle kynsilakka- ja blogiharrastajalle, joiden ansiosta mulla on jälleen uusia ihania kynsilakkoja! Whoop whoop!

Facebookin Kynsikoristelut-ryhmästä luin jokin aika sitten sydämentykytyksiä aiheuttavan vinkin: Tuurin kyläkaupassa myydään Orlyn lakat 3 eurolla kappale. Kolmella eurolla, I tell you! Orlyt on perinteisesti aika ylihintaisia, Suomen nettikaupoissa jotakin 11-16 euron luokkaa, joten alennus oli merkittävä. Ja Tuurin kyläkauppa merkittävän kaukana mun asuinpaikasta.

Pelastajaksi tarjoutui Salla, joka tarjoutui varta vasten lähtemään Tuuriin hakemaan Orlyja mulle ja muutamalle muulle halukkaalle. Rahakaan ei tällä kertaa vaihtanut omistajaa, sillä sovittiin Sallan kanssa lakkavaihdosta. Sallan postaus lakkavaihdosta löytyy tästä :)

Tuurin Orlyjen sävyvalikoimasta mulla ei ollut mitään tietoa, joten listasin Sallalle pari lakkaa jotka Orlyn valikoimasta haluaisin, ja ta-dah:

IMG_7575
.

Orlyt vasemmalta oikealle: Night Owl, Fowl Play ja Pixie Dust. Bonuksena w7 Mosaic, joka on täydellinen dupe kalliille Nails Incin Pudding Lanelle (tsekkaa jos et usko). Mosaicin hinta oli kolmen euron luokkaa, ei paha.

Mosaic päätyikin jo kynsille erään epäonnistuneen lakkausrupeaman päätteeksi. Yritin ensin leimailla, mutta epäonnistuin täydellisesti. Sitten yritin tehdä skittlelakkauksen, johon valitsin värit todella typerästi, ja niin lähti sekin manikyyri poistoon. Epätoivoisena tartuin sitten Mosaiciin, koska sitä ei ainakaan tarvitse koristella. Lakkauksen jälkeen oli sellainen olo että jotain unohtui, ja kuvistahan sen sitten huomaa: kynsinauhat siistimättä ja pikkurillin epätasainen lakkaus korjaamatta. Oh well.

w7 mosaic swatch
.

Kuvissa 2 kerrosta. Mosaicia, kuten muitakin tämän tyylisiä lakkoja, pitää levittää aika varovasti ja kevyin vedoin, muuten glitterit karkaavat kynneltä pois sudin mukana (kuten tuosta pikkurillistä huomaa).

IMG_7589
.

Kiitos Salla tuhannesti, odotan innolla Tuurin seuraavia supertarjouksia ;D

Pari päivää sitten tein toisenkin erittäin onnistuneen lakkavaihdon, joka hymyilyttää vieläkin. Klikkailin holtittomasti ympäri Internetiä ja törmäsin tähän blogipostaukseen. Masterpiece Pink -blogin Amoena kyseli vaihtaria OPIn Ate Berries in the Canaries -lakalle, joka on aivan tolkuttoman herkullisen värinen. Näppäilin hysteerisenä Amoenalle samantien sähköpostin, jossa ehdotin vaihdokkeja. Niiden joukosta löytyi mm. Essien School of Hard Rocks, joka matkasikin sitten pikaisesti Amoenan hellään huomaan ja parin päivän kuluttua postista tupsahti tällainen:

IMG_7594
.

Tuntemattomien ihmisten ystävällisyys ei koskaan lakkaa hämmästyttämästä minua! Tästä tuli todella hyvä mieli :) Kiitos Amoena, paitsi että mulla on nyt ihana OPI, sain myös uuden blogin lukulistalle!

Happy happy joy joy – mukavaa viikonloppua kaikille!

Translation: Here are a few of my newest polishes, brought to you by friendly people over the Internet. Swapping is awesomesauce!

Kurkkasitko jo nämä?

6 kommenttia

  1. Tämä ystävä ei tee sun maailmastasi parempaa vain YKSI lakka kerrallaan. Postissa on kokonainen laatikollinen tulossa ;D

    Jännä toi Mosaic, ja onpas tosiaan hyvä dupe kalliille lakalle. Ei ehkä ole mun värini, mutta kiva silti!

    1. Mitä enempi lakkoja, sitä parempi ystävä :D Tulis se paketti jo! Kieltämättä mäkin vähän arastelen tätä väriä nyt kun se on kaikilla kynsillä, mutta silti jotenkin tykkäilen tästä. Nails Incin Sprinkleseistä mulla on Sugar House Lane, joka on värinsä puolesta vähän helppokäyttöisempi…

  2. Aaww. Mä pystyn jotenkin kuvittelemaan tuon hysterian. Itsellä on aina samanlainen olo blogikirppiksien yms suhteen. ”Nyt äkkiä nopeesti ennen kuin joku muu ehtii”. Been there, done that. Ja vaikka kilpailijoita olisi ollut, en usko, että kukaan olisi voinut pistää paremmaksi kuin School of Hard Rocks. Lakkasin sillä just kynnet (tässä samalla kuivattelen) ja se on Unelmien Täyttymys. Onneksi halusit siitä eroon ;)

    PS: Oon lukenut sun blogia tosi kauan jo, vaikka en varmaan koskaan ole kommentoinut tai mitään. Sun blogi selvisi jopa mun suuresta blogipuhdistuksesta (poistin lukulistalta jotain +100 suomalaista kynsiblogia).

    1. Ja se voittajafiilis mikä tulee kun saa napattua ekana jonkin ihanuuden… :D Kiva kuulla että Essie oli juuri niin hyvä kuin haaveilitkin. Oon myös todella hämmentynyt tästä blogipuhdistusasiasta, huikeeta! Ja kiva kun nyt kommentoit :)

Vastaa