Viaton siviiliuhri

Joskus sitä ostaa aivan upean lakan, jolla lakkaaminen sujuu kuin tanssi, koristelut ovat innovatiivisia, inspiroivia, teknisesti onnistuneita ja valokuvia myöten kaikki on kuin sattumalta priimaa.

Wicked Polish Drunk in Public
Wicked Polish Drunk in Public

 

Joskus taas ei.

 

.
.

Wicked Polishin Drunk in Public on indielakka, johon kehitin kevyen pakkomielteen (kuten kaikkeen missä on neonglittereitä) ja lahjoen, kiristäen ja maanitellen käytännössä pakotin viattoman lakkatoverin myymään omansa mulle. Mulla oli monta koristeluideaa valmiina, ja tämän mä sitten valitsin. *facepalm*

Lakkasin ensin pari ohutta kerrosta Essien Blancia kynsille ja sitten kaksi kerrosta Drunk in Publicia, vaikka yksikin kerros olisi riittänyt. Hyvin lakka levittyi ja kaikki oli vielä ihan hyvin muutenkin. Alamäki alkoi leimausvälineisiin tarttumisesta. Leimasin nimettömään mustan tähtikuvion, se hyppäsi silmille aivan liikaa, joten leimasin saman kuvion pinkillä muihin sormiin ja lopputulos muistuttaa kuosiltaan teinitytön yöpukua. Seppälästä ostettua.

.
.

Olisi mukava sanoa ettei kuvat tee lakkaukselle oikeutta, mutta valitettavasti lakkaus näytti luonnossakin ihan tasan tuolta. Ja arvatkaa pitikö mun näillä kynsillä mennä edustamaan ”ammattitaitoani” CesarsShopin bloggaajailtaan? Oi kyllä.

.
.

Wicked Polish Drunk in Public, minä olen niin pahoillani. Olisit ansainnut parempaa.

Translation: Wicked Polish Drunk in Public is an indie I’ve been obsessing over for quite some time now. I have a soft spot for anything that has neon glitters in it. Too bad I had some kind of a brain fart and decided to stamp all kinds of madness over the pretty polish and now it just looks like teenage girl’s pajamas. Not my proudest moment, I have to say :D 

Kurkkasitko jo nämä?

14 kommenttia

 1. Seppälän yöpuku.. : D
  No mut, voi olla että tästä nyt tulee lakkauksien the next big thing, kun näillä on nyt edustettu oikein kunnolla.

 2. Vooooooi, my babyyyyyy! *sniff* En oo päässy vielä yli tästä traumasta, että se ei ole enää mulla. ;(

  Ja siis toki toki tästä tulee se THE juttu vuonna kakstuhatnelijätoista, kaikki matkii näitä kynsiä kun haluaa olla IN. :D

  1. Joo, olis ehkä pitänyt pysytellä mustassa…tai leimata edes eri kuvio…tai olla leimaamatta ylipäänsä. Huoh.

 3. Hmmm, musta noi on omalla tavallaan hienot, mutta ei tee lakalle kyllä yhtään oikeutta. Toisaalta Seppälän yöpuku kyllä on osuva vertaus. Katotaan, kehitänkö mäkin pakkomielteen tuohon, kun noi glitterit on noin kivan pieniä, enkä vieläkään oo saanu hankittua tuollaista neonglitterlakkaa.

  1. Lakka kyllä hukkuu tuonne joukkoon totaalisesti. Toi oli kiva levittää, yleensä nuo cremeglitterit on ihan karseita mutta tuossa glitterien pienuus mahdollistaa kivuttoman lakkauskokemuksen :) Lush Lacquerilla (tai siis nyk. Polish Me Silly) on vastaava pikkuneonglitterlakka, mutta kirkkaalla pohjalla :)

Vastaa