Tervetuloa joulukuu!

Tiiättekö mitä. Huomenna alkaa joulukuu, ja se tarkoittaa kahta asiaa: ensinnäkin marraskuusta on selvitty (!! ei ollut mikään itsestäänselvyys) ja toisekseen joulukalenterihullutus pääsee toden teolla alkamaan! Mahtavaa. Ehkä sitten sängystä nouseminen aamuisin on vähän helpompaa kun pääsee avaamaan luukkuja.

Tuttuun tapaan myös Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri avautuu joulukuun jokaisena päivänä aattoon saakka. Oon ollut kalenterissa mukana monena vuonna, joten ilmoittauduin nytkin mukaan (vaikka kiire pukkaakin päälle uhkaavasti). Mun luukku on itsenäisyyspäivänä ja tiedän jo nyt, että mitään itsenäisyyspäivään liittyvää ei ole luvassa :D

Kalenteriaikataulu ja linkit blogeihin löytyvät tuosta alta. Jokaisessa listan blogissa julkaistaan omana päivänään heidän versionsa kalenteriluukusta. En tiedä luukkujen sisältöä itsekään, mutta sen tiedän että useammassa on jokin arvonta. Kannattaa siis seurailla aktiivisesti tätä virtuaalikalenteria!

1.12. KIDULT
2.12. Kultainen Kynsilakka
3.12. Beauty Highlights
4.12. Keyword: Love  / In This Light
5.12. Henna V
6.12. Wasting Lifestyle & RiaG Beauty blog
7.12. Shopaholic Mom Life The Domino Effect
8.12. Dioriina
9.12. Neiti Minttukihara
10.12. Mizz Annie
11.12. Blinger Shimmer &  Divine
12.12. Nena Sofia’s Nails
13.12. The Queen of Glitter
14.12. Smoky Eye Candy & Miss Aria
15.12. hannamaria
16.12. Huulipunamania 
17.12. The Diary of a Shopaholic
18.12. Hanna Julia & Charming Nails
19.12. Mennen ja tullen
20.12. Maria Glow & Elina K
21.12. My personal galaxy & Jenni Janas
22.12. Strokes of color
23.12. Better Nail Day
24.12. Yhteinen luukku

Fyysisiä kalentereita mulla on tänä vuonna kaksi, L’Occitanen kalenteri ja elevenin kalenteri. Lisäksi on vielä se The Body Shopin uuden vuoden kalenteri välipäiville. Ajattelin että laitan jokaisen päivän luukun Instagramin instastoryyn, niin en spoilaa yllätystä keneltäkään niiltä jotka avaavat kalenterinsa vaikkapa vasta illalla. Blogiin voisin tehdä taas niitä viikkokoonteja, kuten viime vuonnakin. Laittakaa siis @wastinglifestyle seurantaan Instagramissa jos haluatte kalenteripöhinöitä seurata :) Oon muutenkin innostunut Instasta nyt jotenkin uudelleen! Aluksi käytin sitä tosi aktiivisesti, sitten käyttö nitistyi siihen että vinkkasin sitä kautta vain uusista blogipostauksista eikä se ollut oikein motivoivaa mulle tai seuraajillekaan. Viime aikoina oon enenevissä määrin julkaissut siellä sisältöä joka on blogista erillään – eli enemmän sitä elämää eikä pelkkää kosmetiikkaa ja blogijulkaisuja :) Toivottavasti vanhat seuraajat on muutoksesta pitäneet ja toivottavasti te, jotka ette vielä mun instaa seuraa, hyppäätte nyt kelkkaan :)

Ihanaa ja yllätyksellistä joulukuuta meille kaikille!

Kurkkasitko jo nämä?

Vastaa