Tarjoushaukka vauhdissa!

Mun ei edes pitänyt postata nyt, ja yleensä ajastan höpinäni aamuun, mutta nyt on niin voittajafiilis että pakko tulla hehkuttamaan! Oon havitellut kunnon pellavalakanoita jo pitkään, mutta se on jäänyt siihen haaveilun asteelle koska pellavalakanat maksaa ihan älyttömästi. Jos sadalla eurolla saa yhden pussilakanan ja tyynyliinan niin se on jo hyvä diili. Mulla on olemassa yhdet pellavalakanat, mutta ne on hurjan ohutta kangasta eikä niissä ole sellaista rouheaa tuntumaa kuin paksummissa kankaissa. Pellava on hengittävä, ihana luonnonmateriaali joka ei hiosta, kutita, allergisoi ja kestää lähes ikuisesti hyvänä. Ja pellavatuotteiden ulkonäkökin on yleensä tosi kaunis ja värit luonnonläheisiä, murrettuja ja kauniita.

Mut se löytö! Sain sähköpostiin alekoodin jolla Elloksen aletuotteista saa viedä -50% lisäalen. Meinasin tukehtua sylkeeni innostuksesta ja pläräsin maanisesti sisustuspuolen aleosaston läpi – ja löysin kauniit pellavalakanat!!!! *voitontanssi*

 

Oikeesti. Kaksi pellavapussilakanasettiä ja yksi aluslakana postikuluineen vajaa 77 euroa?!?!?! Tsiisus, ihan saippuan hintaista! Pussilakanasetin normihinta oli 119 euroa KAPPALE. Säästin yli 270 euroa. PARASTA!!!

Olin niin tohkeissani, etten tajunnut ollenkaan kurkkia esim. kauneuspuolen kosmetiikka-aleja...mut ehkä parempi niin. Olis varmaan mennyt överiksi.

Jos joku muu haluaa tän saman voittajafiiliksen, niin alekoodi tuon lisäalennuksen saamiseksi on 355410 . Tämä tarjoushullutus on voimassa 22.1.2017 saakka joten rip rap! Elloksen aleen pääset tästä!

Se joka väittää ettei materia tuo onnea, valehtelee. Mä ainakin oon ihan soikeana onnesta nyt :D

(Linkit ovat mainoslinkkejä. Niiden klikkailusta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission, joka käytetään blogin palvelinkuluihin.)

Kurkkasitko jo nämä?

4 kommenttia

  1. Ihanaa!
    Kun löytää jostain haaveilemansa tuotteen alessa, se on maaahtavaa!
    Joskus säilytän niistä ihan kuitteja, jos joku -70 % vaikka ollut. Sanomme niitä hyvänmielenkuiteiksi. :D

  2. Noi on kyllä ihan huippuja nuo Elloksen tarjoukset. Vastaavaa koodia löytyy 1-2 kertaa vuodessa, ollut noin jo vuosien ajan. Viime keväänä taisin tehdä överikokoisen vaatetilauksen vastaavan koodin kanssa, mutta nyt en taida edes uskaltaa vilkaista mitä löytyisi kun on muutenkin shoppailtu tässä kuussa jo ihan tarpeeksi :D

Vastaa