Synkkiä sydämiä

Joo joo, tiedän kyllä että on kesä ja kaikki haluavat kirkkailla väreillä itsensä kuorruttaa, mutta kokeilemattomien lakkojen laatikossa on vielä(kin) tummia sävyjä jäljellä. Sitäpaitsi tämä kuvissa näkyvä Misan Office Polish-tics on tosi kaunis ja tämä lakkaus nyt sattuu sopimaan mun mielialaan.

misa office polish-tics
misa office polish-tics

Lakka on Misalle tyypillisesti mahdottoman hyvälaatuinen, muistaakseni kynsillä on kaksi kerrosta. Sävy on uniikki mun lakkakokoelmassa, tuollainen siniharmaa denim mikälie. Tyylikäs mutta särmikäs. Leimauskuviona on parsimista vailla olevia sydänparkoja.

IMG_8038
.

Vasemman käden nimettömässä on ihan ehjiä sydämiä, mutta synkkiä nekin on, niin synkkiä etteivät juuri edes taustastaan erotu. Pöh.

Tänään on muuten viimeinen mahis osallistua arvontaan, elekää unohtako!

Translation: Misa Office Polish-tics is sophisticated yet edgy at the same time. Needless to say that I adore this shade. Stamped hearts are a bit gloomy though but so am I.

Kurkkasitko jo nämä?

8 kommenttia

  1. Tuo Misa on kyllä kaunis. Ja koko lakkaus myös, vaikka kovin synkkä onkin. Toivottelen auringonpaistetta ja parempaa mieltä :) ♥

    1. Kyllä se tästä :) Joo, farkkukynnet mullakin tuli heti tuosta sävystä mieleen, mutta BM:n laatat houkutti tällä kertaa enemmän :)

  2. Mulla tuli tuosta Misan lakasta mieleen heti mun Nubarin Boyfriend jeans ja sehän on nimenomaan farkkulakka. Aurinkoa ja mukavampaa mieltä!

Vastaa