Stampin’ Miami Beach

Totesin juuri, että en näköjään enää osaa olla yksivärisellä, tavallisella lakkauksella. Tähän on tultu. Mulla oli erään swatch-urakan jälkeen aivan minimaalisesti aikaa saada kynnet kuntoon, ja päätin vain lakata kynnet kauniilla cremellä. Tein sen, pyörin hermostuneesti tuolilla pari minuuttia ja lopulta raatelin leimaustarvikelaatikon auki ja suurinpiirtein läähättäen leimasin kynnet. Todella normaalia :D

Julie G Miami Beach
Julie G Miami Beach

Nuo leimat kyllä näkyivät luonnonvalossa sen verran heikosti, että _tavallaan_ olin ihan vain cremelakkauksella liikenteessä. Krhm. Ai ei lasketa vai? No piru.

.
.

Jos joku ei ole sattunut huomaamaan, niin kesä on tullut, ja mikäs kesäfiilikseen paremmin sopisi kuin kirkas koralli! Trendien uhrina sekoan kaikesta korallinvärisestä nykyään, mikä näkyy myös lakkahankintojen puolella. Kynsillä on Julie G:n Miami Beach, todella peittävä, joskin mun makuun vähän liian paksu creme, kaksi kerrosta. Lakka on 99% dupe OPI:n Live.Love.Carnavalille jonka myöskin omistan, joten Julie G joutaa kirppiskasaan.

.
.

Leimauksessa käytin MoYoun Hipster 08 -laattaa ja Color Clubin Miss Bliss -hololakkaa. Harmi että viivat olivat vähän turhan ohuita, jotta hololakka olisi kunnolla kynneltä erottunut. Whatevs, kuvissa ne kuitenkin näkyy :)

.
.
.
.

Näihin kesäisiin tunnelmiin päätämme lähetyksen tältä erää. Pysykää kanavalla, sillä lähitulevaisuudessa on luvassa Essien Hide & Go Chic -kokoelmaa, Dollish Polisheja ja -istu ja pala- Cadillacquerin täysin uutta kesäkokoelmaa! :))))))) *hykertel*

Translation: Summer came to the North and I am sweating my ass off. Heat is a rare thing here so I’m not complaining, but I have to say that working in a room where there’s 83 degrees and poor ventilation is pure torture. Thank God it’s weekend…

Anyway, what’s better than a bright coral polish in the heat of Summer? Nothing, I say! This is Julie G Miami Beach, very pigmented and cheery, although the formula was a bit on the thick side. I used two coats and stamped the pattern with Color Club Miss Bliss. The plate is MoYou Hipster 08. Thin holo lines didn’t show up very well IRL but at least you can see them on these pics :) The insane shine is from HK Girl Top Coat, of course. Thanks for visiting and stay tuned, I have some Dollish Polish swatches, Essie goodies and yet-to-be-relesed Cadillacquer summer collection coming your way in a few weeks! Have a lovely weekend!

Kurkkasitko jo nämä?

22 kommenttia

 1. Kaaaaaauniit kynnet. :3 Kesä on totta vieköön tullut – hiki virtaa vaikkei mitään tee. Ja jos jotain tekee niin kuolema tulee… Ei saa valittaa. *läpsii itseään* :D

 2. Voi huokaus. Ihanat. Niin herkulliset! Mulla on tällä hetkellä don’t bossa nova me aroundia kynsillä, ihan plääh kun ulkona (ja sisällä) on tommonen ilma.

 3. Koralli on kyllä ihana kesäväri. Ja tuo leimaus jotenkin piristää sitä entisestään =) Harmi ettei se oikein sovi mulle. Siitä huolimatta olen melkein harkinnut semmosen hankkimista. Se on värinä niin, no kesäinen ja mehukas!

  1. …ja kevätväri ja syksyväri ja talviväri..ainaki mun mielestä! Koita ihmeessä, korallista pitää vaan löytää se oikea sävy, ei mullekaan kaikki sovi :)

 4. On kyllä ihan sun väri ja niiiin kesäinen<3

  En tiedä miten tän muotoilisi mutta mullahan oli kaamea hätä saada tää kokoelma ja nyt en ole lakannut vielä ensimmäiselläkään:DD Todella normaalia?

  1. Kuulostaa varsin tyypilliseltä :D nimim. Vespa-pakkomielle noin puoli vuotta ja nyt se on edelleen korkkaamatta….

 5. Kauniit kynnet. Voisit mulle myydä ton Julien? Mää oon ehkä vähä rakastunu sinuun, sun postaukset saa aina mut niin hyvälle tuulelle… :D

 6. Myy mulle toi! Ihana väri, kaunis pullo ja lisäksi lakan nimi Miami Beach puhuttelee, olen käynyt siellä kahdesti <3 (yritän perustella hyvin koska en ole näemmä ensimmäinen, joka kommenteissa tarjoutuu ostajaksi…)

  1. Sorry, oon jo luvannut Julien toisaalle ennen postauksen julkaisua! Perustelut oli kyllä hyvät, sen myönnän :)

 7. This color combo is stunning. I have both of theses polishes and now need to create something similar. Thanks for joining us! Hope to see you next Saturday!

Vastaa