Springlike Skittlette

Tunnettuna Essiefanina ilakoin aika tavalla, kun L’Oréal Finland lähetti mulle paketillisen Essieihanuuksia. Paketin piti tulla jo ennen joulua, mutta lähetys katosi (!!) ja elin tuskallisia viikkoja odotellessani uutta pakettia. Sekin saapui iso reikä kyljessään, mutta sisältö oli sentään tallella. Että kiitos postille huolellisesta työstä :D En tiennyt paketin sisältöä etukäteen, mutta toivoin sormet ristissä että siellä olisi First Base -aluslakka, jota on hypetetty ympäri nettiä ja lähipiiristä mm. Papu on kehunut sitä kovasti. Revin laatikon auki jo matkalla postista kotiin ja piippasin innosta kun käteen tarttui First Base :) Aluslakan lisäksi mun hoteisiin matkusti aprikoosin tuoksuinen kynsinauhaöljy sekä kynsilakat Fiji, Buy Me a Cameo sekä Fifth Avenue.

Hoitotuotteita käytän ensin hetken jotta osaan niistä paremman arvion antaa, mutta tänään näytillä on Essien Fiji sekä Buy Me a Cameo.

essie fiji buy me a cameo stamping
Essie Fiji & Buy Me a Cameo

Fiji on lähestulkoon kulttimaineessa oleva creme, jota etenkin viime kesänä näkyi blogeissa vähän kaikkialla. Koostumusta moitittiin joissakin postauksissa, mutta ainakaan näin leveäsutisena versiona mulla ei ollut mitään ongelmaa Fijin kanssa. Kolme kerrosta tuotti tasaisen, peittävän pinnan. Se mikä mua ihmetyttää on Fijin sävy, tästä on pakko olla liikkeellä ainakin kahta versiota, sillä lakkaa kuvataan hyvin vaaleaksi vaaleanpunaiseksi mutta tämä mun lakka on selvästi kermanvärinen, jossa on vain häivähdys vaaleanpunaista. Googlen kuvahaulla löytyy monensävyisiä swatcheja, katsokaapa vaikka tätä tai tätä ja verratkaa sitä mun kuviin – ero sävyssä on ihan selkeä. Outoa. Joka tapauksessa tämä minun kermanvaalea versioni on aivan hillittömän nätti ja erinomainen pohja leimauksille tai glittereille. Ihastuin kertaheitolla, mikä ei ole kovin yllättävää, koska tykkään aina ihan possuna näistä epävalkoisista sävyistä (ja punaisista. Ja neonglittereistä. Ja holoista. Ja…).

.
.

Buy Me a Cameo on toffeensävyinen, metallinen lakka, joka toimii leimauksessa juuri niin hienovaraisesti kuin toivoinkin. Tämän postauksen lakkaus on nyt se onnistuneempi versio tuplanudesta. Pullossa ja tikulla Buy Me a Cameo näyttää todella samanlaiselta kuin Essien Penny Talk, jolla leimasin tuossa edellisessä tuplanudepostauksessa, mutta leimatessa lakkojen erot on suuret. Penny Talk on Fijin päälle leimattuna paljon pinkimpi, tummempi ja pigmenttisempi, Cameo taas tekee kaunista vaaleanruskeana hohtavaa jälkeä.

Essie Penny Talk vs. Essie Buy Me a Cameo
Essie Penny Talk vs. Essie Buy Me a Cameo

Leimauslaattana toimi jälleen MoYoun Pro Plate 10. Viimeistelin hempeän skittletteni Born Pretty Storesta ostetuilla persikanvärisillä niiteillä. Varsin keväistä siis – ei kai vaan mistään huomaa että oon korviani myöten täynnä tätä loskatalvea? Taas katkesi kynsikin, tuo kuvissa näkyvä töpö nimetön. Räyh!

.
.
.
.

Tässä vielä koko paketin sisältö :)

.
.

Mutta palatakseni Fijin sävymysteeriin, onko jollakulla teistä tuo lakka ja jos on, minkä värinen se on? :D

Sugar High’n puolella on myöskin uusi postaus (mikäli ajastus on tällä kertaa toiminut).

Translation: L’Oréal Finland sent me these goodies for review, first up is Essie Fiji and Buy Me a Cameo. Fiji is an extremely popular Essie shade and I’m sure there’s a couple of versions of it, because usually it’s described as a baby pink / pale pink but mine leans more to ivory or off-white shade. Swatch pictures range from a clear pink to almost white (here’s a couple of pink ones). Anyway, with the wide European brush the application was easy and Fiji leveled out nicely but I can imagine the application being streaky if applied with a thinner brush. I applied three coats and the polish needed all three. I used Buy Me a Cameo for stamping and really liked the subtle caramel shade it created. Cameo seems a lot like Essie Penny Talk but as shown in the picture they stamp really quite differently, Penny Talk being more pink and pigmented. Peachy studs are from Born Pretty Store.

Kurkkasitko jo nämä?

19 kommenttia

 1. mulla on fijistä kahta erilaista versiota, vanhempi on tuollainen kermanvalkoisempi, ihan vaan häivähdyksen vaaleanpunainen, mutta tää uudempi on selkeästi vaaleanpunaisempi.. eli versioita on! :D

 2. Siis tuota noin, käytitkö sä tota oikean yläkulman leimauskuviota? O.o Käytin sitä itse tuossa vähän aikaa sitten ja okei mulla on sitten megaisot kynnet. Toi näyttää paljon paremmalta sulla. Tuon laatan kuvat on muutenkin ihan nipin napin riittäviä mulle. Peukalon saa vetää ihan millilleen oikein, että riittää. Eikä ole edes pitkät kynnet..
  Mutta joo nämä on hienot kynnet! Selvästi kevättä ilmassa!

  1. Voin lohduttaa Paula, et ole ainut. Kuvittelin aina että mulla on melko pienet kynnet, MoYou todisti toisin :D Mulla on myös vaikeuksia saada noita xl-kuvia sopimaan kynsille, normaalikokoiset ei mahdu edes töpökynsille…

   No mutta, Emma teki kuitenkin upeat kynnet! Jopa minä joka en niin nudeista välitä, huokailen täällä vähän :)

  2. Sulla ei ole megaisot vaan Emmalla oikeasti tosi sirot ja pienet kynnet. Mun kynnet näyttää aina lapioilta kun vertaillaan :D Mulle ei ihan riitä leveys noissa MoYoun kuvioissa peukkuun, muihin kyllä.

  3. Joo mutta toi laatta on sentään niitä XL-versioita, normiversioissa on mullakin sihtaamista vaikka mulla on tosiaan todella pienet kynnet :) Kiitos :)

 3. Voi miten kauniit! Noi persikkaiset niitit toi kyllä aika kivan kevät fiiliksen näihin. Tällä hetkellä se kevät vaan tuntuu kaukaiselta, sillä lunta tulloo taas. Mä jo niin ootin kuivaa asfalttia ja pikkukenkäkelejä :D

Vastaa