Sitruunalakritsia

Jätskikynnet keskelle syksyä, olkaa niin hyvät!

picture_polish_sorbet-3-edit

Tein nämä kynnet jo aikoja sitten, mutta ne ovat jääneet jostain syystä muiden julkaisujen jalkoihin. Tykkäsin lakkauksesta aivan possuna, enkä vähiten sen vuoksi, että lakkaus muistuttaa sitruunalakritsijätskiä.

picture_polish_sorbet-10-edit

Pohjasävynä on piCture pOlishin vihertävänkeltainen Sorbet, joka on erikoisen värinsä ansiosta uniikki lakka mun varastoissa. Sorbet ei ole keltainen eikä vihreä, vaan jotain siltä väliltä. Erinomaisen kesäinen ja raikas joka tapauksessa. Muistaakseni tässä on kaksi kerrosta, mutta saattaa olla kolmekin, en muista enää. Sen sentään muistan ettei Sorbet ollut rasittava lakata, kuten keltäsävyiset lakat yleensä ovat.

picture_polish_sorbet-11-edit

Leimaus on tehty Dashican mustalla ja valkoisella leimauslakalla. Kuvio on Bundle Monsterin laatasta BM-509. Leimasin ensin kuvion mustalla ja sitten uudestaan valkoisella. Tämä kuvio on oikeastaan ainoa sellainen, jolla on tosi helppo tehdä tuplaleimaus. Mulla on vakava puutostila muista tuplaleimaukseen iisisti sopivista kuvioista. Tai sitten mulla ei ole mielikuvitusta tarpeeksi, sekin on mahdollista toki. Oon tehnyt saman lakkauksen aiemminkin mutta eri väreillä ja rehellisesti sanottuna haluaisin tehdä tällä samalla reseptillä kynnet vähintään joka viikko. Helppoa ja näyttävää katsos.

picture_polish_sorbet-14

Odotan intopiukeana loppuviikkoa, koska saan rakkaat siskoni kylään VIIMEINKIN ja kaiken huipuksi viikonloppuna on I Love Me -kauneusmessut!!!! *party dance* Rahaa ei tietenkään ole yhtään, mutta oon mä vähän tiristänyt budjetistani shoppailurahaa. Mulla on oikeasti tarve seerumille, oon näytepussien varassa tällä hetkellä. Ja toki täytyy saada messujen ykköstuotetta eli metrilakua :D Kynsi-ihmisille tiedoksi, että CesarsShop järjestää tänäkin vuonna ”varjomessut” ja liikkeessä on kaikennäköisiä tarjouksia ja ohjelmaa. Lisää tietoa löytyy tämän linkin takaa :) Koitan ehtiä pistäytyä Cesarsillakin. Tiukka viikonloppu tiedossa siis, joten voi olla että blogin päivittäminen jää vähiin.

Oletteko menossa messuille? Mitä on ostoslistalla?

Translation: The recipe for my favorite manicure: a nice creme polish and double stamping. Can’t go wrong with that!

Kurkkasitko jo nämä?

32 kommenttia

 1. Pitää seurata viikonloppuna Cesarsin sivuja ja toivoa, että myös nettitilaajille on suunniteltu kivoja tarjouksia, itse kun en fyysisesti valitettavasti paikalle pääse – pyörähdän vain perjantaina messuilla ja samana iltana suuntaankin sitten sieltä jo takaisin kotia kohti..

  1. kiitos! Nähdään siellä siis! Ellet sitten oo vaan perjantaina. Iskeydyn paikalle lauantaina vasta :)

 2. Nämä on kyllä raikkaat ja kauniit! Itsestäkin tuntuu, että laattapinossa ei ole mitään tuplaleimaukseen todella soveltuvaa. Se on melko hassua, koska jatkuvasti blogeissa näkee tuplaleimauksia ja miten muka itsellä ei ole yhtäkään sopivaa kuviota. Ehkä se on vain omassa päässä? :D

  1. Kiitos!

   Joo eikö oo kumma?! oon selannut lukemattomia kertoja valikoimaani läpi ja aina päädyn vaan tähän yhteen ja samaan kuvaan, kun MIKÄÄN MUU ei vaan käy :D

 3. Ihanan pirtsakat kynnet. Juu, huomenna hypätään koneeseen, ja pitkä messuviikonloppu olis tiedossa, jeessss!Täälläkin seerumi hakusessa, ja säästetty on koko syksy et voi sit isolla kirkolla vähän tuhlailla :D Mukavaa viikonloppua ja ehkäpä törmätään messuvilinässä :)

  1. Kiitos!

   Ai teillä on taas sellanen maratonurakka edessä niinku viime vuonna? :D toivottavasti törmätään! Pitäkää kivaa!

 4. Mullakin on seerumivaje ja myös Sorbet-vaje, koska jostain syystä en omista kyseistä lakkaa:o Se on kyllä huisin kiva ja positiivisella tavalla erilainen. Ihana lakkaus!

 5. Ihanat! Toi olisi kiva keltainen kesälakka, kelpuuttaisin :P

  Messuilen perjantain, se sopi nyt tällä kertaa parhaiten mun ohjelmaan :) Budjetti on täys nolla, mutta sillä mennään :D Tunnelmahan se tärkein on (ja aina on Visa..)

  :D Toivottavasti nähdään!?

  1. Joo onneks on Visa, tulevaisuuden Emma ja Martina voivat sitten huolehtia niistä maksuista… :DD

   HÖH mä en pääse vielä perjantaina messuille! :(

 6. Mmm, sitruunalakujädeä :D Lakkaus on mehevä kyllä!

  Messuille menossa ihmispaljouden päivänä eli lauantaina :) Omakin budjetti vähän tiukka, mutta eiköhän sieltä jotain ylimääräistä mukaan tartu, vaikka mulla onkin jo ostoslista (ostoslista messuille..) :D

  Mukavaa viikonlopun odotusta :3

 7. Ihanat! Sen verran oon tässä törsänny, että messubudjetti on käytännössä olematon, mutta pitäähän sinne lähteä katselemaan.

 8. Nämä on ihanat! Tuo keltaisen sävy on kylläa aivan upea! Mä väistin metrilakupisteen kahdesti ja olen niiiiin ylpeä itsestäni! Hyvää messupäivää sulle! =)

 9. Mulla jostain syystä ei ole Sorbetia (eikä kyllä Citrustakaan!?), onneks (tai sitten ei!) menen huomenna Cesarsille. Budjetti on kyllä pyöreä nolla, mikä on aina tosi hyvä juttu kun on lähdössä jonnekin reissuun..!?
  Mä tykkään noista leimoista tosi kovasti. Vaikka kynsillä on paljon kaikkea, niin nää on silti kivasti harmoniset kun kaikki kynnet samaa meininkiä. :)
  Kivaa messuilua ja nauti sisko-ajasta :)

Vastaa